- 21 Temmuz 2015
- 38
- 43
- 3
- 24
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Başbakanlık bursudur.
Konu ile ilgili yazacak şeylerim var ama Boğaz'ıma Bişiler düğümlendi kufredesim var
kyk bursu olabilir, yine derslerden tökezlendiğinde devamsızlık ve disiplinsizlik anında kesiyorlar bursu..
Masukiyeye gidiyorum bazen :)
biz para gonderdik annelik babalik gorevimizi yaptik bizim dedigimizi yapmak zorundamisiniz diyorlar O ZAMAN SENI DUNYAYA GETIRMESELERDI GENE SINIR BASTI BANAMerhaba universite son ogrencisiyim. Annem babam ayri baskalariyla evliler ve yilda 2 kere anca goruyorum. Maddi manevi bana hicbir destekleri yok diyebilirim. Dedem okutup buyuttu beni. Ben universiteye baslayinca babam 2. Esinden bosandi ve cok borcu oldugu icin dedemin yanina yerlesti. Dedem yasli oldugu icin ekstra harcamalarimi hic hesaba katmadan (ayakkabi, kiyafet gibi) elinden geldiginin fazlasini gonderdi hep bana. Burslu oldugum icin bursum kesilir diye calismama da izin vermediler. Derslerim yogun ustelik. Boyle olunca ayda yilda bir kere annemden babamdan cok az para istemek zorunda kaldim. Cok iyi isleri olmasina ragmen hepsi borcum var ailem var gibi bahaneler uydurdu. Hala da oyle. Annem babamdan yuz lira isterken bile utaniyorum dilencilik gibi hissediyorum. Ve para gonderseler biz annelik babalik gorevimizi yaptik bizim dedigimiz gibi davranicaksin diye baski yapiyorlar. 20 liraya ihtiyacim olsa aramaya utaniyorum. Kendimi kotu hissediyorum. O parayla yiyecek bisey alsam kendimi suclu hissediyorum. Uzun oldu kusura bakmayin..
Benimki gurur falan degil. Annem evlendiginde ben 9 yasindaydim. Hep kendi hayatlari mutlu olsunlar istedim. Cunku o yasta bile senin yuzunden o evlilige katlandik falan diyorlardi hep suclu hissediyordum. Sonra ananemde kaldim. Onlar da hep annen yeni evli evine gidilmez falan dediler bana uzak tuttular. Babamim yanina gittim. Esi dogum yapinca biz bi aileyiz diyip beni kapiya koydu. Babam cocuk nerde diye bile sormamis esine. O saatten sonra hep yuk gibi hissettim kendimi. Ondan sonra da hep oyle kaldi.
zaten o ikisi sana analık babalık yapmamışlar ki yabancı gibi hissetmen normal ,senin hem anan hem baban deden olmuşMerhaba universite son ogrencisiyim. Annem babam ayri baskalariyla evliler ve yilda 2 kere anca goruyorum. Maddi manevi bana hicbir destekleri yok diyebilirim. Dedem okutup buyuttu beni. Ben universiteye baslayinca babam 2. Esinden bosandi ve cok borcu oldugu icin dedemin yanina yerlesti. Dedem yasli oldugu icin ekstra harcamalarimi hic hesaba katmadan (ayakkabi, kiyafet gibi) elinden geldiginin fazlasini gonderdi hep bana. Burslu oldugum icin bursum kesilir diye calismama da izin vermediler. Derslerim yogun ustelik. Boyle olunca ayda yilda bir kere annemden babamdan cok az para istemek zorunda kaldim. Cok iyi isleri olmasina ragmen hepsi borcum var ailem var gibi bahaneler uydurdu. Hala da oyle. Annem babamdan yuz lira isterken bile utaniyorum dilencilik gibi hissediyorum. Ve para gonderseler biz annelik babalik gorevimizi yaptik bizim dedigimiz gibi davranicaksin diye baski yapiyorlar. 20 liraya ihtiyacim olsa aramaya utaniyorum. Kendimi kotu hissediyorum. O parayla yiyecek bisey alsam kendimi suclu hissediyorum. Uzun oldu kusura bakmayin..
evet ama sonuc cikmadiAnladım, ben konuyu okuyunca özel üniversitede Burslu okuyorum gibi anlamıştım...
Burs veren diğer vakıf ve derneklere başvurmayı denediniz mi konu sahibi?
Sorun su ki parayi herturlu idare ederim ama aradigimda bazen acmiyorlar. Oylesine arasam bile acmiyorlar. Annem benim cocugum var ne dusuncesizsin deden bakmiyor mu sana diyor.o kadar uzuluyorum ki. Sen annemsin seninle paylasmazsam kimle paylasicam biseyleri diyorum bagirip yuzume kapatiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?