zerafetli
Konularının çetelesini tutmuyorum ama daha önce de aynu konuna yorum yaptığımı hatırlıyorum. Keza burdaki arkadaşlar da her gün konu açtığını söylüyorlar. Dolayısıyla olmayan bir şeyi söylemediğim için desteğe filan ihtiyacım yok =)
Ayrıca profesyonel destek almanı tavsiye edenler inan sana burda en faydalı yorumu yapan kişiler. Belli ki kendince ağır şeyler yaşıyorsun ve çözmekte sıkıntı yaşıyorsun. Daha önce burda açtığın konulara aldığın yorumlar da seni tatmin etmiyor ve içsel sorunlarını çözmende yardımcı olmuyor. E o zaman geriye başka ne kalıyor psikiyatr desteğinin dışında? Sana göre ayrımcılık olan şeyleri belki psikiyatr farklı yorumlayacak, belki bilinç altında gizli şeyleri açığa çıkaracak faydalı sorular soracak. Burdaki yüzeysel üç beş haklısın valla yorumundan çok daha faydalı olur senin için inan.
Size son bir cevap yazacağım ben daha önce aynı konuları açtım ama
Sana bu tavsiyede bulunanları ego tatminiyle suçlaman abes. Konuna yorum yazıyorsam kayda değer bulduğumdandır. Çok şükür bir forum postuyla göklere çıkacak inecek bir egom yok :) Benimki içten bir öneriydi. Değerlendir derim.