- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.152
- 333
Ah be Milenam , fedekar evlat değilmişim işte, salakmışım düpedüz, ömrümü emirlerine verip hain ilan edildim en sonunda, bu da bana ders oldu ama ömrüm hiç oldu bu ders uğruna ona yanıyorumPirayecim senin durumun farkli ama sen yapmissin , ailemde milyonlar var diyorsun , konu sahibi ise isi ve maasi olmasina ragmen ailesine kredi cektirtip kendine mobilya aldirmis ve ailemin durumu yok diyor
Ayrica tv mevzusu bambaska sacmalik , yasli basli insanlarin televizyonunu bozup sonra da israrla uyuyacagim demesi buyuk bencillik
Sen fedakar evlatmissin , konu sahibi ise bencil evlat, hic karsilastirma bile kendini
Madem memursunuz rahat yaşatın ailenizi kısmına çok güldüm istemedenBende sizi haksız buldum.Durumları kötü olduğu halde borca girmişler size eşya almışlar.Taksitleri sizin ödemeniz lazımdı.Erzak alıyorlarsa da parasını fazla fazla vermeniz lazımdı.madem durumları kötü destek olmanız lazım.göndermeyin o zaman biz marketten alırız demenizi filan hiç doğru bulmadım.Madem memursunuz rahat yaşatın ailenizi.Durumu olmayan insanlara kredi çektirip eşyanızı vs aldırmayın.İlk atandığınızda dahi sizin için eşya almışlar.Söylenmekte haklı buldum patlamşlar sonunda
Memurlar cok mu zengin oluyor ben bu kismini pek anlayamadim.bircok kisi memursaniz ailenize bakacaksiniz falan yazmis da normal bir memur 5 bin civari aliyor zaten.
Anne babanin ne kadar bencil oldugu gecenin bir vakti cocugunu uykudan kaldirmasindan belli oluyor.cok mu onemli tv izlemek?
Biraz yardım etse o insanlar için rahatlatıcı olur bu.kendisi memur eşi de çalışıyordur illa ki.durumu olmayan ailesinin erzağını filan da alsınlar bir zahmetMadem memursunuz rahat yaşatın ailenizi kısmına çok güldüm istemedenkız memurlar kendi aç karnını zor doyuruyor, başkalarını nasıl rahat yaşatsınlar ? Üç beş destek olunur düzensiz de olsa ama "rahat yaşatmak" ? İlahi yaa
Ben çok şaşırıyorum böyle insanlara.
"Madem doğurdular zorundalar.
Bana ne dünyaya getirmeselerdi.
Ama ben ama benim çocuğum ama benim duygularim.
Ben, ben, ben.."
Ebeveynlerde olan yük ömürlük.
Sadece kendileri için değil doğurdukları için bile ama " torunu" diyerek fedakarlık bekliyorlar.
Bu insanlar ne zaman yaşayacaklar kendi hayatlarını rahatca bilmiyorum.
Hayatım boyunca ailemi hiç bir şeye mecbur olarak düşünemedim.
Yaz tatillerinde çalışır eve katkıda bulunurdum.
Evlenirken kuruş harcatmadım.
Şükür mesleğim var.
Çalışır öderim.
Siz bu zamana benim için sıkıntıya girdiniz bundan sonrası bende dedim.
Hâlâ da daha da geç evlenseydim keşke kazancımı aileme daha çok verseydim diyorum.
Onların durumu pek iyi olmayacak ve ben keyifle yaşayacağım imkanı yok.
Onlar istemez. Ben için rahat edip de vermeden duramam.
Ben evlâdım için elimden gelenin en iyisini elbette yaparım.
Ama umarım o pişkince "mecbursun" diyen evlatlardan olmaz.
Bu bana çok dokunur..
Ah be Milenam , fedekar evlat değilmişim işte, salakmışım düpedüz, ömrümü emirlerine verip hain ilan edildim en sonunda, bu da bana ders oldu ama ömrüm hiç oldu bu ders uğruna ona yanıyorum
Rahat yaşatmaktan kastın aylık erzak alışverişiyse olabilir tabii, gerçi aylık erzak da çok göreceli şu günlerde , 1000 TL'ye de erzak var, 4000 TL'ye de... çocuklu memur bir aile olarak ben son 1 yıldır kendi maaşımla erzağımı bile zor karşılıyorum açıkçası , bırak 2 kişiyi daha "rahat yaşatmayı" ...Biraz yardım etse o insanlar için rahatlatıcı olur bu.kendisi memur eşi de çalışıyordur illa ki.durumu olmayan ailesinin erzağını filan da alsınlar bir zahmet
Ailenin beklentisi erzak vs miş ya o yüzden dedimRahat yaşatmaktan kastın aylık erzak alışverişiyse olabilir tabii, gerçi aylık erzak da çok göreceli şu günlerde , 1000 TL'ye de erzak var, 4000 TL'ye de... çocuklu memur bir aile olarak ben son 1 yıldır kendi maaşımla erzağımı bile zor karşılıyorum açıkçası , bırak 2 kişiyi daha "rahat yaşatmayı" ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?