Ailemi evliliğime nasıl ikna edebilirim nasıl kabul ederler yardım lutfen

Diger bayanlarla konusmalarıma bakarsan gorebilirsin ne olursa olsun ben mucadelemi yapıcagımı soyledım herseyı goze alarak bılıyorum zor bı karar herseye hazırım yeterki kabul etsinler

Senin gibi çok tip burda konu açıyor. Evlileri ayartanlar mı dersin yoksa senin gibileri burda sebil bizde öğreniyoruz bişeyler sizin Engin tecrübelerinizden bir kuble

Diger bayanlarla konusmalarıma bakarsan gorebilirsin ne olursa olsun ben mucadelemi yapıcagımı soyledım herseyı goze alarak bılıyorum zor bı karar herseye hazırım yeterki kabul etsinler
mobilden giriyorum o yüzden bakamıyorum yorumlara çok. ne diyeyim inşallah umduğunu bulursun Allâh yüzünü kara çıkartmasın. inşallah biz ve ailen yanılırız çok mutlu olursunuz.

Senin gibi çok tip burda konu açıyor. Evlileri ayartanlar mı dersin yoksa senin gibileri burda sebil bizde öğreniyoruz bişeyler sizin Engin tecrübelerinizden bir kuble
Senin gibiler derken? Ben derdımı actım fıkır tavsıye soruyorum rahatsız olan varsa bakmadan gidebilirler

Sen olmuşsun tam kıvamdasın.evlen yoksa evli birininbaşını yakarsın bu Olgun merakınla konu sahibesi hanım

merak etme babanı falan ikna etmene gerek kalmaz. yazdıklarından anladığım : ilerde ayrılır senden
o zaman da beni terk etti diye konu açar mısın bilemem. önerim kaptırma kendini.

mobilden giriyorum o yüzden bakamıyorum yorumlara çok. ne diyeyim inşallah umduğunu bulursun Allâh yüzünü kara çıkartmasın. inşallah biz ve ailen yanılırız çok mutlu olursunuz.
Çok teşekkür ederim içimi bi nebzede olsa rahatlattın yorumların ıcınde saol Amin insallah Allah yuzumu kara cıkartmaz

Oyle bı konu acmam cunku o artık esımle benım aramda olan bı durum olur sevgılımın ıcı benden daha kıpır kıpır ondakı enerjı bende yok

yoo açarsan da yardımcı oluruz. ama yaşın çok küçük o kişiye göre.. nesi çekti seni? neyine kapıldın? (tekrar diyorum kaptırma kendini)
Annemde bunu cok sordu agırbaslılıgı herkesle muhattap olmayısı gercekten içten sevmesi sahıplenmesi gezmeyı tozmayı sevmesi herseyı cekti benı tıpı aman aman cok yakısıklı degıl ama davranısları huyunsuyu benı sevişi guzel

Hiç mi işin gucuk yok sen cokmu yaktın evlilerin basını cok tecruben var gıbı

İşin piri sensin biz edebimizle yaşı yaşımıza boyu boyumuza huyu huyumuza insanlarla evlendik. Bir yerlerimizi yırtmadık Olgun da Olgun diye. Maaşı da dolgun demek senden iyi m...s olur.

hmmm.. anladım.
valla canım benim önerim o seni terk etmeden sen onu terk edersen daha az üzülürsün.. çünkü bence kafanda soru işaretleri var.

İşin piri sensin biz edebimizle yaşı yaşımıza boyu boyumuza huyu huyumuza insanlarla evlendik. Bir yerlerimizi yırtmadık Olgun da Olgun diye. Maaşı da dolgun demek senden iyi m...s olur.
Terbiyeni takın yoluna bak Benı sımdı kınıyosun ınsallah Allah senın cocugunada verir boyle bı durumu o zaman anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…