- 14 Kasım 2015
- 60
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Unhappywoman
-
Soru işaretim yok ama bitirme gibi bi karara zorunlu tutulursak bırlıkte alırız bu kararı insallah gerek kalmazhmmm.. anladım.
valla canım benim önerim o seni terk etmeden sen onu terk edersen daha az üzülürsün.. çünkü bence kafanda soru işaretleri var.
Terbiyeni takın yoluna bak Benı sımdı kınıyosun ınsallah Allah senın cocugunada verir boyle bı durumu o zaman anlarsın
Aklıma Halis Toprak ve benle yaşıt eşi geldiNapolyona katilarak para, para, para diyorum. Yoksa 21 yasindaki kizin 38 yasindaki adama teklif etmesinde bir mantik bulamayiz
Anne de paraya fit. ama baba duzgun bir adam razi gelmemis kendisini tebrik ediyorum.
AbartmasakAklıma Halis Toprak ve benle yaşıt eşi geldi
He canım he beddua etmem buna işaret degıl benım yasadıklarımı yasaman anlaman için saygımduymuyo olabılırsın ama terbiyeszlige luzum yok huyu huyuna suyu suyunayı bulmussun ama bı terbiye sahıbı olamamıssın bende o var hıc olmazsaAferin böyle hizaya gel. Yanlış olduğunu kabul etmende güzel. Beddua etmen buna işaret:)
5-6 yıldır tanısıyoruz 8 aydır beraberiz ıkımızde cok seviyoruz
haklısınız onların arasında 54 yaş vardı sizinki onun yanında devede kulak kalırAbartmasak
He canım he beddua etmem buna işaret degıl benım yasadıklarımı yasaman anlaman için saygımduymuyo olabılırsın ama terbiyeszlige luzum yok huyu huyuna suyu suyunayı bulmussun ama bı terbiye sahıbı olamamıssın bende o var hıc olmazsa
Hayır sende olmayan aile terbiyesinden bahsediyoruzBizde görebilir miyiz o terbiyenden. Çorba terbiyesinden bahsetmiyoruz değil mi
Bızımkınde bıraz fark olsada sonucta daha once olmus olan evlılıklerın orneklerı var mutlu olanlar var ilki biz degılızhaklısınız onların arasında 54 yaş vardı sizinki onun yanında devede kulak kalır
İnsallah kırarızda evlenir mutlu oluruz bı 5-10 yıl sonra mutlulugumu defalarca dıle getırırım usenmeden burdakı tum uyelere mesaj yollarım :)))düşüncem: bu ilişkide bi gelecek göremiyorum
referans: 7-8 yıldır bu siteye üyeyim.
ihtimal: belki siz şeytanın bacağını kırarsınız.
Hayır sende olmayan aile terbiyesinden bahsediyoruz
İnsallah kırarızda evlenir mutlu oluruz bı 5-10 yıl sonra mutlulugumu defalarca dıle getırırım usenmeden burdakı tum uyelere mesaj yollarım :)))
Onun ıcınmı hala benımle cene yarıstırıyosun?Olgun yanında böyle çocukla çanak çömlek oynamaz. Bak böyle çocuksu davranırsanız sümüklü mendil gibi arar seni yakında. Ki ben daha sevgilinin yaşından nerdeyse 10 yaş küçüğüm şu çocuk tavrına daha fazla katlanmak zulüm geliyor. Ama bir erkek için sizin gibi minnoşlarla oynaşmak nasıldır acaba sorsana seninkine?
Senın kocan yokmu gitsene yanına cok bılıyon ya herseyıBana da yolla
Onun ıcınmı hala benımle cene yarıstırıyosun?
bence sizin azlık çokluk kavramınız da sıkıntı var evet kendinizi Halis Toprak'la kıyaslarsanız fark 'biraz' olur ama normal olanla kıyaslarsanız farkın biraz olmadığını görürsünüz.Bızımkınde bıraz fark olsada sonucta daha once olmus olan evlılıklerın orneklerı var mutlu olanlar var ilki biz degılız
Güzel bir denemeydi bugün üye olmuşsun,
ama biraz daha gerçekçi olmalısın.
Şeytan ayrıntıda gizlidir unutma,
21 yaşındasın,
iş yerinde amcan yaşındaki adamla sevgilisin.
5/6 yıldır tanıyorum diyorsun.
Sorum şu 14/15 yaşında mı girdin sen bu işe ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?