bende istemezdim kalsın yaaa annenler onlar senin... sen kendini onların yerine koy evlattan borç istemişler ve geri veremiyorlar ve yıllarca bakıp büyüttükleri evlatlarının onlardan parayı geri istemesi ayıp yaaa üzülürler nereye kullandıklarını gerçekten acil bir şey için mi istedikleri de önemli bazı ana babalar evlatlarına güvenip bol keseden harcarlar sonrada sıkışırlar sizinkiler bu parayı ne yaptığı önemli ama yinede evlattan para istemek hiç te kolay değildir durumları olsa zaten verirlerdi bir daha ki sefere yok anneciğim dersin tabiiii sen bilirsin
Eger annenlerin gercekten durumu yoksa helal et kalsin. Acak durumlari duzeldiyse acik acik iste.
aslında bende bilmiyorum durumları pek iyi degil ama erkek kerdeşime kız bakıyorlar evlendirmek için.
buna benzer bir şeyi bende yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum.ailem ben evlenmeden önce kayınpederimden borç aldı babamı işi için lazımdı.eşimin adına kredi çekti yine işi için.eşimin bi arkadaşından borç aldı işi için.bütün bunları insanlar benim hatrım için yaptılar tabi ve hepsi battı.1 yıl işsiz kaldı babam,ben düğünde takılan altınlarımı bile gizli gizli sattım maaşımı eksik söyledim eşime onlara yardım ettim.1 yıl sonra babam iş buldu iyi de kazandı.borçlarını ödemek yerine sıfır kilometre bir araba çekti altına.1 yıl yediler içtiler gezdiler tatiller yaptılar vs. vs. sonra babam yine işsiz kaldı işi kapandı.şimdi sıfırı tüketmiş durumdalar ve her ay benden para istiyolar.annen baban ve kardeşin nasıl vermiceksin.için elvermiyor herşeyden önce.ama kendi boğazımdan kesmek zorunda kalıyorum.eşime yalan söylemek zorunda kalıyorum bunun altında eziliyorum.Evimin hırsızı oldum bundan utanıyorum ama insan ailesini de yüzüstü bırakamıyor işte.Gerçi yinede kötü olan ben kimse hayırlı evlat demiyor benim için ama Allah biliyor.sözün kısası anan baban işte bişey diyemiyosun kuzu kuzu veriyosun istedikleri zaman
Eh be guzelim helal et o zaman. Zaten ihtiyaclari olsa istemezler. Toparlansalar verirlerdi. Ne olacak seninde corbada tuzun bulunsun. Anadir babadir borc kelimesi bile yersiz.
Eger bu parayi almadanda herseyin normal yasayabiliyorsan. Hic sesini cikarma. Yarin birgun vicdan azabida duyarsin keske istemeyeydim diye. Hem hayat bu yarin birgunde onlar sana yardimci olur.
evet tam üstüne bastın canım işte bende bundan dolayı sizden yardım istiyorum,ilk etapta eşim benden daha çok deger veriyordu aileme benden degil eşimden istiyorlardı şimdi eşim de çok kızgın neden böle yapıyorlarborç istediler verdik ama böyle olmazki diyor bende budurumda çok ziliyorum başkası olsa bende kızarım ama ailem : Bilmiyorum ney yapacağım arada kaldım.
aslında bende bilmiyorum durumları pek iyi degil ama erkek kerdeşime kız bakıyorlar evlendirmek için.
tamam doğru söylüyorsunuz ama benimde ikiz çocuğum oldu işten ayrıldım,tek maaşla zor geçiniyoruz, zaten benim maddi durumum alsa lafını bile etmem ama eşimle aramız açıldı.bide benim ailem öyle borcuna sadık biri degiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?