- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Off bende üvey anneyim, çocukların iğnesi eksik olsa uykum kaçıyor, nasıl insan bunlar aklım almıyor
Hoş ana babanın böyle olduğu bir yerde üvey anneye kızmak da yersiz de neyse..
Kendini suçlu hissetme, dünyaya getirdikleri evlada sahip çıkamayan ebeveynlerin suçlu
Onları bu saatten sonra değiştiremezsin, buraya gelip içini dökmekle iyi etmişsin bence, insanın sahibi Allah'tır derler, güçlü olduğun belli ki bu yaşa kadar ayakta kalmışsın, aslan gibi de okuyorsun. Buranın müdavimlerindenim ben, inan aramızda çok iyi insanlar var, her konuda bizden akıl ve destek alabilirsin. Bazen iyi dostlar ailelerden daha iyi gelir insana. Bana her konuda ulaşabilirsin, özelden bir mesaj at yeterli, aramızda evlada kıyamayan anneliği benden çok daha ileri arkadaşlar var, eminim onlar da seni yalnız bırakmazlar. Hep beraber kotarabiliriz bu okul işini ne dersin
Başbakanlık bursudur.Konuyla alakasız ama, Kocaeli Üniversitesi turizm bölümünün nesi Burslu??
kyk bursu olabilir, yine derslerden tökezlendiğinde devamsızlık ve disiplinsizlik anında kesiyorlar bursu..Konuyla alakasız ama, Kocaeli Üniversitesi turizm bölümünün nesi Burslu??
Kyk bursu evetkyk bursu olabilir, yine derslerden tökezlendiğinde devamsızlık ve disiplinsizlik anında kesiyorlar bursu..
Oy canımsın benimMerhaba universite son ogrencisiyim. Annem babam ayri baskalariyla evliler ve yilda 2 kere anca goruyorum. Maddi manevi bana hicbir destekleri yok diyebilirim. Dedem okutup buyuttu beni. Ben universiteye baslayinca babam 2. Esinden bosandi ve cok borcu oldugu icin dedemin yanina yerlesti. Dedem yasli oldugu icin ekstra harcamalarimi hic hesaba katmadan (ayakkabi, kiyafet gibi) elinden geldiginin fazlasini gonderdi hep bana. Burslu oldugum icin bursum kesilir diye calismama da izin vermediler. Derslerim yogun ustelik. Boyle olunca ayda yilda bir kere annemden babamdan cok az para istemek zorunda kaldim. Cok iyi isleri olmasina ragmen hepsi borcum var ailem var gibi bahaneler uydurdu. Hala da oyle. Annem babamdan yuz lira isterken bile utaniyorum dilencilik gibi hissediyorum. Ve para gonderseler biz annelik babalik gorevimizi yaptik bizim dedigimiz gibi davranicaksin diye baski yapiyorlar. 20 liraya ihtiyacim olsa aramaya utaniyorum. Kendimi kotu hissediyorum. O parayla yiyecek bisey alsam kendimi suclu hissediyorum. Uzun oldu kusura bakmayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?