Ailemden nefret ediyorum

Ne kiracagim ya? Ne derdim var? Konu sahibini kendi babamla ilgili konudan hatirliyorum, hassas bir konuyfu benim icin. Son derece terbiyesizce bir yorum yapmisti bana, uslup olarak sert veya, elestiri degildi dupedüz hakaretti. Simdi burda agliyor diye o magdur ben ezici mi oldum? Kendi işinize bakin.

Ben canini yakmak, kırmak istesem (ki sebebimde var) yerin dibine sokardim. Boyle konusmazdim.
Kimseye hakaret etmem
Sertımdır ama hakaret etmem
Benı kendınızle karıstırmayın.
Bu içyen pazarlıga gırer cunku
Sırf bana bılenıp bu gunumu bekledınız ?
Umursamıyorum acıkcası sızı
Gule gule

Kimseye hakaret etmem
Sertımdır ama hakaret etmem
Benı kendınızle karıstırmayın.
Bu içyen pazarlıga gırer cunku
Sırf bana bılenıp bu gunumu bekledınız ?
Umursamıyorum acıkcası sızı
Gule gule

Ne serti ya? O konuda bicok sert yorum, olumsuz yorum vardi ama senin kadar terbiyesizce yazani gormedim, sert yorumlara kızmam ben hatta baxen insani kendine getirdigine inanirim sikinti yok ama hakaret edene kizarim. Hakaret etmek demek illa acik acik sövmek degildir. Sert usluba sahip olmak hakaret etmeyle olmuyor. Yorumun fikir vermekten bile uzak sirf hakaretti.

Sana bilenip gün saysaydim ilk dayak yedigin konunda biterdim, mubtemelen yorum bile yapmadim, yaptigim yorumlards yapiciydi sana karsi yani durup durup bu konuyu beklemezdim merak etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne serti ya? O konuda bicok sert yorum, olumsuz yorum vardi ama senin kadar terbiyesizce yazani gormedim, sert yorumlara kızmam ben hatta baxen insani kendine getirdigine inanirim sikinti yok ama hakaret edene kizarim. Hakaret etmek demek illa acik acik sövmek degildir. Sert usluba sahip olmak hakaret etmeyle olmuyor. Yorumun fikir vermekten bile uzak sirf hakaretti.

Sana bilenip gün saysaydim ilk dayak yedigin konunda biterdim, mubtemelen yorum bile yapmadim, yaptigim yorumlards yapiciydi sana karsi yani durup durup bu konuyu beklemezdim merak etme.
Su babasından motoru kıskanan arkadasssan odur hatırladıgım muhtemelen.
Her neyse bilenmediniz cok bellı
İyi günler

Yine yoktu sevgılerı
Ama o olaydan sonra bana el gıbı baktılar
İlk babam evde istemedi
Ben korktum evıme donemedım cocuk esırgemeye gıttım.
Annem ölmüşüm gibi oeşim sıra esyalarını dagıttı
Bilmiyorum cok doluyum artık

yaa canımsınnn:(( gerçekten gözlerim doldu çok üzüldümm. dertleşmek içini dökmek falan istersen yazabilirsin her zaman özelden. rabbim yar ve yardımcın olsun ..:KK61:

Su babasından motoru kıskanan arkadasssan odur hatırladıgım muhtemelen.
Her neyse bilenmediniz cok bellı
İyi günler

Evet o kişiyim. Hakaret edip etmediginide hatirlamişsindir şimdi.
Bilenmis halim bu degil. Baskasina rahatca hakaret edip kendine gelince en ufak sözde alinmicaksin ozaman mesele kalmayacak. Buna alindiysan sen, ben bilenip yorum yapsam aglardin demekki.

Evet o kişiyim. Hakaret edip etmediginide hatirlamişsindir şimdi.
Bilenmis halim bu degil. Baskasina rahatca hakaret edip kendine gelince en ufak sözde alinmicaksin ozaman mesele kalmayacak. Buna alindiysan sen, ben bilenip yorum yapsam aglardin demekki.
Emin ol aglardım
Paçalarımdan akardı korkum o derece .
Madem actın konuyu , fkrımı tekrar dıle getıreyım.
Bır motor ıcın asla ama asla babamın kalbını kırmaz bı ton lafta etmezdım .
Anlamaman normal
Dedıgım gıbı , güle güle :)

Emin ol aglardım
Paçalarımdan akardı korkum o derece .
Madem actın konuyu , fkrımı tekrar dıle getıreyım.
Bır motor ıcın asla ama asla babamın kalbını kırmaz bı ton lafta etmezdım .
Anlamaman normal
Dedıgım gıbı , güle güle :)

Konumda fikir yoktu ki tekrar belirtiyorsun. Fikir dedigin şuan yaptigin gibi belirtilir ister olumlu, ister olumsuz, ister sert.
Bak ogrendin ama sağol.

Merhaba

Kendimi sizlere o kadar yakın hissettim ki ama bir o kadar da uzak. Aramızda da sadece bir yaş fark varmış. Bende 12 yaşında tecavüze uğramış birisi olarak 5 aylık bebek için kürtaj saatini beklediğim dakikaları asla aklımdan silemem. Ailem ben ne yaptıysam her zaman yanımda oldular, kürtajımda bile ama sizlere şunu söylemek isterim; aile kan bağıyla olan bir şey değil. Kendi ailenizi kendiniz seçebilirsiniz.

Çevremde kimse yok demişsiniz, benimde yoktur, inanın ben bunun keyfini sürüyorum.

Merhaba

Kendimi sizlere o kadar yakın hissettim ki ama bir o kadar da uzak. Aramızda da sadece bir yaş fark varmış. Bende 12 yaşında tecavüze uğramış birisi olarak 5 aylık bebek için kürtaj saatini beklediğim dakikaları asla aklımdan silemem. Ailem ben ne yaptıysam her zaman yanımda oldular, kürtajımda bile ama sizlere şunu söylemek isterim; aile kan bağıyla olan bir şey değil. Kendi ailenizi kendiniz seçebilirsiniz.

Çevremde kimse yok demişsiniz, benimde yoktur, inanın ben bunun keyfini sürüyorum.
Senin için çok üzgünüm
Ve emin ol seni benden başka şurda anlayacak insan sayısı bir elin beş parmağını geçmez belki de .
Ve sen doğru olanı yaptın
Bunun için hiç bir zaman kendine kızma .
Aynı yaşlarda yaşamışız yaşamamamız gereken bir çok şeyi.
Ama hayatı gördük .
İnsanları ve içindeki kötülükleri gördük .
Artık aile ve çevre ilişkilerini de geçtim
Yapmadığım hatanın bedelini bana ödeten insanların kabına bır parca ekmek doğramam artık

Eski aile konularınıza baktım biraz okudum.ne olursa olsun gene de ailenizden kopamamışsınız,ailedir ne olursa olsun hakkı ödenmez fikirleriyle heralde hep onlara bir şans daha vermişsiniz.Biliyorum içinize sinmiyor.Bi sabah uyansak,rüya olsa, aileniz bunları hiç yapmamış olsa,sevgi dolu bi aileniz olsa istiyorsunuz.
Tecavüz gibi zor şeyler atlatmışsınız,akıl vermek haddim değil.Ama bence artık kabullenin,ailenizi hayatınızdan çıkarın veya mesafe koyun.eşinize sarılın demeyeceğim,illa ya aile ya koca diye bir şey yok.(bazı insanlar da ailesiyle sorun var diye kocalarının hatalarını görmezden geliyor çünkü) Gönül ister ki aileniz böyle olmasın,herkesinki gibi olsun ama napalım sizinki de böyle değişik bir hayat düzeni olacak işte.artık onlara şans filan tanımayın,anlamıyorlar değerinizi.rezillik olmasın diye kardeşinizin düğününe de gitmeyin,insanlar sizi sordukça mahcup olsunlar bırakın haketmişler.Kendi kurduğunuz ailenize odaklanın,kendinize odaklanın.Yine de anlıyorum,daima yüreğinizin bir köşesi sızlayacaktır.

Onlar ıcın uzulme degmezler, tamam ailen ama aile dedıgın boyle olmaz,ne yuzlerını gor ne seslerini duy kendını daha huzurlu hissedersin en azından

Back
X