• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden farkliyim

Olayın dini boyutuna girmiycem bunları biliyosun zaten

Beden kişinin kendi hür iradesiyle kullanabileceği bi yapı. eli kolu ağzı burnu vs...
ellerini istediğin kişiyi sevmek için dudaklarını öpmek için kullanabilirsin... madem kendini olgun yetişkin hissediyosun... sorumluluklarınıda alabilirim diyosun beden senin karar senin.... ama bi risk bu.... hemd eçok büyük bi risk ...... bedeninde sadece tek sefer olabilecek bi olayı sevdiğin kişiye armağan etmek istiyosun onun aşkına karşılık... peki o kişi buna gerçekten değermi????? buna evet değer bunu yaşarsam kendimi mutlu etmek için yaşıyacağım karşımdakinin bi önemi yok bi zman sonra ayrılsakda aramızda kötü şeylerde olsa bu yaptıgımdan pişman olmayacağım diyosan karar senin,beden senin....fakat şöyle düşün ilerde bu deneyimi yaşamk isteyebileceğin belki daha çok sevebileceğin bi adam çıkcak karşına........
bence 21 yaş bazı kararları vermek için erken bi yaş..... madem karar verdin biraz daha beklemelisin.....

Son düzenleme:
sen kendimi hazır hissediyorum ve ailemden farklıyım diyorsun.farklılık ve modern olmak mı bu seninki.kusura bakmayın ama ben bu konuda biraz eski kafalıyım ve memnunum. :) herkezin dini muhafazakarlığı kendine ama sen kendini hiç mi düşünmüyorsun be arkadaşım.biraz mantıklı ol ve işin sonunu düşün bence.sonra o seni çok seven kişi de hiç düşünmez.her kendini hazır hisseden böyle bişey yapsa oooo.allah ilişkinizi bozmasın tamam da sen böyle bişeyi yaptıktan sonra sevgilin acaba daha kimlerle yaptın diye düşünür bu 1,sonra ayrılır belki sen kendin vicdan azabı çekersin bu 2,sonra napayım deyipte yardım edin diye bi başlık açarsın bu 3,sonra seninle evlenecek bu durumu kabullenecek bi sevgili bir eş ararsın bu da 4,sen kendi hayatını mahvedersin kısacası hayatın kararır.bütün bunlara kendini hazır hissediyorsan ne halt edeceksen et.ailene ve çevrendekilere ne hesap vereceksin bunlarada kendini hazırladın mı?sen kendini bile bile ateşe atma bence.ben 25 yaşımdayım ama böyle birşeyi asla düşünmem ya bu nsl bir mantık.adam gibi adamsa istesin seni evlenin.hayat çok zor bence sen düşler alemindesin,aşk gözünü karartmş ama dikkat et hayatın kararmasın.erkekler eğlenecek kız ararlar ama sonra evlenecek kız ararlar bunu da unutma.:20:

Sevgilimi cok seviyorum. Neden sevismek bizi ayirsin aksine iliskimiz daha cok kuvvetlenicek biliyorum. Ben cinsellige ocu gibi bakamiyorum kusura bakmayin. Ben kimseye hediye degilim. Acaba ilerde bana gelicek adam sutten cikmis ak kasik mi?Beni bakire degilim diye istemeyecek adamla da isim yok dedigim gibi. Ayrica ben bir kadin olarak kendini bilmez erkeklerin beni eglenmelik evlenmelik diye ayirmasini kabul etmiyorum. Kendilerine hayatimda yer yok.

Allahla kul arasındaki meseleye karışmaya pek meraklıyız.
kişinin öyle bir sıkıntısı olsa zaten aklından bile geçirmezdi bunu.
kendi ayakları üzerinde maddi manevi anlamda durabilen, hayatın ve toplumun gerçeklerini tam anlamıyla idrak edebilmiş bir insan bunun
sorumluluğunu alabilir ve ne isterse onu yapar bence, kimseyi alakadar etmez.
ama bir öğrenci bu tanımın içine girmez benim için.
son dönemlerde haberlerde malesef öğrencilerle ilgili pek de hoş olmayan şeyler izliyoruz.
ayaklarım yere basıyor falan fasa fiso.
' benim düşüncem' e göre erken,ve tabiki yine de siz bilirsiniz.

sitenin hymenoplasty bölümünü okumanı tavsiye ederim,eğer gerçekten fikir almak için açtıysan:ssz:

Sevgilimi cok seviyorum. Neden sevismek bizi ayirsin aksine iliskimiz daha cok kuvvetlenicek biliyorum. Ben cinsellige ocu gibi bakamiyorum kusura bakmayin. Ben kimseye hediye degilim. Acaba ilerde bana gelicek adam sutten cikmis ak kasik mi?Beni bakire degilim diye istemeyecek adamla da isim yok dedigim gibi. Ayrica ben bir kadin olarak kendini bilmez erkeklerin beni eglenmelik evlenmelik diye ayirmasini kabul etmiyorum. Kendilerine hayatimda yer yok.

Canım bizden ne tür bir yardım istiyorsun?

Samimi bir şekilde soruyorum bunu, laf olsun diye değil. Yani anladığım kadarıyla akıllı bir kadınsın, düşüncelerini takdir ettim fakat bu tamamen senin verebileceğin bir karar. Tek sorun ailen mi? Bir çok aile onaylamaz zaten böyle bir şeyi, kimse de ailesine danışarak yaşamaz cinselliği. Çünkü aile her konuda olduğu gibi bu konuda da kendi evladının zarar göreceğini düşünür. Onlar her zaman bu konulara kötü yönlerinden bakar haklı olarak. Ama sen cinselliğe çok farklı açıdan bakıyorsun, psikolojik olarak kaldırabileceğini düşünüyorum. Tabi yine de kimse sana yaşa veya yaşama diyemez. En doğrusu akışına bırakmak.

Hem ailen nasıl öğrenebilir ki? Olası bir şüphelenmede senden bekaretini onaylatmanı isteyebilirler mi?

sitenin hymenoplasty bölümünü okumanı tavsiye ederim,eğer gerçekten fikir almak için açtıysan:ssz:

Kesinlikle. .orda yazan insanlar senin yerinde olmak için neler vermezdi konu sahibi zmaani geri dondurebilmek için bir oku lutfen...smdi pişman olmam evleneceğim adam beni zar parçası olarak görmesin diyorsun ama büyük konuşma hayat öyle biseyki bigun birine aşık olursun ve o insanın kıstasları vardır kesinlikle onun için önemli olur sırf buyuzdn onu kaybetmek istemezsin ve çok üzülürsun..önündeuzun yıllar var okuluna derslerine bak..

buna ancak sen karar verebilirsin. evlilik düşündüğün bir ilişki mi? yoksa senle vakit mi geçiriyor? inşallah bunu anlayabiliyorsundur sonradan pişman olursun çünkü, bunun yükü de ağır olur. bence evleneceğin insanı bulana kadar yapmamak en iyisi, hatta evlenene kadar. garanti olması açısından. ama herkesin kendi kararı

Beni bakire degilim diye istemeyecek adamin buna hakki olmasi icin once kendisinin bakir olmasi gerekir. He degilse, o kafada adami ben istemem zaten

farklılık buysa sen de pek farklıymışsın ya,sadece anne babandan değil,toplumumuzun genel ahlak görüşünden,geleneklerimizden vs...Sen şimdiden hazırlamışsın kendini yaparım da başkasıyla da evlenirim de..ee bize de sana iyi eğlenceler demek düşer..

Yaptiklarimin arkasinda durabilecek olgunluktayim. Ben kimse icin zar saklayacak da degilim yani ilerde olur da baskasiyla evlenicem olursam ve bunu sorun ediyorsa o kafada biriyle birlikte olmam mumkun degil zaten. Sadece ailem dusundugum. Diktirme isleri bana gore degil.

Canım gerçekten böyle düşünüyorsan ne güzel ama ba hala ailem diyorsun... Ve ben çok gördüm bu şekil modern kardeşimi arkadaşımı okul bitince hopp yada evlilik zamanı hopp ama ailem var diye bahanelere giren klasik yalan genitalde örneklere bak en basiti birde buraya gelip duygu sömürüsü yaparlar. Sen tam olarak kararını veremiyorsun gidip geliyorsun bence yok ise hiç konu bile açmazdın.

ne yazık ki burdaki kadınlar bile erkek egemen dilin o kültürün kadınları mal gibi gören anlayışının esiri olmuş.. kadınları ayıran bir zihniyeti halen dillendiriyorlar. yani erkek yaparsa bir şey yok o eğlenmelik olmuyor ama kadın yaparsa ooo neler neler.. bahane belli e biz öyle gördük.. tamam işte biz de bu zihniyeti değiştirmeye çalışıyoruz. amacımız bu..

yani hanımlar gelişmiş ülkelerde sevgilsiyle sevişmeye vebalı gibi bakarlar bilirmisiniz ama orada bizimki kadar kadın cinayeti kadına şiddet yoktur. ee hani erkekler o işi yapmayana değer verirdi bak kadınlar hem sevişiyor hem de değer görüyor bizde kadın maharetmiş gibi cinselliği yaşamaya korkuyor, sebep e erkek bana değer vermez diye.. ee bak ne oldu?
aç gazeteyi cinayetler, şiddetler.. şu forumdaki konular..

önümüze çıkan ilk adamla o işi yapalım demiyorum elbette. bugün bizim erkeklerin bu konuda güvenilir olmadığı da kesin ama bu değişim olacaksa eski zihniyeti dillendirmekle olmaz. dik durmakla cinselliğin de hayatın parçası olduğunu bilmekle olur.. sonradan üzülecekseniz o iş olmaz. amacımıza ulaşamayız.

konu sahibi gerçekten ileride bir sıkıntı yaşamayacağına inanıyorsan yaşa dilediğince düşünme kimseyi.. sana laf edecek bir adam zaten kendi o işe yanaşmayacak zina günah falan diye konuşanların erkeklere karşı çıktığı pek görmedim nedense hep kadına yasaktır zaten. erkeğe serbest her şey sonra evlenince kocam beni niye dövdü sövdü.. sen zaten kendini değersiz eşya gibi sunuyorsun ben kendimi korudum falan diye övünüyorsun adam sana niye değer versin.. hiç aa karıcım sen bakire geldin ben seni koruyayım diyen erkek görmedim öyle olsa bu kadar kadın cinayeti olmazdı.

ne yazık ki burdaki kadınlar bile erkek egemen dilin o kültürün kadınları mal gibi gören anlayışının esiri olmuş.. kadınları ayıran bir zihniyeti halen dillendiriyorlar. yani erkek yaparsa bir şey yok o eğlenmelik olmuyor ama kadın yaparsa ooo neler neler.. bahane belli e biz öyle gördük.. tamam işte biz de bu zihniyeti değiştirmeye çalışıyoruz. amacımız bu..

yani hanımlar gelişmiş ülkelerde sevgilsiyle sevişmeye vebalı gibi bakarlar bilirmisiniz ama orada bizimki kadar kadın cinayeti kadına şiddet yoktur. ee hani erkekler o işi yapmayana değer verirdi bak kadınlar hem sevişiyor hem de değer görüyor bizde kadın maharetmiş gibi cinselliği yaşamaya korkuyor, sebep e erkek bana değer vermez diye.. ee bak ne oldu?
aç gazeteyi cinayetler, şiddetler.. şu forumdaki konular..

önümüze çıkan ilk adamla o işi yapalım demiyorum elbette. bugün bizim erkeklerin bu konuda güvenilir olmadığı da kesin ama bu değişim olacaksa eski zihniyeti dillendirmekle olmaz. dik durmakla cinselliğin de hayatın parçası olduğunu bilmekle olur.. sonradan üzülecekseniz o iş olmaz. amacımıza ulaşamayız.

konu sahibi gerçekten ileride bir sıkıntı yaşamayacağına inanıyorsan yaşa dilediğince düşünme kimseyi.. sana laf edecek bir adam zaten kendi o işe yanaşmayacak zina günah falan diye konuşanların erkeklere karşı çıktığı pek görmedim nedense hep kadına yasaktır zaten. erkeğe serbest her şey sonra evlenince kocam beni niye dövdü sövdü.. sen zaten kendini değersiz eşya gibi sunuyorsun ben kendimi korudum falan diye övünüyorsun adam sana niye değer versin.. hiç aa karıcım sen bakire geldin ben seni koruyayım diyen erkek görmedim öyle olsa bu kadar kadın cinayeti olmazdı.

Bu yoruma bi alkış.Çok takdir ettim düşüncelerinizi.Seks kadını değersiz kılmaz!İsteyen bekler isteyen beklemez.Sevdiği insanla isteyerek yapan da bundan pişman olmaz.

Gerçekten kararlarının arkasında durabilecek,özgür, bağımsız ve güçlü bir insan buraya gelip te bu tür bir konu açmazdı!
Hatta yaşayacaklarını çoktan yaşamış olur ve hayatına mutlu mesut devam ediyor olurdu.
İşte bu noktadan çıkarak bu kararını taşıyamayacağını düşünüyorum halen!!!!

zina yanlızca kadına değil erkeğede günahtır Allah katında her ikisi de aynıdır yani erkek yapınca iyi de kadın yapınca günah dinimizde böyle birşey yok zaten dinimizi yaşayabilseydik bu ülke bu hale gelmezdi...

zaten cinselliğe öcü gibi bakıyorum demedim kusura bakma.bana göre çok özel ve evlendikten sonra yaşanmalı.herkesin fikri kendine.sen eğlenmelik evlenmelik diye ayırma zaten arkadaşım ama erkek yapıyor ondan sonra aa bu kız değil deyip başka tarafa yöneliyor.anlatmak istediğim bu.sevişmek sizi ayırır da demedim.ama sen o kadar güveniyorsan ne istersen onu yap.annen baban değilim karışmak için de yazmadım.sen böyle bir başlık açmışsın bende fikrimi yazdım.bunu göze aldıysan sonuçlarına katlanmayı da göze almışsındır umarım.buradaki bu durumdan sonra pişmanlık itiraflarını oku istersen.benim bunu yazmakla hiç bir çıkarım yok farkındaysan.herkezin hayatı kendine.bu durumu yaşayan insanların itirafları sana yardımcı olur ancak.zamanı geri alabilmeyi ne kdr isterler bi düşün.uçurum kenarındasın unutma.ailen muhafazakar ne olursa olsun ama naparsan yap onlar hep yanında olan yine onlardır.başka söze gerek yok.yolun açık olsun.

Son düzenleme:
zina yanlızca kadına değil erkeğede günahtır Allah katında her ikisi de aynıdır yani erkek yapınca iyi de kadın yapınca günah dinimizde böyle birşey yok zaten dinimizi yaşayabilseydik bu ülke bu hale gelmezdi...

kadınlar gayet rahat olduğu, dinini yaşayan bir müslüman ülke gösterirmisin?

aslında dini tam olarak yaşayan dünya üzerinde ülke yok bu insanlığımızın utancı fakat dinimizde kadına malmış gibi davranmak şiddet göstermek bu gibi davranışlar yok.

cok güzel bi cvp :))) hammer ;)

saka bir yana konu sahibine gelince genelikle böyle durumlar oluyor ona bakilirsa 13 yasinda ki kiz cocuklari bile kendini hazir hissediyorlar sonra hamile kaliyorlar...
bizim burada az olmadi yani aman dikkat kötü olanida ben zinaya hazirim denmesi, bile bile atese atlamak tabiki tercih senin fakat bu güzel sözü de yazmadan gecmek istemem

Bugünkü Aklim Olsaydi
Dün Yaptiklarimi Yapmazdim
Ama Dün Yaptiklarimi
Yapmasaydim
Bugünkü Aklim Olmazdi...

güzel kardesim bukadar insan sana nasihat veriyor ama sen yok ben yapicamda öyle dersimi almak istiyorum dersen senin bilecegin is
ALLAHcc sana dogrulari idrak etmeyi nasip etsin hakkinda hayirlisi olsun...

Güzel insandan güzel bir yorum yine..harika bir insansin sen .insallah konu sahibi söylediklerini ciddiye alır hatadan uzak durur.

zaten cinselliğe öcü gibi bakıyorum demedim kusura bakma.bana göre çok özel ve evlendikten sonra yaşanmalı.herkesin fikri kendine.sen eğlenmelik evlenmelik diye ayırma zaten arkadaşım ama erkek yapıyor ondan sonra aa bu kız değil deyip başka tarafa yöneliyor.anlatmak istediğim bu.sevişmek sizi ayırır da demedim.ama sen o kadar güveniyorsan ne istersen onu yap.annen baban değilim karışmak için de yazmadım.sen böyle bir başlık açmışsın bende fikrimi yazdım.bunu göze aldıysan sonuçlarına katlanmayı da göze almışsındır umarım.buradaki bu durumdan sonra pişmanlık itiraflarını oku istersen.benim bunu yazmakla hiç bir çıkarım yok farkındaysan.herkezin hayatı kendine.bu durumu yaşayan insanların itirafları sana yardımcı olur ancak.zamanı geri alabilmeyi ne kdr isterler bi düşün.uçurum kenarındasın unutma.ailen muhafazakar ne olursa olsun ama naparsan yap onlar hep yanında olan yine onlardır.başka söze gerek yok.yolun açık olsun.

Evet doğru söylüyor oku bizlerin konusunu nekadar pişman olduğumuzu.

Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz

ailen muhafazakar derken neyi kastediyosun ki yani bu birlikte olmak muhafazakar olmayanlara ozgu bisey mi. ozgurluk bir erkrkle birlikte olmak yani gurur onur bunlar nrde.boylmi kanitliyosun kendini oyle bir yszmisinki madalya takaccaklar sanki ne yaparsan yap ben annene ve babana acidim inan sana deyil...

Back
X