Annenize gizli bisey anlatir gibi anlatin o zaten babaniza yetistirir, hayirlisi olsunArkadaşlar merhaba ben 28 yaşında mühendisim özel sektörde çalışıyorum yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var evlenmek istiyoruz sevgilim de mühendis okulda tanışmıştık. Onun ailesiyle tanıştık beni biliyolar ama benim ailem ilişkimi bilmiyor, artık onlara söyleyip tanıştırmam lazım ama konuyu nasıl açıcam bilmiyorum. Diğer başlıklarla herkes önce anneye söyle demiş ama benim annem babamdan daha zor bi karakter ikisine de aynı anda söylemem lazım lütfen bana akıl verin
Ay yok ya keşke sorsalar bizimkiler bu konulara hiç girmiyor28 yaşındasın hiç hadi bul artık birini şakasıda mı yapmadılar? İşin var güçün var gekinme Allah aşkına
o zaman anneni al konuş oda babana söylesin belkide içten içten bekliyorlardır.Ay yok ya keşke sorsalar bizimkiler bu konulara hiç girmiyor
Bu zamana kadar hiç mi konusu geçmedi çok ilginçArkadaşlar merhaba ben 28 yaşında mühendisim özel sektörde çalışıyorum yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var evlenmek istiyoruz sevgilim de mühendis okulda tanışmıştık. Onun ailesiyle tanıştık beni biliyolar ama benim ailem ilişkimi bilmiyor, artık onlara söyleyip tanıştırmam lazım ama konuyu nasıl açıcam bilmiyorum. Diğer başlıklarla herkes önce anneye söyle demiş ama benim annem babamdan daha zor bi karakter ikisine de aynı anda söylemem lazım lütfen bana akıl verin
Evet ailemde hiç bu tarz şeyler konuşulmadı daha önce belki de bu yüzden çekiniyorum, tabikide kariyerim vs her şeyim var ama heyecanlanıyor ve geriliyorum işte insanlar bunu anlamıyor pekinsanlar yargilamayi cok seviyor da herkesin ailesi ayni degil. sizle bir sey konusmak istiyorum diye onlari hazirlayip karsina alip konusursan yuku hafifletirsin, size soyleyemedim cekindim cok ciddiye binmeden soylemek istemedim de sonra da evlenmeyi dusunuyoruz de tepki gosterceklerini sanmiyorum artik 28 yasindasiniz gosterirlerse de neredeyse 30 yasina gelecegini dile getir bazen uste cikmak gerekiyor aile de olsa
ben anliyorum sizi dedigim gibi bir sey konusmak istiyorum diyip soylerseniz dediklerimi bi sikinti olmazEvet ailemde hiç bu tarz şeyler konuşulmadı daha önce belki de bu yüzden çekiniyorum, tabikide kariyerim vs her şeyim var ama heyecanlanıyor ve geriliyorum işte insanlar bunu anlamıyor pek
Annenin karşıns alıcaksın anne hayatımda biri var evlenmek istiyorum sizlerle tanıştırmak istiyorum diceksin annende baban ile paylaşacak bu durumuArkadaşlar merhaba ben 28 yaşında mühendisim özel sektörde çalışıyorum yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var evlenmek istiyoruz sevgilim de mühendis okulda tanışmıştık. Onun ailesiyle tanıştık beni biliyolar ama benim ailem ilişkimi bilmiyor, artık onlara söyleyip tanıştırmam lazım ama konuyu nasıl açıcam bilmiyorum. Diğer başlıklarla herkes önce anneye söyle demiş ama benim annem babamdan daha zor bi karakter ikisine de aynı anda söylemem lazım lütfen bana akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?