Ailemi karşıma alamadım

sevdignşn bedduasını alma falan beddua eder diye de korkuyorum

Bulmuş zayıf noktanızı sürekli oraya oynuyor. 40 yaşındaki adamın hareketlerine bak tutturmuş beddua diye. İyi ki ayrılmışsınız bir de başkası varsa mutlu olma demiş sanki arkasından yas tutacaksınız ne sanıyorsa kendini

Ay hatırladım konuyu "bedduacı bey" bu. Kimse ahımı almasın tutar diye; size alttan alttan mesaj veriyordu. Ayrılmayın ondan diye. Bu uyguladığı tamamen taktik. Şunu saf, mazlum görmekten vazgeçin lütfen :KK59:

Belki haberiniz yoktur virgül paralı değil bu sitede. Hiçbir şey anlamadım yazdıklarınızdan

Kızlar merhaba yine aynı konu için yazacağım yine mi bu mevzu derseniz haklısınız valla ama benimde derdim bu inanın ve siZe yazınca siz yorum yapınca terapi gibi geliyor rahatlıyorum. Ben 25 yaşında üniversite mezunuyum erkek arkadaşımda 39 yaşında lise mezunuydu. Durumuda iyi denemez orta. Ama çok iyi biriydi inançlıydı. Ama ailem kesinlikşe istemedi yaştan dolayı çünkü yaşınıda gösteriyordu mesela dışarı çıktığımızda herkes bize bakıyordu ya da bana öyle geliyordu bilemiyorum hatta otobüse binmiştik bir gün yanımızda da iki kız vardı. Kızlar bize baktı sonra birbirlerine bakıp güldüler biri diğerine dedi ki “ şu güzel kızlar neden böyle erkeklerle bilmem” dedi. Bu şekilde bende cok üzülerek ayrıldım işten dahi çıktım üzülmesin beni gördükce diye ve mesaj attım. Ailevi problemlerdn dolayı ilişki düşünemiyorum ayrılalımsana zaman ayıramıuorjm vs yazdım yaştan dolayı demedim dahada falza incinmesin diye. Ama çok üzüldüm en çokta üzülmesine üzüldüm şimdi iş yerinde de soracaklar aranız nasıl diye ayrıldık dicek herkes evlencez sanıyordu çok kötü durumamı düştü çok üzgünüm kendimi hiç affetmicem cok iyi ve düşünceliydş ayrıldım senin icin sua edicem ailen için dedikesle destek olmama iszin verseydin dedi biri varsa mutlu olma ama gerçekten ailenden dolayıysa üzüldüm insallah düzelir ne zaman istersen yaz dedi cok üzüldü keske küfür etseydi daha iyiyidi incittim cok üzgünüm gecende sey paylaşmış sevdignşn bedduasını alma falan beddua eder diye de korkuyorum öyle üzgüünm ki keske hix tanısmasaydık siz ne dersiniz bu duruma
Ben birinden böyle nazik ayrılsam, iki sayfa küfürle hakaretle bedduayla geliyor. Olgun karşılamış, ne mutlu sana.

Napicaksin baban yasindaki adami iyi yapmissin ayrilmakla, yasina uygun biri daha mantikli emin ol.

Napicaksin baban yasindaki adami iyi yapmissin ayrilmakla, yasina uygun biri daha mantikli emin ol.

25 yas aslında kucuk bır yas degıl
lıse caglarından bırı konuyu acmıs gıbı yazmıssınız
yanı ayrılmakla ıyı etmıssınız yasınızdan da kucuk dusunuyorsunuz cunku bukadar ona haksızlık mı ettımlık bırsey yok

Kızlar merhaba yine aynı konu için yazacağım yine mi bu mevzu derseniz haklısınız valla ama benimde derdim bu inanın ve siZe yazınca siz yorum yapınca terapi gibi geliyor rahatlıyorum. Ben 25 yaşında üniversite mezunuyum erkek arkadaşımda 39 yaşında lise mezunuydu. Durumuda iyi denemez orta. Ama çok iyi biriydi inançlıydı. Ama ailem kesinlikşe istemedi yaştan dolayı çünkü yaşınıda gösteriyordu mesela dışarı çıktığımızda herkes bize bakıyordu ya da bana öyle geliyordu bilemiyorum hatta otobüse binmiştik bir gün yanımızda da iki kız vardı. Kızlar bize baktı sonra birbirlerine bakıp güldüler biri diğerine dedi ki “ şu güzel kızlar neden böyle erkeklerle bilmem” dedi. Bu şekilde bende cok üzülerek ayrıldım işten dahi çıktım üzülmesin beni gördükce diye ve mesaj attım. Ailevi problemlerdn dolayı ilişki düşünemiyorum ayrılalımsana zaman ayıramıuorjm vs yazdım yaştan dolayı demedim dahada falza incinmesin diye. Ama çok üzüldüm en çokta üzülmesine üzüldüm şimdi iş yerinde de soracaklar aranız nasıl diye ayrıldık dicek herkes evlencez sanıyordu çok kötü durumamı düştü çok üzgünüm kendimi hiç affetmicem cok iyi ve düşünceliydş ayrıldım senin icin sua edicem ailen için dedikesle destek olmama iszin verseydin dedi biri varsa mutlu olma ama gerçekten ailenden dolayıysa üzüldüm insallah düzelir ne zaman istersen yaz dedi cok üzüldü keske küfür etseydi daha iyiyidi incittim cok üzgünüm gecende sey paylaşmış sevdignşn bedduasını alma falan beddua eder diye de korkuyorum öyle üzgüünm ki keske hix tanısmasaydık siz ne dersiniz bu duruma
Bence aileni dinleyerek iyi yapmışsın..

Benim anlamadığım şey şu; ailen karşı çıkıyor ayrılmıyorsun, otobüsteki kızlar yanına yakıştırmıyor diye mi ayrıldın? Sonuçta ilişkiye başlarken adamı gördün, yaşını ve eğitim durumunu da biliyordun öyle değil mi? Hadi çok aşıksındır gözün hiçbir şeyi görmez ailen kabul etmeyince dank eder ve ayrılırsın tamam da seninki biraz tuhaf olmuş. Her neyse doğru olanı yaptığını düşünüyorum. İletişim kurma asla ve her yerden sil. Heyallam kaç yaşında adamın yaptığı çocukluğa bak ya.

Beddua ederse etsin. Çok da tın çok da fifi..
Eşimin arkadaşları var sevgililer arada bu kadar olmasa da yaş farkı var. Bir arada oturunca gerçekten uyumsuz duruyor onlar. Tip olarak değil ama ikisi de yakışıyor birbirine de muhabbet vs kısmında patlıyor iş onlarda. En fazla 2 sene verdik biz arkadaş grubu olarak arkalarından, hayırlısı diyoruz yine de.

kendi duasını bedduasını ışın kılıcı sananlar var ya deliriyorum. tabi ki de aileni karşına alma zaten adam 40 yaşında yaşı da gösteriyor diyorsun hem eğitimsiz az kendinize değer verin.

Daha iyi bir yorum yapilamazdi. 25 ve 40 yaş nedir yahu? Bende 25 yaşındayım ama 40 yaşındaki adama amca diyorum, sen nasıl sevgilim deyip öpüyorsun akıl işi değil. Hem eğitim olarak uygun değilsiniz hem de yaş, her yandan elle tutulur yanı yok, boyle hanım kızlarımızın kesinlikle aile içinde özellikle "baba" sevgisini görmediğini düşünüyorum, başkalarından ve yaşça büyük adamlardan sevgi istediklerini düşünüyorum.

Back
X