Aileme yük mü oluyorum

Ben hamile kalmadan önceki aile ilişkilerinizi merak ettim açıkçası çünkü bir anne durduk yere böyle birşey söylemez
Aylık minimum mutfak masrafının 1000 lira olduğunu düşünürsek sizin de bu değerlerde aylık alışveriş yada başka birşey verebilirdiniz annenize
Kayınvalide konusuna zaten çok şaşırdım eşiniz ne diyor bu duruma belki de kayınvalidenin tutumuna rağmen eşiniz sizin ailenize yeterince saygı ve minnet duymuyorsa anneniz kendisini kullanılmış hissetmiş bile olabilir hani iyi günde akıllarına gelmem ama kötü günde kapımdan ayrılmazlar vs gibi
Ha ben olsam ne yapardım kendimi bu duruma düşürmezdim sonuçta mideniz bulandigkna göre pek fazla birşey de yiyemiyorsunuz eşiniz de kendi basının çaresine bakabilirdi anneniz burda yorulan taraf

Vallahi ilk hamileliğinde doğuma giderken bile küstüm öyle söyleyeyim 9 ay gece gündüz bilmedim ama annem yoktu geldi ama 7 saat mesafe vardi küçük kızkardeşim babam ne kadar durabilir di o yüzden olur eşiniz devralmalı yemek yapmaz mı hiç

Siz olmasaniz bile esiniz yuk olabilir, ben annenize hak verdim.
Hani haftada bir iki onlarda bir iki evinizde halletseniz o kadar yuk olmazdi ama 7 gun cok, herkese cok.
Cocuklar kucukken anne baba evet hep kendinden veriyor, ama belirli yasin ustunde olunca evlat da olsa zor gelir. Buna alinmayin, doganin duzeni boyle. Nasipse siz de cocuk sahibi olacaksiniz, ve bir tek soze tum etmeleriniz silinsin ister misiniz dusunun.

Esinizin destegi daha fazla olmaliydi, yoksa da en azindan kensisi disaridan yiyebilir, ailenize disaridan ismarlayabilir.

Bir de yanlis anlamayin ama her yer kokuyor da bir tek annenizin evi kokmuyor, o evde temizlik bile yapabiliyorsunuz kismi direk naz yapiyorsunuz gibi hissettirdi.
Ki ben hamilelerin naz yapmasi taraftariyimdir her zaman, ama en cok kocalarina yapsinlar.

Bir ornek de kendimden vereyim. Ilk cocugumda dogum yaptim ilk 3 gun yattim, anama kayinvalideme nazlandim. Ikincide ilk gun ayaklandim, cunku naz yapamayacagim 3 yasinda bir sipa mevcuttu. Siz ne kadar guclu oldugunuzu bilmiyorsunuz aslinda, kendi evinizde de bu sureci ge irebilirsiniz yeter ki isteyin.

Hamileliğimde 9 ay mutfaga giremedim, esim yemek yaptı salona getirdi yedim, kimseye de gitmeyi dusunmedim, yalniz degilsiniz ki esiniz var, esiniz dururken annenize her gun yemek yaptirmaniz zoruna gidiyordur

Ben hamile kalmadan önceki aile ilişkilerinizi merak ettim açıkçası çünkü bir anne durduk yere böyle birşey söylemez
Aylık minimum mutfak masrafının 1000 lira olduğunu düşünürsek sizin de bu değerlerde aylık alışveriş yada başka birşey verebilirdiniz annenize
Kayınvalide konusuna zaten çok şaşırdım eşiniz ne diyor bu duruma belki de kayınvalidenin tutumuna rağmen eşiniz sizin ailenize yeterince saygı ve minnet duymuyorsa anneniz kendisini kullanılmış hissetmiş bile olabilir hani iyi günde akıllarına gelmem ama kötü günde kapımdan ayrılmazlar vs gibi
Ha ben olsam ne yapardım kendimi bu duruma düşürmezdim sonuçta mideniz bulandigkna göre pek fazla birşey de yiyemiyorsunuz eşiniz de kendi basının çaresine bakabilirdi anneniz burda yorulan taraf
Esim sürekli Allah razı olsun anne gibi mi nette normalde ilişkimiz annemle arkadas gibiydi ben bu bebegime hergün iğne vuruluyorum bu bile annemi üzüyor yıpratıyor galiba evet mutfak masfafının dediğiniz kadarını karsılamaya calısıyorum

Hamileliğimde 9 ay mutfaga giremedim, esim yemek yaptı salona getirdi yedim, kimseye de gitmeyi dusunmedim, yalniz degilsiniz ki esiniz var, esiniz dururken annenize her gun yemek yaptirmaniz zoruna gidiyordur
Esim de bende calısıyorum zaten sabahtan akşama kadar yokum sadece akşam o gün için ne yapmıs sa bir tabak ve bizim için yapılan bir ceşit yok inanın ne varsa yiyoruz

Bende hamileyim ; Annemi çok daha yeni kaybettim ablam çalışıyor Kayınvalidem şehir disinda.. Temizlik vs konilarda çok zorlandım destek aldık yardımcı geliyor.. Yeri geliyor her gün yeri geliyor bir hafta hicbirsey pisirmiyorum Eşim yumurta kirmamis adam Mecbur girdi yemek yaptı .. Sizin durumunuzu çok çok çok iyi anlıyorum ama kendinize başka careler üretin anneniz artık ne sebeple olursa olsun size bilgi vermiş Ben olsam asla gitmezdim

Nasıl anneymıs o oyle. Evlat yuk olur mu hıc. Ay ben bır kasık su bıle ıcmem o evden. Dogumuma dahi gelme derım. Hatta gorusmeyı bıle keserım NET :işsiz:

maddi olarakmi yuk diyor manevi olarak mi?
bana kalsa evladima her ikisi icinde yuksun demem ama saglik sorunu falanmi var acaba yani yemek yaparken yoruluyor zorlaniyor olabilir mi ?

maddi olarakmi yuk diyor manevi olarak mi?
bana kalsa evladima her ikisi icinde yuksun demem ama saglik sorunu falanmi var acaba yani yemek yaparken yoruluyor zorlaniyor olabilir mi ?
Bedenen ve navevi diyo bedenen ayakları agırıyo ben evi süpürüyorum egilemiyo manevi olarakta ben sürekli kusmam karnım iğneler den mosmor hergün bir avuc ilaç kullanıyorum bide fmf hastasıyım onun atakları oluyo onları görüyo üzülüyormus

Bende hamileyim ; Annemi çok daha yeni kaybettim ablam çalışıyor Kayınvalidem şehir disinda.. Temizlik vs konilarda çok zorlandım destek aldık yardımcı geliyor.. Yeri geliyor her gün yeri geliyor bir hafta hicbirsey pisirmiyorum Eşim yumurta kirmamis adam Mecbur girdi yemek yaptı .. Sizin durumunuzu çok çok çok iyi anlıyorum ama kendinize başka careler üretin anneniz artık ne sebeple olursa olsun size bilgi vermiş Ben olsam asla gitmezdim
Basınız sagolsun

Bedenen ve navevi diyo bedenen ayakları agırıyo ben evi süpürüyorum egilemiyo manevi olarakta ben sürekli kusmam karnım iğneler den mosmor hergün bir avuc ilaç kullanıyorum bide fmf hastasıyım onun atakları oluyo onları görüyo üzülüyormus
beden yorgunlugu daha agir basiyordur sanirim annemden biliyorum corba karistirirken bile zorlaniyor bazen cogu zaman bu yuzden kendine yemek bile yapmiyor.
rahatsizliginizi cokmu yansitiyorsunuz acaba?
annem aksama kadar oram agriyo buram agriyo der sag elinin bas parmagindan baslar ayak parmagina kadar yatana kadar her dk bi yerim agriyo der psikolojik olarak benide cokertiyo mesela bu durum yanimda biri surekli hastaliktan bahsediyo cunku
sizdede mi boyle acaba 🙄

beden yorgunlugu daha agir basiyordur sanirim annemden biliyorum corba karistirirken bile zorlaniyor bazen cogu zaman bu yuzden kendine yemek bile yapmiyor.
annem aksama kadar oram agriyo buram agriyo der sag elinin bas parmagindan baslar ayak parmagina kadar yatana kadar her dk bi yerim agriyo der psikolojik olarak benide cokertiyo mesela bu durum yanimda biri surekli hastaliktan bahsediyo cunku
sizdede mi boyle acaba 🙄
Bahsetmiyorum aslında aileden gecen bi hastalık babamda da var

Şimdi biraz detayları okudum da annenize alınana kadar eşinize de bilenin bence.
Durumunuzu bile bile yemek istiyor burnunuzu kapata kapata yapıyorsunuz.
Yemek yapan kadın işi olmaktan çıkalı onyıllar oldu, bir çok erkek yemek yapıyor, ayrıca hamileliğiniz boyunca da illa çorbalı pilavlı sofra olmayıversin, bi yumurta kırıversin, çot mu bu adam?

Son düzenleme:
sizdede mi boyle acaba 🙄
Bide ben iyi oldugumda gidiyorum evini temizliyorum halıların robotluyorum bedenen yorulmuş evet

Back
X