Ailemi samimi bulmuyorum(yapmacık duygular)

Konu sahibi arkadaşım bence sen kendini tam ifade edemedin..ama hani merak ettiğin şuysa ben boyle hissetmiyorum.peki kardeşlerine karşı nasıl annen? Birde ben doğrumu anladım sen geleceğin zaman kek kete yapmış ama içinden gelerek yapmamış seni misafir olarak düşünmüş,evladım gelmiş duygusundan öte bı arkadaşı gelse nasıl duyguda ise size de o duygu olmuş ve bu sizi rahatsız etmis.dohrumudur?
Görünüşte dört dört aileyiz biz tutkun bir aile
Ama dışardan bakınca sahte bu hiselr

Babam çocuğuma gidiyor laf olsun diye çünkü bunu hissediyorum cips abur cubur alıyor.ama bunu laf olsun diye yapıyor işte ben bunu istemiyorum.duygular gerçek olsa

Bayanlar ailemin duygu ve düşüncelerini samimi bulmuyorum içten değiller.
Sadece formalite icabı konuşuyor ve görüşüyor gibiyiz.onlarla beraberken resmen ik ki yabancının sohbeti gibiyiz.ben içten ve duygusal bir insanım bana uzak geliyor duyguları yapmacık geliyor.cikar ilişkisi yaşıyoruz resmen.kardesmi kardeş annemi anne babamı baba işte gibi.
Bende onlara karşı böyleyim çünkü bu samimiyetsizlik bayadir var sogugum duygu olarak onlara karşı.
Sizler nasılsınız aranızdaki duygular ictenmi ailenizle?
Açıkçası ailemden gördüğüm samimiyeti yakınlığı başka kimsede bulamadım eşimde bile kan bağı var sonuçta neden samimi olmasınlar ki...

Eğer samimiyetle dine inanıyorsun iz çok sanslisinz
Bence sizde inanın çoğu aile artniyetsiz şekilde evladına yaklaşır büyütür emek verir ondan olana emanet olduğu için sahip çıkar gözünden sakınır.Samimi bulduğunuz biri var mı peki eşiniz arkadaşınız vs?

siz nasil anliyorsunuz samimi olmadiklarini?yani toruna alışveriş yapiliyor sizi agirliyorlar
neden böyle hissediyorsunuz ki
Biraz daha aciklayici konusman lazim ayrim mi var diger kardeslerle gibi

Ben de babamın bizi gercekten çok sevdiğini, kendisinden bile öte düşünmediğini, bir ömür boyu -ne yaparsak yapalim- her ihtiyacımiz olduğunda bize kucak açacağına inanıyorum. İnanmiyorum eminim.
Amma ve lakin annem...
Annemin bizi 'eğer' sevgisiyle sevdiğini düşünüyorum. Eğer böyle böyle yaparsanız sizden iyisi yok. Eğer bize iyi işlerde çalışırsan, eğer ahlaklı bir kız olursan, eğer benim sözümden çıkmazsan, eğer yalanlarıni yakalamazsam, eğer beni üzmezsen seni severim. Aksi türlü sevmem.
Bu gerçek sevgi değil...
Şu an için aynı evde yaşıyoruz. Başka bir eve çıkmak istesem tepkiler o kadar belli ki, babam dinleyip hak verecek-kendi hayatımı kurmamı isteyecek annem evlatlıktan reddedecek (milyon kere yaptığı gibi)
Ya da eve yabancı damat getirsem, ya da başka ülkeye taşınıyorum desem, ya da başka olumsuz şeyler olsa...
Yani her iki sevgi türünü de gördüğüm için aradaki fark o kadar belli ki...
O yüzden sizi anlıyorum konu sahibi

(Babamı opmelere doyamam, kapıdan cikarken-gelince mutlaka öperim, gün içinde denk gelirsek sarılırım. Ama annem bana sarılınca hiç samimi gelmiyor, böyle güzel şeyler söyleyince...karşılık veresim bile gelmiyor çoğu zaman. Çünkü beni gervejten sevdiğine inanmıyorum)

Sürekli eleştiren ve insanları hep yargılayan kişiler oldukları için benimde aynı şekilde eleştirip hemen arkamdan atmak gibi özelliklerini bildiğim için bend onlara hep uzak davranıyorum çünkü insanların hep kırmayıp eleştiriyorlar
Hep tetiktwyim onlara karşı karşılıyorum sıcak ortam isterdim

Ben de babamın bizi gercekten çok sevdiğini, kendisinden bile öte düşünmediğini, bir ömür boyu -ne yaparsak yapalim- her ihtiyacımiz olduğunda bize kucak açacağına inanıyorum. İnanmiyorum eminim.
Amma ve lakin annem...
Annemin bizi 'eğer' sevgisiyle sevdiğini düşünüyorum. Eğer böyle böyle yaparsanız sizden iyisi yok. Eğer bize iyi işlerde çalışırsan, eğer ahlaklı bir kız olursan, eğer benim sözümden çıkmazsan, eğer yalanlarıni yakalamazsam, eğer beni üzmezsen seni severim. Aksi türlü sevmem.
Bu gerçek sevgi değil...
Şu an için aynı evde yaşıyoruz. Başka bir eve çıkmak istesem tepkiler o kadar belli ki, babam dinleyip hak verecek-kendi hayatımı kurmamı isteyecek annem evlatlıktan reddedecek (milyon kere yaptığı gibi)
Ya da eve yabancı damat getirsem, ya da başka ülkeye taşınıyorum desem, ya da başka olumsuz şeyler olsa...

(Babamı opmelere doyamam, kapıdan cikarken-gelince mutlaka öperim, gün içinde denk gelirsek sarılırım. Ama annem bana sarılınca hiç samimi gelmiyor, böyle güzel şeyler söyleyince...karşılık veresim bile gelmiyor çoğu zaman. Çünkü beni gervejten sevdiğine inanmıyorum)
İşte anlatmak istediğim yanda bu hemde tipkisi
Bende bunu yaşıyorum işte
Bana gelecekleri zaman kırk yabancı gibi yemek hürmet yaparım yapacak hiç m yoksa bile yaparım çünkü eleştirir beni yıpratır bana tepki verir dislarlar
Laf duymak için tırnağını dişine takar yaparım hizmet hürmet.yaomazsam kötüyüm

Amma ve lakin annem...
Bu gerçek sevgi değil...

Siz gene sanslisinz babanız ne güzel hep arkanızda ben bakmadan ekmek parası bile istemedim halbuki ihtiyacim vardı
Dünyadan haberi yok babam benim ayrı bir alemde annem varda yok gibi genceken hep abimler kölelik yaptırdı şimdide
Evlendikten gittik gün gün geziyor ne yapıyorsun senin derdin ne demiyor kırk yabancı kadın komşum çocuğuma baktı çalıştım amannn anlatsam roman olur
İstediğim tek şey içten bir anne ve kardeşi ama dışardan herkz böyle sanat içi buz gibi samimiyetsiz bulmak dediğim bu iste

Back
X