Aileme yük mü oluyorum

Bosuna parmaklarimi yoruyorum bence.

Evet ailene yük oluyormussun. 5 ay boyunca hergün üc cesit yemek yapmak zor geliyormus annene.

Tühh. Öyle ana olmaz olmaz. Yemek nedir ki?
Hic düsünmüyorsun ertesi gün ne yapacagim diye hic iki saat yemek pisirmiyorsun. Sipsap kolay yapiliyor yemekler sihirli degnekle ile kendiliginden hal oluyor hersey :KK70: hepimiz bayiliyoruz hergün dört cesit yemek yapmaya cünki..

Zaten size simdiye kadar hic yemek yapmadi anneniz. Daha kapidan girer girmez defol bana yük oluyorsun dedi kesin.

Cok haklisiniz. Analiktan red edin annenizi.
Cocugunuzu dogurun hatta evlendirin torunlariniz olsun siz hergün hepsini agirlarsiniz dört cesit yemeklerle. Dogrusu neymis görsün anneniz.
Size cevap yazmaktan dahi utanıyorum iyi akşamlar konuma yorum yazmayın

Mutfaktan keseceğinize dağıtınca toparlamayı öğretseydiniz keşke. Erkeklerde de var bu özellik çünkü.

Erkeğe hizmet etmek ruhunuza işlemiş sanırım, üzüldüm.
Okumadınız sanirim, yada okuduğunuzu anlamadınız. Üstelik tam bilmeden hemen hop erkeğe hizmet ruhunuza işlemiş diye yapistirmissiniz. Yazmışım orada, istediğim gibi yapamıyor diye. Genel olarak kolay kolay kimsenin temizliğini beğenmem bu onunla değil benimle alakalı bir durum. Ha belki bizim iş bölümümüz bu şekilde, bu hizmet etmek mi? Bilip bilmeden Allah aşkına yaftalamayin

Merhaba ben 15 haftalık hamileyim 7. Haftadan beri yemek yapamadığım için anemlerde yiyoruz esim ve ben evimden iğreniyorum bu durumu yasayan biri olarak cok zor daha öncede 1 gebelik geçirdim dogum yaptım ve bebeğimi kaybettim belli bir süre gecince tekrar bebek istedik önceki gebeliğimde de annem de 5 ay yemek yemiştik ben isteyerek yapmıyorum bu durumu ama annem bana yük oluyorsun sırtımdasın diyo bizde esinle elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıyoruz ne istese yapıyoruz ama yeterli olmuyo demek ki cok üzülüyorum sanki fazlalık gibi hissediyorum lokantalar dan iğrenmesem orada yiyecem oradan da iğreniyorum gitmem artık diyorum gitmeyince de arıyo gel ne yapacam bilmiyorum
Evde yapmaya yemeye çalışın. Annen biraz ayıp etmiş

İşime gelirse öyle mi yarın evladın olursa sen zor gününde gitme yafa

Saygı kişilik meselesi sonradan edinilmiyo sizi anlıyorum öneri farklı küstah yorumlar farklı bu hakkı vermiyorum size iii akşamlar

evet saygi kisilik meselesi.
ben anneme kendi sorumluluklarimi yüklemem keyfim icin mesela :KK66:
sirf hamile diye cevresine iskence naz kapris yapan insanlar saygisiz ve simariktir benim gözümde mesela :)

annen sana yemek yaptigi halde hala aylr boyunca simarikliktan ve naz yapmaktan beklentilerinden utan bence.

Evimin kokusu benim miğdemi bulandırıyo evden iğreniyorum keske Baska bir carem olsa
Sonuçta aksam evinize gidiyorsunuz.Biriyle para karşılığı anlaşın size kendi evinde yemek yapsın iş çıkışı ordan alıp evinizde yiyin.Yani inşallah bundan da tiksinmezsiniz.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Bende hamileyim. 3.aydan sonra yemeğe başladım
Mutfak bile kokuyordu bana ama yinede evimden gitmedim.
Ağzımı burnumu kapatıp yemeğimi yaptim. Zor olsada.
Nerdeyse hergun patates yedim haşlama yada fırına koyuyordum makarna filan derken atlattım 3 ayı
Sevdiğiniz bişe hiç mi.yok. biseler yemege çalışın
Bana başkasının yaptigida kokuyodu yiyemiyorum annem bile olsa.

Amin inşallah tek istediğim
Tamam amin de insan önerilere de bir cevap verir. Annene erzak alışverişi yapana kadar mahallede ihtiyacı olan temiz bir kadına malzeme artı bir miktar ücret ver ve yaptır yemeğini. Başka ne dememizi bekliyorsun ki?

Tamam amin de insan önerilere de bir cevap verir. Annene erzak alışverişi yapana kadar mahallede ihtiyacı olan temiz bir kadına malzeme artı bir miktar ücret ver ve yaptır yemeğini. Başka ne dememizi bekliyorsun ki?
Tesekkür ederim gözden kacmıs mahalle degil sitede evimiz tanımıyorum kimseyi esim yapar bundan sonra olmazsa kahvaltı yaparım

Bende hamileyim. 3.aydan sonra yemeğe başladım
Mutfak bile kokuyordu bana ama yinede evimden gitmedim.
Ağzımı burnumu kapatıp yemeğimi yaptim. Zor olsada.
Nerdeyse hergun patates yedim haşlama yada fırına koyuyordum makarna filan derken atlattım 3 ayı
Sevdiğiniz bişe hiç mi.yok. biseler yemege çalışın
Bana başkasının yaptigida kokuyodu yiyemiyorum annem bile olsa.
Sevdiğim için degil inanın zorla yiyorum sırf onun için zstebde istifra ediyorum yediğimi

Tesekkür ederim gözden kacmıs mahalle degil sitede evimiz tanımıyorum kimseyi esim yapar bundan sonra olmazsa kahvaltı yaparım
Sitede de görevli kadın vs varsa ona sor o illaki bilir birilerini. Ya da mide bulantıları geçene kadar kahvaltı vs yapmak da iyi fikir evet. Yani kendi kendine yetmen gerek, annen açık açık gelme demiş. Ayıp etmiş ama yani ne yapacaksın? Sıkılmış demek ki.

Sitede de görevli kadın vs varsa ona sor o illaki bilir birilerini. Ya da mide bulantıları geçene kadar kahvaltı vs yapmak da iyi fikir evet. Yani kendi kendine yetmen gerek, annen açık açık gelme demiş. Ayıp etmiş ama yani ne yapacaksın? Sıkılmış demek ki.
Bunalmış olabilir niye demiyorum arayıp gel diye ısrar etmesine aklım ermiyor

cok cok cok uzuldum
ben hamıleyken kusmaktan 14 kılo verdım reklam bıle goremezdım asla yemek pısıremezdım mutfak kapısından gecerken kusmaya baslardım
bızde genelde dısardan bıldıgım guvendıgım bıryer var ordan soyledık zaten benım serumlarla gectı hamılelıgım ve sonrası ama esım dısardan yedı genelde veya annemde yedık

ama cok uzuldum annenızın kurdugu cumleye ben olsam bıraz mutfak alısverısı yapar bır tatlı alır evlerıne goturur gelırdım o yuku alsın afıyetle yesın daha da asla yemege gıtmezdım bır anne olarak dıyorum benım rızkımı da allah cocuguma versın o daha cok yesın , sız can tasıyorsunuz ya denır mı hıc oyle

aman ya hayat ıste bazen ınsanlar boyle anne de olsa bazen yanlıslar yapılıyor hadı sıkmayın canınızı esınızle bebısınızle herseyın ustesınden gelırsınız saglıklı dogumlar dılerım :)

Merhaba ben 15 haftalık hamileyim 7. Haftadan beri yemek yapamadığım için anemlerde yiyoruz esim ve ben evimden iğreniyorum bu durumu yasayan biri olarak cok zor daha öncede 1 gebelik geçirdim dogum yaptım ve bebeğimi kaybettim belli bir süre gecince tekrar bebek istedik önceki gebeliğimde de annem de 5 ay yemek yemiştik ben isteyerek yapmıyorum bu durumu ama annem bana yük oluyorsun sırtımdasın diyo bizde esinle elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıyoruz ne istese yapıyoruz ama yeterli olmuyo demek ki cok üzülüyorum sanki fazlalık gibi hissediyorum lokantalar dan iğrenmesem orada yiyecem oradan da iğreniyorum gitmem artık diyorum gitmeyince de arıyo gel ne yapacam bilmiyorum
Annen ayıp etmiş.9 ay bi kadın tut sadece evının ısını yemegını yapsın.

Back
X