- 14 Kasım 2015
- 60
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Unhappywoman
-
Diger bayanlarla konusmalarıma bakarsan gorebilirsin ne olursa olsun ben mucadelemi yapıcagımı soyledım herseyı goze alarak bılıyorum zor bı karar herseye hazırım yeterki kabul etsinleröyle olmuyor işte canım. yaptım bi hata deyip geçemiyorsun. bile bile uçuruma sürüklendim diyorsun ailenin yanına da sığamazsın. kabul ederler vs o ayrı mesele. ne olursa olsun etrafında sana boşanmış gelmiş diyecekler. kendi pişmanlığını yaşayamadan etrafın psikolojik Baskılarına maruz kalacaksın. daha neler neler. yaşının küçük oldugu burdan belli hiç öyle olgunum deme. olursa olur olmazsa boşanırım sorun değil diyorsun. normal olgun bi bayan olsaydın nolursa olsun savaşırdım derdin.
Herkesin tavsiyesine saygım sonsuz ve dınliyorum ınsallah kafamı taslara vuracak bır durum yasamamçok sonra anlayacaksın da kafanı taşlara vurma diye burda sana tavsiye veriyoruz.
Ben her turlu yoruma acıgım acıklamamı yaptım ve saygı duymuyorsan yorum yapma dedim cunku benım konuma yorum yapmıyo saçma sapan ıddalar ortaya atıyor anne adayıysa boyle konusmaması lazım herkesın herkese saygısı olucak ınanmasa bıle duzgun dıle getirebilir bunu o g ile baslayıp ş ile biteni cok ıyı bılıyosun heralde etrafında cok oyle ınsanlar
Evet çok iyi bir işi çok iyi bir maaşı var benım amcamla o kadar yok dıyorsunda bu birsey degistirmez amcasıyla 1 yas yada 30 yas fark olanda var bırlıkte oldugu olmus tabı ama evlılıgo goremedıgı ıcın evlenmemis aynı is yerınde calısıyorız beraber orda tanıstık 5-6 yıldır tanısıyoruz zaten
Duzgun konus konusmıcaksan yorum yapma herkesı kendın gibi sanmaNapolyona katilarak para, para, para diyorum. Yoksa 21 yasindaki kizin 38 yasindaki adama teklif etmesinde bir mantik bulamayiz
Anne de paraya fit. ama baba duzgun bir adam razi gelmemis kendisini tebrik ediyorum.
mobilden giriyorum o yüzden bakamıyorum yorumlara çok. ne diyeyim inşallah umduğunu bulursun Allâh yüzünü kara çıkartmasın. inşallah biz ve ailen yanılırız çok mutlu olursunuz.Diger bayanlarla konusmalarıma bakarsan gorebilirsin ne olursa olsun ben mucadelemi yapıcagımı soyledım herseyı goze alarak bılıyorum zor bı karar herseye hazırım yeterki kabul etsinler
Senin gibiler derken? Ben derdımı actım fıkır tavsıye soruyorum rahatsız olan varsa bakmadan gidebilirlerSenin gibi çok tip burda konu açıyor. Evlileri ayartanlar mı dersin yoksa senin gibileri burda sebil bizde öğreniyoruz bişeyler sizin Engin tecrübelerinizden bir kuble
Senin gibi çok tip burda konu açıyor. Evlileri ayartanlar mı dersin yoksa senin gibileri burda sebil bizde öğreniyoruz bişeyler sizin Engin tecrübelerinizden bir kuble
15 yasında basladım hayatı ınsanları az cok bılıyorum tanıdım bu yasıma kadar ınsanları azda olsa ayırt edebılıyorum ozellıklede turızm sektorunde16 yaşındamı çalışmaya başladınız
Hiç mi işin gucuk yok sen cokmu yaktın evlilerin basını cok tecruben var gıbıSen olmuşsun tam kıvamdasın.evlen yoksa evli birininbaşını yakarsın bu Olgun merakınla
Çok teşekkür ederim içimi bi nebzede olsa rahatlattın yorumların ıcınde saol Amin insallah Allah yuzumu kara cıkartmazmobilden giriyorum o yüzden bakamıyorum yorumlara çok. ne diyeyim inşallah umduğunu bulursun Allâh yüzünü kara çıkartmasın. inşallah biz ve ailen yanılırız çok mutlu olursunuz.
Insallah oyle bi durum olmaz olcagınıda zannetmiyorum oyle bı konu acmam merak etmemerak etme babanı falan ikna etmene gerek kalmaz. yazdıklarından anladığım : ilerde ayrılır senden
o zaman da beni terk etti diye konu açar mısın bilemem. önerim kaptırma kendini.
yoo açarsan da yardımcı oluruz. ama yaşın çok küçük o kişiye göre.. nesi çekti seni? neyine kapıldın? (tekrar diyorum kaptırma kendini)Insallah oyle bi durum olmaz olcagınıda zannetmiyorum oyle bı konu acmam merak etme
Oyle bı konu acmam cunku o artık esımle benım aramda olan bı durum olur sevgılımın ıcı benden daha kıpır kıpır ondakı enerjı bende yokbugün evlenmek istiyorum diye konu açtınız varsayalım evlendiniz bir süre sonra eşim beni anlamıyor diye konu açarsınız yaşınız itibariyle içiniz kıpır kıpırdır eğlenmek gezmek istersiniz.
Annemde bunu cok sordu agırbaslılıgı herkesle muhattap olmayısı gercekten içten sevmesi sahıplenmesi gezmeyı tozmayı sevmesi herseyı cekti benı tıpı aman aman cok yakısıklı degıl ama davranısları huyunsuyu benı sevişi guzelyoo açarsan da yardımcı oluruz. ama yaşın çok küçük o kişiye göre.. nesi çekti seni? neyine kapıldın? (tekrar diyorum kaptırma kendini)
Hiç mi işin gucuk yok sen cokmu yaktın evlilerin basını cok tecruben var gıbı
hmmm.. anladım.Annemde bunu cok sordu agırbaslılıgı herkesle muhattap olmayısı gercekten içten sevmesi sahıplenmesi gezmeyı tozmayı sevmesi herseyı cekti benı tıpı aman aman cok yakısıklı degıl ama davranısları huyunsuyu benı sevişi guzel
Terbiyeni takın yoluna bak Benı sımdı kınıyosun ınsallah Allah senın cocugunada verir boyle bı durumu o zaman anlarsınİşin piri sensin biz edebimizle yaşı yaşımıza boyu boyumuza huyu huyumuza insanlarla evlendik. Bir yerlerimizi yırtmadık Olgun da Olgun diye. Maaşı da dolgun demek senden iyi m...s olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?