Aileme destek olup olmama konusu

olmaz böyle kendi de çalışsın
en kötü yarım gün çocuk baksa 600 700 alır en kötü oda
gücü kuvveti varsa haftada 1 2 temizliğe gidebilir

annenize yakında işsizlik maaşınızın kesileceğini eşinizin de durumunun olmadığını söyleyin
kaç yaşında anneniz?

45 yaşinda. Eşimin üc dört aydir maaşinda gecikme oldu annem de bunu zaten biliyor

benim annem 57 yaşında ve arı gibi çalışıyor. hala sertifika üzerine sertifika alıyor ki nasıl gelirimi artırırım diye. okuyan kardeşim de var. annem bırak benden istemeyi o olmasaydı biz topu dikmiştik öyle de destektir bize.
ha benim de yeri geliyor ona desteğim oluyor tabi ki bunun lafı bile olmaz ama ne bileyim eli ayağı tutarken birileri bana baksın zihniyetine de anne dahi olsa bi üzülesim acıyasım gelmiyor çünkü bu düşünceye hiç alışkın değilim annem de ben de hep çalışıp kimseye muhtaç olmamak üzerine yaşadığımız için.
bence biraz siz de kendinize ve çocuğunuza birikim yapın derim. işsizlik maaşı bitince ortada kalakalırsınız. annen kesinlikle çalışmalı bir sağlık sorunu yoksa.

inş. eşin patlamaz bigün...
Ben de ondan korkuyorum ve çekiniyorum.
Babamdan kalma bir yerimiz var unideki kardeşimle ortak. Satmak istiyoruz. Konusu geçti annemdeyken. Eşim de vardı yanimda. Annem kardeşimle bana diyor, bana da 5er bin atarsınız artik. Utanıyorum eşimden.
Vermek isterim tabiki ben mesele para değil ama artik düşunmem gereken eşim ve bebeğim var

anne sizi sömürüyor ve sizin mutluluğunuzu düşünmüyor...elin oğlu ne der demiyor...taksitler bitince artık sana yardımcı olamayacağım anne de bakalım, gerçek yüzünü gör annenin..

Ben zaten elimden geleni yaparim. Paraya önem veren biri değilim sakınmam.
Şu an eşimin de benim de düşündüğüm bebeğimiz. Fazladan elinize para geçtiğinde bebeğimiz için ayırıyoruz. Durum böyle olunca eşime ne diyebilirim ki anneme vercem de diyemiyorum

45 yaşında.
Tabiki sıkışır yardimci oluruz. Zaten belli bir para veriyorum taksidini odemesini için. Ama daha fazlasi gerekiyor tabiki geçinmeleri için. Ben üstümde yük hissediyorum moralim bozuluyor
Bu yaştan sonra dediği 45 mi? Çocuk bakıcılığı yapsın. Az önce bir konuda gördüm iyi bakıcılar 2500 istiyormuş. Hadi acil bulması lazım diyelim 200 alır o da.

Sizin vicdanınız annenize yardım edemiyorum diye sızlıyor. Ok. İnsansınız bu doğal.

Aceba annenizde kızımın, damadımın torunumun rızkından yiyorum diye düşünüyor mudur?

Bence buldum bir e.... yan gelip yatayım zaten armut piş ağızıma düş diyor.

Bu yaştan sonra dediği 45 mi? Çocuk bakıcılığı yapsın. Az önce bir konuda gördüm iyi bakıcılar 2500 istiyormuş. Hadi acil bulması lazım diyelim 200 alır o da.
Daha ben evlenmeden bakicilik konusu oldu. Bir hafta bakti sadece hem de tanidikti.
2 kardeş geliyormuş çok yaramazlarmış.
Aldigim para değmiyo burda yiyolar dedi birakti

Çok zor da olsa çözüm üretir diye düşünüyorun bazen.
Elimden geleni yapiyorum zaten. Kardeşn intertten bot beğendi mont beğendi diyor parasini vercem diyor. Almiyorum. En azidan boyle de katkim olsun diyorum. Ama nereye kadar

Valla çevremde sizin gibi birini bulsam bende sömürürdüm açıkcası. Kusura bakmayın ama anneniz sizi art niyetli olarak sömürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…