Ailemi tamamen sildim ama sizce ?

halbuki ne güzel fikir vermiş arkadaşlar..
neden aynayı kendinize çevirmemekte ısrarsıcısınız ki bu kadar..
ortada bir problem var ve belli ki siz bunu tek başınıza çözmekte zorlanıyorsunuz destek almak kötü bir şey mi ki her söyleyene kötüsünüz demişsiniz..
Valla pek anlayamadım sizin bazilariniz özel elestri için burada belliki sorunun cevabı bu değil niye ısrarla bu sekilde eleştiride bulunuyorsunuz sizi daha önceden de hatırlıyorum bu israrinizi pek anlayamadım size de o bazı grup elestiriciler gibi son kez açıklamada bulunmak için zeymuran0 zeymuran0 yazdıklarımı okuyun diyorum baska da diyecek birseyim yok

Ayrimciliklar;benim bir yaş büyüğüne ben o evde daha çok çalışıp hakkım olmasına rağmen düğününde altın takıldı takılan takılar ona verildi bende tam tersi o babamın annesinin adı ayrımı,sonra onun eşi sigortasız bir iste çalışıyordu hem maddi hem manevi destek oldular şimdi durumları baya iyi alt katta kiracı gibi oturdu kira tabiki vermeden sonra ise girdi kızına baktık bende dahil evinde hizmetini yaptık bütün aile eşine ayrı ilgi alaka yemekleri yapıldı hala da oyle bende çalışıyorum ama ben bugüne kadar görmedim hiç bunların birini bile sonra diğer kızları uzakta oturuyor üstelik zengin ama doldurur herşeyi götürür benim esimde geçen sene is değiştirdi yeri geldi aynı sehrin içinde ben aç kaldım ama denediler ki birşeye ihtiyacın var mi ?çocuğum vefa at etti bir hafta milletle gelip gittiler sonra yok oldular şimdi soruyorum size daha bunun gibi fazlası var bir ınsan çocuk doğurup aynı ilgi ve alakayi hepsine aynı ölçüde gostermeyecekse çok çocuk yapmanın bir anlamı var mi birde bu kadar şey varken maddi boyutu hiç söylemiyorum bile manevi olarak bunlar varken siz olsanız bunları bilip bilmeden konuşan ve abartı diyenlere ne dersiniz herkes yaşadığını bilir
sana kalmış bişey.
aileni sil silme burada kimseye birşey olmaz ki.
etkilenen sen olacaksın.
ilişkilerini asgari düzeyde sürdürebilir veya tamamen çıkarabilirsin hayatından.
ee bunun da bedeli olur tabi.
sanırım kv lerin bilmesinden endişelisin.
ailesini silmiş bir insanın böyle bir endişesi olmaması lazım.
söylersin böyle böyle oldu aramızda.
ailemi çıkardım hayatımdan.
görüşmüyorum dersin.
anlayacaklardır...

eleştiriye bile açık değilken buraya yazıp fikir istiyorsun. huyuna gideni söyleyene eyvallah , huyuna gitmeyeni söyleyene şunu istediğimi hatırlamıyorum yok bunu sormadım da falanlar filanlar. fikir soruyosun eşine yalan söylettirmeye kadar dşünüyorsun biz destek almalısın deyince öyle bir soru sormadım diyorsun.
şu konuda bir anlaşalım. biz senin soruna cevap vermiyoruz. bizde yarattığın önizlemenin sonucu sana fikirlerimizi söylüyoruz. seninde burada istediğin zaten fikir.
Siz derken cevap vermeye zorlayan yok sizi evet olumsuz eleştiriye açık degilim çünkü hakliligimdan eminim ayrıca eşime yalan soyletmiyorum esim istemiyor kendi de bunu dile getirdi seni devamlı uzuyorlar bu kez affeetmeyeceksin diye beni onaylayip onaylamamaniz cok onemli degil işime gelen diye de birsey yok burda sadece elestri için var olan ego tatmin edicileri onaylamiyirum ki burda herkesi zaten ciddiye almakta söz konusu olamaz zira kişilerin kültür vs seviyeleri yazdıkları yazılardan az buçuk belli neyse size ne desem boş çünkü eleştiriye odaklanmissiniz bu yuzden cevapta artik yazmayacagim size

sana kalmış bişey.
aileni sil silme burada kimseye birşey olmaz ki.
etkilenen sen olacaksın.
ilişkilerini asgari düzeyde sürdürebilir veya tamamen çıkarabilirsin hayatından.
ee bunun da bedeli olur tabi.
sanırım kv lerin bilmesinden endişelisin.
ailesini silmiş bir insanın böyle bir endişesi olmaması lazım.
söylersin böyle böyle oldu aramızda.
ailemi çıkardım hayatımdan.
görüşmüyorum dersin.
anlayacaklardır...
Anlayacaklarini sanmiyorum ama diger dediklerinde haklısın fakat benmaetik zarar görüp yipranmak istemedugim içün onları hayatımdan çıkartmak istiyorum esimde böyle istiyor

Valla pek anlayamadım sizin bazilariniz özel elestri için burada belliki sorunun cevabı bu değil niye ısrarla bu sekilde eleştiride bulunuyorsunuz sizi daha önceden de hatırlıyorum bu israrinizi pek anlayamadım size de o bazı grup elestiriciler gibi son kez açıklamada bulunmak için zeymuran0 zeymuran0 yazdıklarımı okuyun diyorum baska da diyecek birseyim yok

beni hatırlamanız imkansız zira günlerdir konularınızı okumuş olmama rağmen tek bir yorum bile yapmadım..
bu da demek oluyor ki sabit fikirli olduğunuz kadar ön yargılısınızda..

tek bir yorum yaparak nasıl ısrarcı olduğumu da anlamadım..
ve evet yorumu okudum ve sizin fazla alıngan olduğunuzu düşünüyorum gerçi siz bu konuyu sizce ? diyerek açmış olmanıza rağmen karşıt fikirleri pek umursamıyorsunuz ama ..

destek almak fikrini neden hakarete uğramış gibi karşılıyorsunuz onu da anlamadım...

Daha önce olan olayları anlatmıştım.... ailemin cocukları arasında ayrim yaptığını ve beni evlendikten sonra cocukluktan beri yapılan ve evlenincede artarak devam eden ayrimciliga benim tepki verdigimi , beni çok üzüldüklerini her seferinde gelip özür dilediklerini ve benimde merhametten ve ailedir diye affettigimi .............................................en son kardeşimin düğünü için elalem gorduluk onlarla küs olmama ragmen beni düğüne ikna ettiklerini ve sonrada arayıp sormadiklarini ,ikinci yapılacak düğünde kendi çevremiz olmadığı için elalem gorduluk bir durum olmadığından dolayı hiç beni umursamadiklarini ,sonra da bu yuzden tartistigimizi diğer topigimde anlatmıştım kızlar sorum şu şimdiye kadar ben ailemle küs olsam bile kaynanamgil bunu bilmediler................................................soylemedim anlatmamda dünde geldi kaynanam bana oturmaya yine anlatmadim ailemi sordu iyiler dedim.neyse şimdi nasipse 1 ay sonra dogumum var ve bu orda ortaya çıkacak benim ailemde haklı gibi gelecek ama bu kez aht ettim affetmeyecem...... o zaman bu durumu kaynanama önceden anlatmalimiyim çünkü soracak bana doğum yapmış halimle ........................birde bu şeylerle mi ugrasayim yada eşime söylesem o konuşsa annesiyle deseki ben istemiyorum ailesi ile görüşmesini dese bir nevi yalan da degil esim de beni cok uzdukleri için benimde merhametli ve yumuşak olduğumu bildiği vede her seferinde aynısını yaptıklarını bildiği için gorusmemi istemiyor ki ; hakli diyorum artık ben çok yıprandım siz ne dersiniz burda beni eleştirecek olanlar olacak eşinle aileni diye ama benim ailem beni hep sahipsiz bıraktı ve eşimden başka hiç destek cim olmadı cocugumun vefatinda bile
Canım bence esinle cagır kayinvalideni sen anlat onlara esinde destek versin

Anlayacaklarini sanmiyorum ama diger dediklerinde haklısın fakat benmaetik zarar görüp yipranmak istemedugim içün onları hayatımdan çıkartmak istiyorum esimde böyle istiyor
tabiki anlamayacaklar zerafetli zerafetli .
bunları göze alacak olan sensin.
zordur bu işler.
bu sefer de kv beni çok yıpratıyor ailem konusunda diye konular açacaksın muhtemel ki.
böyledir insanlar

söyle açık açık ne olacak ki? nasıl olsa bigün anlatmak durumunda kalacaksın çok ayrıntı vermek zorunda değilsin sonuçta, eşinle bigün çaya çağırın ve anlatın saygı duyulmasını beklediğinizi söyleyin olsun bitsin.

Siz derken cevap vermeye zorlayan yok sizi evet olumsuz eleştiriye açık degilim çünkü hakliligimdan eminim ayrıca eşime yalan soyletmiyorum esim istemiyor kendi de bunu dile getirdi seni devamlı uzuyorlar bu kez affeetmeyeceksin diye beni onaylayip onaylamamaniz cok onemli degil işime gelen diye de birsey yok burda sadece elestri için var olan ego tatmin edicileri onaylamiyirum ki burda herkesi zaten ciddiye almakta söz konusu olamaz zira kişilerin kültür vs seviyeleri yazdıkları yazılardan az buçuk belli neyse size ne desem boş çünkü eleştiriye odaklanmissiniz bu yuzden cevapta artik yazmayacagim size

fikir isteyip fikir beğenmeyen sensin. kafana bir düşünce sabitlemişsin. kendine göre kendini haklı bulmuşsun. geri kalan tüm düşünceler fikirler sana göre kültürsüzlük . burada ki çoğu kişi çalışan , çalışmayan , sosyal hayatı olan, görmüş geçirmiş insanlar. bir insanı destek alması için uzman birine yönlendirmek de ego tatmin etmek değil. aksine karşıdakini düşündüğün , onun iyi olması için onu yönlendirdiğin bir durum.ama sen o kadar kendi düşünceni destekleyen şeyler duymak istiyorsun ki .. gözün destek al derken sana iyilik yapacak insanları görmeyecek kadar kendini mükemmel görüyor. bu hoş birşey değil. sırf bunun için bile gidip destek almalısın.
sana duymak istediklerini söyleyeyim. sen haklısın. ailen konusunda da sen haklısın. sen ne düşünüyorsan o doğru. bir uzmanla görüşmeni isteyen herkes kültürsüz ve ego tatmin ediyor. sen onlara kulak asma. senin bildiğin doğru. aynen öyle yap.

zerafetli zerafetli
Konularının çetelesini tutmuyorum ama daha önce de aynu konuna yorum yaptığımı hatırlıyorum. Keza burdaki arkadaşlar da her gün konu açtığını söylüyorlar. Dolayısıyla olmayan bir şeyi söylemediğim için desteğe filan ihtiyacım yok =)

Ayrıca profesyonel destek almanı tavsiye edenler inan sana burda en faydalı yorumu yapan kişiler. Belli ki kendince ağır şeyler yaşıyorsun ve çözmekte sıkıntı yaşıyorsun. Daha önce burda açtığın konulara aldığın yorumlar da seni tatmin etmiyor ve içsel sorunlarını çözmende yardımcı olmuyor. E o zaman geriye başka ne kalıyor psikiyatr desteğinin dışında? Sana göre ayrımcılık olan şeyleri belki psikiyatr farklı yorumlayacak, belki bilinç altında gizli şeyleri açığa çıkaracak faydalı sorular soracak. Burdaki yüzeysel üç beş haklısın valla yorumundan çok daha faydalı olur senin için inan.

Sana bu tavsiyede bulunanları ego tatminiyle suçlaman abes. Konuna yorum yazıyorsam kayda değer bulduğumdandır. Çok şükür bir forum postuyla göklere çıkacak inecek bir egom yok :) Benimki içten bir öneriydi. Değerlendir derim.

Diger konunu okudum, tek dedigin ayrimcilik yaptılar. Detaylara pek girmemişsin. Ailenle gorusmesen bile rahatlayacagini sanmıyorum. Çünkü durumu kafana cok takıyorsun. Görüşmesen bile yine onları düşüneceksin surekli. Kestirip atmaktansa onlari o şekilde kabullenip ona göre davranmak daha iyi. Bu çok zor olduğu için destek almalisin. Affetmemek yüktür insanın üzerinde.

Haklısın sanırım oyle olacak ama haberleri olmayacak ki görüştüğümüz zamanki doktoru değiştirdik şimdi doğum başka yerde ve tarihte olacak bu yuzden haberleri olmayacağı için gelemeyecekler bu yuzden ky soracak

Haber verin sizde. Sadece söyleyin. Bütün baglarinizi koparmayin. Insan insana her zaman lazım oluyor.

5 kardeşiz 3 kız 2 erkek baba erkek düşkünü ve annesini adına düşkün ikiside yaşıyor genç sayılırlar
Peki aileden kendini en yakın hissettiğin 2 kişi kimse onları ikna edemez miyiz?
Size ihtiyacım var gibi değilde. Şikayet etmeyi bir tarafa koyup, eve davet edip kardesler le bir sıcaklık oluşturmaz mi?

Canım bence esinle cagır kayinvalideni sen anlat onlara esinde destek versin
Bu da mantıklı ama esim direk anlatsa sanki daha iyi olur ailesi sonuçta o daha iyi bilir nasil aktaracağını zaten bir annesine söyleyecek diğerleri ilgilenmez böyle şeylerle

Peki aileden kendini en yakın hissettiğin 2 kişi kimse onları ikna edemez miyiz?
Size ihtiyacım var gibi değilde. Şikayet etmeyi bir tarafa koyup, eve davet edip kardesler le bir sıcaklık oluşturmaz mi?
Yok canim hani yakın hissettiğim var hatta bu son olayda olaya müdahil olmayan burdaki bacım ve kocası da özellikle kocası beni çok sever ama benim artık bu aileye verecek toleransim hiç kalmadı çünkü daha once kac kere affettim ama her defasında daha büyüğünü yaptılar ben artık hazmedemiyorum bundan boyle de kişiliğimden taviz vermeye niyetim yok esimde zaten istemiyor.

Haber verin sizde. Sadece söyleyin. Bütün baglarinizi koparmayin. Insan insana her zaman lazım oluyor.
Haber vermek onlara yine taviz vermek demek olacak ki onlar benim hiçbir konuda yanımda olmadılar bu yuzden neden haber verecem ki artık eşimin tepkisi de olacak her seferinde affedip yumusuyorsun diyor yelkenleri hemen suya indiriyorsun diyor ki hakli

Daha önce olan olayları anlatmıştım.... ailemin cocukları arasında ayrim yaptığını ve beni evlendikten sonra cocukluktan beri yapılan ve evlenincede artarak devam eden ayrimciliga benim tepki verdigimi , beni çok üzüldüklerini her seferinde gelip özür dilediklerini ve benimde merhametten ve ailedir diye affettigimi .............................................en son kardeşimin düğünü için elalem gorduluk onlarla küs olmama ragmen beni düğüne ikna ettiklerini ve sonrada arayıp sormadiklarini ,ikinci yapılacak düğünde kendi çevremiz olmadığı için elalem gorduluk bir durum olmadığından dolayı hiç beni umursamadiklarini ,sonra da bu yuzden tartistigimizi diğer topigimde anlatmıştım kızlar sorum şu şimdiye kadar ben ailemle küs olsam bile kaynanamgil bunu bilmediler................................................soylemedim anlatmamda dünde geldi kaynanam bana oturmaya yine anlatmadim ailemi sordu iyiler dedim.neyse şimdi nasipse 1 ay sonra dogumum var ve bu orda ortaya çıkacak benim ailemde haklı gibi gelecek ama bu kez aht ettim affetmeyecem...... o zaman bu durumu kaynanama önceden anlatmalimiyim çünkü soracak bana doğum yapmış halimle ........................birde bu şeylerle mi ugrasayim yada eşime söylesem o konuşsa annesiyle deseki ben istemiyorum ailesi ile görüşmesini dese bir nevi yalan da degil esim de beni cok uzdukleri için benimde merhametli ve yumuşak olduğumu bildiği vede her seferinde aynısını yaptıklarını bildiği için gorusmemi istemiyor ki ; hakli diyorum artık ben çok yıprandım siz ne dersiniz burda beni eleştirecek olanlar olacak eşinle aileni diye ama benim ailem beni hep sahipsiz bıraktı ve eşimden başka hiç destek cim olmadı cocugumun vefatinda bile
Eger dogumda ailen gelirse kayinvalidenin yaninda bir sorun yokmus gibi davran daha sonra konusursun ailenle bir daha gorusmek istemiyorum sizinle diye. Kayinvalidenler su an ne kadar iyi olurlarsa olsunlar araniz bozuldugunda ilk soyleyecekleri laf ailelesiyle bile anlasamayan birinden ne beklersin tarzinda bir laf sokma olacaktir bence. Sen elinden geldigince esin disinda kimseyle bu konuyu konusma. Dogumdan sonra belki ailen bir seyleri anlayip duzelir. Insallah oyle olur. Aile cok onemli keske seni anlayabilselerdi.:işsiz:

zerafetli zerafetli
Konularının çetelesini tutmuyorum ama daha önce de aynu konuna yorum yaptığımı hatırlıyorum. Keza burdaki arkadaşlar da her gün konu açtığını söylüyorlar. Dolayısıyla olmayan bir şeyi söylemediğim için desteğe filan ihtiyacım yok =)

Ayrıca profesyonel destek almanı tavsiye edenler inan sana burda en faydalı yorumu yapan kişiler. Belli ki kendince ağır şeyler yaşıyorsun ve çözmekte sıkıntı yaşıyorsun. Daha önce burda açtığın konulara aldığın yorumlar da seni tatmin etmiyor ve içsel sorunlarını çözmende yardımcı olmuyor. E o zaman geriye başka ne kalıyor psikiyatr desteğinin dışında? Sana göre ayrımcılık olan şeyleri belki psikiyatr farklı yorumlayacak, belki bilinç altında gizli şeyleri açığa çıkaracak faydalı sorular soracak. Burdaki yüzeysel üç beş haklısın valla yorumundan çok daha faydalı olur senin için inan.
Size son bir cevap yazacağım ben daha önce aynı konuları açtım ama
Sana bu tavsiyede bulunanları ego tatminiyle suçlaman abes. Konuna yorum yazıyorsam kayda değer bulduğumdandır. Çok şükür bir forum postuyla göklere çıkacak inecek bir egom yok :) Benimki içten bir öneriydi. Değerlendir derim.
Size son bir cevap yazacağım ben çevresi tarafından sevilen bir insanım hersey aile olsaydı onlar beni yok saymisken ben şimdiye yaşamıyor olurdum ayrıca burda aynı konuyu açmış olabilirim dikkat etmeniz gereken şey soru farklı siz elestri odaklı olduğunuz için soruyu değil konuyu görmek istiyorsunuz neyse size iyi günler tekrar cevap vermeyeceğim size

Yok canim hani yakın hissettiğim var hatta bu son olayda olaya müdahil olmayan burdaki bacım ve kocası da özellikle kocası beni çok sever ama benim artık bu aileye verecek toleransim hiç kalmadı çünkü daha once kac kere affettim ama her defasında daha büyüğünü yaptılar ben artık hazmedemiyorum bundan boyle de kişiliğimden taviz vermeye niyetim yok esimde zaten istemiyor.
Şimdi bence hic biri ile görüşmüyorum demek eşinin ailesine şöyle bir hak verir. En ufak bir sıkıntıda "sen zaten problemlisin" derler.
Öfkeyle kalkıp zararla oturmamak lazım . Bence o kardeşiniz ve esi ile arayı sağlam tutun.
Artık o bana bunu yaptı bu bana bunu yaptı dan sıyrılın . Herkes adaleti kendi çıkarına uygun olarak belirliyor

Eger dogumda ailen gelirse kayinvalidenin yaninda bir sorun yokmus gibi davran daha sonra konusursun ailenle bir daha gorusmek istemiyorum sizinle diye. Kayinvalidenler su an ne kadar iyi olurlarsa olsunlar araniz bozuldugunda ilk soyleyecekleri laf ailelesiyle bile anlasamayan birinden ne beklersin tarzinda bir laf sokma olacaktir bence. Sen elinden geldigince esin disinda kimseyle bu konuyu konusma. Dogumdan sonra belki ailen bir seyleri anlayip duzelir. Insallah oyle olur. Aile cok onemli keske seni anlayabilselerdi.:işsiz:
Canim düzelme ihtimalleri artık yok çünkü çok denedim olmuyor diğer dediğin çok çok mantıklı geldi burda sadece elestri yapmak için konuşanlardan bekledigimde böyle çıkış yolu fikir alışverişi ama herkes kendi düzeyinde konuşuyor teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi yapabilirim ama bir sorun var doğum yapacağım tarihi bilmiyorlar farklı bir tarih biliyorlardı doktor değiştirdik onlara haber veremem ki bu onlara tekrar taviz vereceğim anlamına gelir bu konu biraz sıkıntılı iste

Back
X