Ailemi evliliğime nasıl ikna edebilirim nasıl kabul ederler yardım lutfen

Napolyona katilarak para, para, para diyorum. Yoksa 21 yasindaki kizin 38 yasindaki adama teklif etmesinde bir mantik bulamayiz
Anne de paraya fit. ama baba duzgun bir adam razi gelmemis kendisini tebrik ediyorum.
Aklıma Halis Toprak ve benle yaşıt eşi geldi

Aferin böyle hizaya gel. Yanlış olduğunu kabul etmende güzel. Beddua etmen buna işaret:)
He canım he beddua etmem buna işaret degıl benım yasadıklarımı yasaman anlaman için saygımduymuyo olabılırsın ama terbiyeszlige luzum yok huyu huyuna suyu suyunayı bulmussun ama bı terbiye sahıbı olamamıssın bende o var hıc olmazsa

5-6 yıldır tanısıyoruz 8 aydır beraberiz ıkımızde cok seviyoruz

5-6 yıl önce sen 15-16 yaşındasın yani,senin resmen çocukluğunu bilen bir adam sana sevgili gözüyle bakabiliyosa kaç kurtul o adamdan derim ,umarım baban değilde sen ikna olursun ayrılırsın.

Bizde görebilir miyiz o terbiyenden. Çorba terbiyesinden bahsetmiyoruz değil mi

düşüncem: bu ilişkide bi gelecek göremiyorum
referans: 7-8 yıldır bu siteye üyeyim.
ihtimal: belki siz şeytanın bacağını kırarsınız.

düşüncem: bu ilişkide bi gelecek göremiyorum
referans: 7-8 yıldır bu siteye üyeyim.
ihtimal: belki siz şeytanın bacağını kırarsınız.
İnsallah kırarızda evlenir mutlu oluruz bı 5-10 yıl sonra mutlulugumu defalarca dıle getırırım usenmeden burdakı tum uyelere mesaj yollarım :)))

Hayır sende olmayan aile terbiyesinden bahsediyoruz

Olgun yanında böyle çocukla çanak çömlek oynamaz. Bak böyle çocuksu davranırsanız sümüklü mendil gibi arar seni yakında. Ki ben daha sevgilinin yaşından nerdeyse 10 yaş küçüğüm şu çocuk tavrına daha fazla katlanmak zulüm geliyor. Ama bir erkek için sizin gibi minnoşlarla oynaşmak nasıldır acaba sorsana seninkine?

Onun ıcınmı hala benımle cene yarıstırıyosun?

Bızımkınde bıraz fark olsada sonucta daha once olmus olan evlılıklerın orneklerı var mutlu olanlar var ilki biz degılız
bence sizin azlık çokluk kavramınız da sıkıntı var evet kendinizi Halis Toprak'la kıyaslarsanız fark 'biraz' olur ama normal olanla kıyaslarsanız farkın biraz olmadığını görürsünüz.

Öyle dedi daha önceki mesajinda, 15 yasinda ise baslamis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…