Ailemi yemege goturmek yanlış mi

Siz eşinizle baş başa bir plan yapmışsınız, önceden konuşmuşsunuz. Aklına gelen mekan için aramışsınız buraya kadar tamam ama sonrasında ailem de gelsin demeniz doğru değil.

Siz eşinizle baş başa bir plan yapmışsınız, önceden konuşmuşsunuz. Aklına gelen mekan için aramışsınız buraya kadar tamam ama sonrasında ailem de gelsin demeniz doğru değil.
Plan yapmadık sadece tekrar gidelim diye konuştuk. Su gün gidelim diye değil. Bugün aklıma geldi esimi aradım gidelim dedim o da böyle tepki verdi

Aslında düşünceniz gayet açık ve küçük bir jest yapmak istemişsiniz bundan daha doğal ne olabilir belki emrivaki yaptığınızı düşünmüştür eşiniz hani bana sormadan karar verdi diye malesef erkekler düz mantık aynı şeyi siz yapsanız ne düşünürdü acaba.

Eşine duygularını açık açık anlat. Ama asla sizinkiler geldiğinde her yere götürdük gibi bir ifade kullanma.
İçimden geldi de, hislerini söyle, başka zaman biz yine gideriz onlar çıkamıyor çok de.
Ben böyle durumların cazgirlikla değil, sakinlikle çözüleceğine inanıyorum. Erkeklerin empati yeteneği çok gelismiş olmuyor malesef. O duygusuna yönelik konusun. Ama asla meseleye onun ailesini katmayin.
Baktınız yine anlamıyor, o zaman baska zaman ben götürüyorum deyip sadece eşinize haber verip ailenizle yemeğe gidin.

Çalışıyorum zaten 5 bn civarı maaşım.

Aaaaa bende sizi ev hanımı sandım 😕 para muhabbetine gerek yok o zaman taksiyle gidip yiyip içip gelin ?

Bu kadar basit bir şeyi yapamıyorsanız niye çalşıyorsunuz ki köle değilsiniz siz.

Kendim gitmek isterdim fakat araçla gidilmesi gereken bir yer şehir merkezine uzak ve benim ehliyetim yok

Senin nezdinde bütün hanımlara söyleyeyim...

Kızlar ehliyetinizi 18 e girince mutlaka alın, yazın çalışın para kazanın ve o parayla gidip ehliyet alin... Evlenmeden arabanızı da alın. Çünkü araba kadın için çok büyük bir özgürlük...
Yemeyin içmeyin bekarken bı araba kesinlikle alın... (Yani evlenmeden önce işiniz de olsun 😊)

En başta plan başbaşa yapılmış olduğu için ve maddi durumu uygun olmadığı için sinirlenmiş olabilir. Siz de bugün eşinizle bikaç gün sonra ailenizle giderdiniz bişey olmaz

Senin nezdinde bütün hanımlara söyleyeyim...

Kızlar ehliyetinizi 18 e girince mutlaka alın, yazın çalışın para kazanın ve o parayla gidip ehliyet alin... Evlenmeden arabanızı da alın. Çünkü araba kadın için çok büyük bir özgürlük...
Yemeyin içmeyin bekarken bı araba kesinlikle alın... (Yani evlenmeden önce işiniz de olsun 😊)
Kesinlikle katılıyorum araba ve ehliyet her kadına lazım

Kesinlikle katılıyorum araba ve ehliyet her kadına lazım

Sen de halledersin canım.. ama neden bilmiyorum bunları evlenmeden önce halleden kadınlar daha da özgür olabiliyorlar. Herşeyin hesabını çocuğun babasına verdiği gibi kocasına vermek zorunda kalmiyorlar. (Sizin için demedim asla. Sizin meseleye benzer meseleler her evde yaşanıyor.. önemli olan nasıl bir yaklaşımda bulunulduğu. Kendinizi üzmeyin. Sizi ve hislerinizi anlamasını sağlayın..)

gerçekten anlamıyorum, 5000 lira maaşınız var, eşiniz de çalışıyor, kırk yılda bir ailenizi istediğiniz yere götüremiyor musunuz? ne farkınız var eşinizden? eşinizin haklı olduğu hiçbir şey yok, o otelle ilgili plan falan da yapmamışsınız. Buradaki sıkıntı, eşlerin kadının annesine olan mesafeleri. Eminim başka görüştüğünüz bir çift olsaydı bu tepkiyi vermezdi. Nedense kadınların ailesine harcadığı 10 lira eşin gözünde 100 lira gibi görünüyor, onların ailelerine harcadığı 1000 lira da onlara 50 lira gibi görünüyor. Sıkıntı buradan kaynaklanıyor bence. Bunu söylemeye çalışınca cazgır, kötü niyetli olan da siz olursunuz. Bu tepkiyi vermesinden böyle anlıyorum yani hiçbir tartışmada ailesinden örnek verilmemesi gereken bir tip eşiniz.

Bir dahaki sefer ya gideceğiniz aracı önceden ayarlayın (eşiniz gelmezse b planınız olsun) ya da erişiminiz dışında yerler seçmeyin ve ailenizi ayda bir kez yemeğe götürün. Babamı 4 sene önce kaybettim, sağlıklı derken 10 dakika içinde kalp krizi, koma ve birkaç saat içiinde vefat etti. Hayatın ne getireceği belli değil, anne babanız hala hayattayken onları mümkün olduğunca çok mutlu etmeye çalışın ve onlara bol bol sarılın. Sonra benim gibi yıllarca ağlarsınız (sadece son kez sarılamadım, gel konuşalım dediğinde nasılsa 5 saatlik yolculukta uzun uzun konuşacağız dediğim için hala kendimi affetmedim)

inşallah bu planı anne babanıza söylemeden eşinizi aramışsınızdır. Davet edip sonra götürmediyseniz anne babanız içten içe üzülmüş olabilirler, onların kalbini alın

Ben konu senin ailen oldugunda böylemi davrandım ? Tesekkür ederim aileme ve bana olan saygın icin. Demen kâfi, anlayana.

Eşiniz bugün başbaşa kalalım dese anlarım ama resmen para hesabı yapmış. Ve bu para hesabını da çirkin bir şekilde yapmış.

Yorumlarda okuduğum kadarıyla kendi ailesine hem maddi destek veriyor hem de onları istediği gibi gezdiriyor.

Eşiniz sizi kullanıyor belli. Bu olaydan anladığım kadarıyla siz de buna müsaade ediyorsunuz. Daha telefonda ilk para muhabbeti açıldığında cevabını vermeliydiniz bence. Amacına ulaşan o değil siz olmalıydınız.

Ben böyle konularda çok katıyım. Eşimin ailesinin suçu olmasa bile aileme yaptığının aynısını tattırırdım ona. Onların ne suçu var kafasında olmam yani. Erkek milleti ancak bize nasıl hissettirdiklerini anlayınca akıllanıyor.

Birlikte plan yapip daha sonra "şu da gelse mi bu da gelse mi?" Olayina ben çok deli olurum, belki eşinizde de etkisi vardir. Eger anne ve kardeşinizi yemege cikartmak istiyorsaniz baştan o şekilde konuşun ya da bir daha ki sefer annemlerle gelelim mi diyebilirsiniz.

Birbirinizin cebindeki paradan haberinizin olmamasi ayri garip. Paraniz yoksa da ailenizi yemege davet etmeyin annem kendi öder diye, ayıptır oyle sey mi olur.

Eşinize gelince madem kendi ailesiyle her turlu yemekti sinemaydi yapiyor size gelince hesap kitap o zaman aynisini O'na yapin rahat vermeyin, normalde herşeye kisas yapilmasini doğru bulmam ama bu konuda eşinize boyle birşey gerekiyor sanki.

Çalışıyorum zaten 5 bn civarı maaşım.
Beş bin civarı maaş alan bir kadının kişi başı 85 lira için kocasından azar işitmesi, küçümsenmesi..
Gerçekten çok üzücü .
Ev kredisi ödemeye,kocanin karnini doyurmaya, kayın ailene para göndermeye mi kazanıyorsun onca parayi? Kendin için harcayacak birkaç yüz liran bile yok mu?

Normalde hiç mi götürmez?onun ailesi gelince bolca gezdirmişsiniz sizinkileri de götürmek zorunda.bir tek bu olayda karşı çıktıysa anlayabilirim ama daha önce gezdirmediyseniz haklısınız

Back
X