Ailemden utaniyorum

İçim acıdı okurken canım ya keşke elimizden bir şey gelse Allah yardımcın olsun diye dua etmekten başka. Bu günlerde geçicek insallah Allah büyük

Canim allah islah etsin anne babani..
Dedenden allah razi olsun...
Allah basinizdan eksik etmesin onu...
Ellerinden operim (
Canim yardim etmek isterim...eger kabul edersen ozelden konusalim.

Ahh canim..inan uzuldum yazdiklarina.Ne guzel,n etakdir edilesi ki yasadiklarina ragmen okuyup hayatini kurtarabilmissin.Umarim mezuniyetin sonrasi iyi bir isin, ve sana tum yasadiklarini unuttururacak mutluluklar yasatacak bir esin olsun..
Sık disini, uzme kendini.Cogu bitti azi kaldi

Başbakanlık bursudur.

Konu ile ilgili yazacak şeylerim var ama Boğaz'ıma Bişiler düğümlendi kufredesim var

kyk bursu olabilir, yine derslerden tökezlendiğinde devamsızlık ve disiplinsizlik anında kesiyorlar bursu..

Anladım, ben konuyu okuyunca özel üniversitede Burslu okuyorum gibi anlamıştım...

Burs veren diğer vakıf ve derneklere başvurmayı denediniz mi konu sahibi?

ben de eşimden ayrıldım ve bir tane kızım var babasına kalsa evlendi çocuğu oldu kızımızla bir kere bile ilgilenmiyor bense çocuğuma kıyamadığımdan 2. evliliği düşünemiyorum bile Allah yardımcın olsun canım.

biz para gonderdik annelik babalik gorevimizi yaptik bizim dedigimizi yapmak zorundamisiniz diyorlar O ZAMAN SENI DUNYAYA GETIRMESELERDI GENE SINIR BASTI BANA

Ah canım ya ah !!!

Ordan oraya sürükle sonrada herkes kendi kabuğuna.

Anneniz , benim çocuğum var ne anlayışsızsın diyor sana
İnanmak istemiyorum. Bu nasıl bir anne. Boşanmış olabilirler ama sen onların kızısin. Dilerim.bu yilin hemen biter ve kendi alanında güzel bir iş bulursun. Ce ailenin sana vermediği mutluluğu sen kendi yuvanda bulursun. Senin evlatların , senin yasadiklarini yasamasin.

zaten o ikisi sana analık babalık yapmamışlar ki yabancı gibi hissetmen normal ,senin hem anan hem baban deden olmuş

şanslısın ki böyle dedeye sahipsin

Birebir aynısı olmasa da ben de anlattıklarının büyük bir kısmını yaşadım. Elin ekmek tutunca öyle bir ilgilenirler ki şaşırıp kalırsın. :) Sana tavsiyem okul hayatın bitince ve iş bulunca sana gönderdikleri 3 kuruş parayı aynen iade et ve onları sonsuza kadar hayatından çıkar. Hatta babanın soyadından çık ve dedenin soyadını al. Allah dedenden razı olsun.

Kelimelerin öldüğü anlardan biri. Ne denilebilir ki.

Yalnız bir şey sorucam , önceki mesajlarınızda sevgilinizin de genellikle sizinle kaldığınızı yazmıştınız, sevgiliniz hiç mi destek olmuyor ?

Allah onlari ozellikle o annen olacak kadini bildigi gibi yapsin..
yeni evliliginden cocugu varsa sen nesin?
kusura bakma ama anne bile deme sen o kadina..
sIk disini guzelim,yetirmeye calis..arama olabildigince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…