Ailemden utaniyorum

ATTRAENTE ne kadar iyi bir kalbin var senin

canım benim ya.. Allahtan bursun varmış deden sahip çıkmış. Ellerinden öperim
anne baba bile denmeyecek mahluklar ya
ne güzel hayata karşı dik duruyorsun yinede yılma çabala
Allah yardımcın olsun

Ya var ya insan bazen isyan ediyor millet gozu gibi bakmak icin cocuk ister olmaz ama bu tiplerin bol bol cocugu olur

insan nasil sehir disinda okuyan cocugum var senelerce dedesinin basina attik kiz universite okuyor bir sey lazim olur mu demez mi hadi onu da gectim hos gecilmez de kizim nasilsin diye arayip sormaz mi

Cok pis laflarim var ailene ama yazamiyorum insallah bu sikintili donemini cabuk atlatirsin mezun olur olmaz is bulursun iyi bir yerde
Aileni de arayip sorma hatta simdiden bile acimasizca geliyor buradan soylemesi kolay geliyor ama oyle
Cevrem de gordum o kendi cocugumuz dedikleri baslarindan atar yaslaninca zamaninda balmadigi cocuklar bakar onlara

Senin üzülmende haklısın, her 2 side acımasızmış yıllar sonra yaşlandıklarında kızım beni sevmiyor diye orada burada seni karalarlar ama asıl öyküyü kimse bilmez tabi , bunları kabullenmek gerek hayatta değiştiremiyeceğin şeyler var ,

Oy canımsın benim
Sana bişey olmaz harika bi kızsın. Mezun olup iş güç sahibi olunca kopart bağlarını onlarla. Dedenin ellerinden öpüyorum canım benim..

Ailenle çok daha zor durumlara düşmeni istemem.Ama ailen sana bakmak zorunda,hukuki yollara başvurucunca birşeyler yapılabiliyor sanırım.Araştır istersen bunu.

Ah o anne baba!
Senin hakkını nasıl ödeyecekler?

Umarım çok iyi yerlere gelir ve hep iyi insanlarla karşılaşırsın..
Mezun ol ve onlarla da kes irtibatını,bir anne olarak söylüyorum bunu,zor..çok zor. .diyecek bisey yok. Bazı insanlar hak etmiyor anne baba olmayı. .

Bende bosanmis anne babanin cocuguyum.benim annem sahip cikti buyuttu okuttu beni.babam 1gun aramadi.ben dava aciyordum bir avukata gidip.bsbam nafaka vermemek icin ne dolaplar ceviriyordu duysan şaşarsınız. Ama adalet maaşından kesip bana yolluyordu.Allah annemi basimdan eksik etmesin devletede zeval vermesin.sende hem annene hem babana ac davani.baro ucretsiz avukatta veriyor.dunyaya getirdikleri gibi bakmak zorundalar canim.Bende okulu bitirip hemen atandim.sende bitir ve güzel bir ise gir.kimseye muhtac olma.Dualarim seninle

Keşke elimizde imkanlar olsa da sana ananin babanin veremedigi (vermedigi) destegi verebilsek. Onlara ana bana demek bile o kelimelerin yüceligine gölge dusurur. Insallah ayaklarinin üzerinde tez zamanda durursun da sana hasret kalirlar.. Nasil insanlar bunlar yaa!! Icim acidi. Allah yardimcin olsun. Dedenden de Allah razi olsun. En azindan o yonden sanslisin..

Söyleyecek çok şey var ancak hiç bi şey yazamıyorum.

Allah o annenin, babanın cezasını versin. En sevdikleriyle sınansınlar inşallah.

İnşallah en kısa zamanda bu yokluk günlerini aratmayacak bol kazançlı bi işin, sevgi eksikliğini unutturacak muhteşem bi ailen olur.

Sen bu yaşında kendini bi kedinin annesi yapıyorsunda, o anan...............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…