Ailemi çok mu kafama takıyorum

Abartıyorsun. Anne baba arasindakiler seni ilgilendirmez. Küser barışırlar

Canım evliyim, çok şükür evliligimde şuan sorun yok ama ben de öyleyim ailem köyde hastane vs ne gibi işleri olsa ben hallediyorum, tüm dertlerini ben dinliyorum

Hiç abartmıyorsunuz anneniz sonuçta .Ben de annemle ilgili şeylere takar üzülürüm .Bi de yanlış okumadıysam uzakmışsınız galiba .Takmanız normal

evet abartıyorsun.babana da andropoz vurmuştur.

Ben de yengecim.Dediginuz gibi elde değil .Her şeyi takıyoruz kafaya

al bendende o kadar gecen sene subat falan dı babama dedim ki bak benim ne olucagım belli degil evlilikte ilgili ooo ne hakretler ne küfürler odamı bile dagıttı gelmiyim diye üzüntüde stresten boyun tutulması yasadım onları cok seviyorum ama aynı degeri kendimde göremiyorum bisey desem yardıma ihtiyacım olsa asla gelmezler ama kat ve katını beklerler gecenlerde babamın dogum gunuydu normalde hep aileyi ben dizayn ederim pastastı böregi falan ben hazırlatır babama hep süpriz yaparım ben yapmayınca ne kardesim ne annem ugrasmadı 3 4 gunde gitmedim ben gidince babam yok benim dogum gunumdü neden kutlamadın ne süpriz ne bisey bundan sonra herkez yoluna baksın kimse bisey beklemesin sanki baba gibi bi yardm ettigi varda ki bankada paralar sürekli repoda faizde 1 lira vermez yani o derece pinti ama ailesi karsı dedem amcan halam istede oooo annei zerre iplemez neyse dedim ben sana senelerdir yaptım ama sen benim hangi dogum gunumda kızım mutlu ol ben burdayım vs vs dedin aramadın bile dedim bazı seylerin sonuclarını düsünücegine önce ne yaptım diye düsün dedim ama aile gercektn bence dünyada sınav millete imreniyorum kızları cocukları icin dünyayı serer milletede göz actırmaz bizimkiler bekler dayı hala gelsinde rezil edelim diye sonra yaslandıgında hizmet bekler cokkk bekler

Kova burcuyum aslında ama benim kardeşim de öyle onun pek umrunda olmaz

Yaşadıklarına çok ama çok üzüldüm evet çok haklısın ister istemez eşime de yansıtıyorum böyle yapmamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…