Aileme evlenmek istediğimi nasıl söylerim

Aileleriniz mi uygun değil sevgilinizle ilgili çekindiğiniz bir şey mi var neden söyleyemiyorsun? Bence herkes ister çocuğunun evlenmesini

Bu arada sizi anlıyorum her aile aynı değil bende 27 yaşındayım ve bugün erkek arkadaşım olduğunu anneme söyledim ama aşırı stres yaptım kaç gündür söyleyince rahat edeceksiniz

Gözyaşım pıt

Damat istiyorsanız gülümseyin yaz bir kağıda sonra kağıdın arkasını çevirip ben evleniyorum yaz onu göster

28 yaşındasın sanırım ailenle yaşamıyorsun çünkü evlenmeyi düşündüğün kişiyle sevgili olduğunu anene söyleyememişsin garip...

Belli ki biraz paniklemişsin o yüzden önce anneyi falan hiç karıştırma, ki daha zor bir karakter demişsin iki kez aynı stresi yaşamana gerek yok
sizinle bir konu hakkında konuşmam gerekiyor de güzel bir çay kahve yap oturun ailecek anlat güzel güzel hiç gerilecek bir şey yok, mutluluklar :)

Sizinle bir şey konuşmak istiyorum diyin konuyu açın. Yarabandını birden çekin gitsin. Zaten halinizden tipinizden anlıyorlar.
Aileniz çok baskıcı bir aileyse erkek tarafıyla tanıştım ettim zaten diye önden söylemeyin bence.

Annen ve babana aracı edebilecek kim varsa araya sok bence. Ben olsam halamla aram iyi direk onla hallederdim. Ama baban zor değilse annenden yumuşaksa annenden önce babanla istişare et eğer ki olmuyorsa sözü dinlenir sevilen birilerini araya sok. Evlenmek sizin hakkınız çocuk değilsiniz. Sadece biraz cesaret. Ben evlenirken ilk anneme söyledim gösterdim annem beğendi babama söyledi. Ama babama da deseydim ilk sıkıntı olmazdı. Bize o rahatlığı vermişti. Tabi her aile böyle değil o yüzden. Kendine güven sen bu işi çözesin arkadaşım.

Annen ve babana aracı edebilecek kim varsa araya sor bence. Ben olsam halamla aram iyi direk onla hallederdim. Ama baban zor değilse annenden yumuşaksa annenden önce babanla istişare et eğer ki olmuyorsa sözü dinlenir sevilen birilerini araya sok. Evlenmek sizin hakkınız çocuk değilsiniz. Sadece biraz cesaret. Ben evlenirken ilk anneme söyledim gösterdim annem beğendi babama söyledi. Ama babama da deseydim ilk sıkıntı olmazdı. Bize o rahatlığı vermişti. Tabi her aile böyle değil o yüzden. Kendine güven sen bu işi çözesin arkadaşım.

Ben biraz garip karşıladım ama bu durumu. Anneniz 3 yıldır bir sevgiliniz olduğunu bilmiyor muydu? Hadi siz anlatamadınız ilişki dinamiği annenizle konuşmuyorsunuzdur belki ama anneler hisseder hayatında biri olduğunu ve didikler genelde. Sizde hiç böyle birşey yaşanmadı mı?

Sistem genelde anne sevgilisi olduğunu bilir , son zamanda anne gelecekler istemeye der kız kişisi, babaya anne uygun bir dille anlatır ve gün konuşulur. Sizde evde hiç bilen yokmu sizden önce çıtlatacak, ortamı yumuşatacak?

Ben annemle babami yemege çıkarmıştım. Yemek sonunda soylemistim. Babamin midesine oturdu sanırım 10 dk hava almaya cikti mekandan. Sonra anlat bakalim kimmis diye geldi

Yani bilemedim ben de anneme söylemiştim o babama söylemişti ama siz annem zor demişsiniz
O yüzden bilemedim şimdi

Ben annemle babami yemege çıkarmıştım. Yemek sonunda soylemistim. Babamin midesine oturdu sanırım 10 dk hava almaya cikti mekandan. Sonra anlat bakalim kimmis diye geldi
Kız ne yaptın? Bıraksaydın yemeği sindirip üstüne kahve içip öğrenseydi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…