Ben lise son sınıf öğrencisiyim ve seneye üniversiteye gidicem. Üniversitemi İstanbul'da okumak istiyorum. Bu yüzden evimden ayrılmam gerek fakat ailem sen nereye gidersen bizde oraya geliriz diyor. Oysaki ben arkadaşımla ev tutmak istiyorum. Onları çok seviyorum fakat ne zaman bu konuyu dile getirsem itiraz ediyorlar. Ailemi nasıl ikna edebilirim?
Kardeşim diyebileceğim biri. Çok yakınız. Fakat ben kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Okula giderken de çalışırım onlara yük olmam.
Keşke herşey dediğin kadar kolay olsaydı..
Bence evden kaçarak aileni zorla ikna edebilirsin. Nasıl olsa barışmak zorunda kalırlar sonra, bence öyle yani. Hatta kendine bir koca bularak bu sorunu atlatabilirsin.
Ben lise son sınıf öğrencisiyim ve seneye üniversiteye gidicem. Üniversitemi İstanbul'da okumak istiyorum. Bu yüzden evimden ayrılmam gerek fakat ailem sen nereye gidersen bizde oraya geliriz diyor. Oysaki ben arkadaşımla ev tutmak istiyorum. Onları çok seviyorum fakat ne zaman bu konuyu dile getirsem itiraz ediyorlar. Ailemi nasıl ikna edebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?