- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.471
- 548
Otele değil, taksiyle gidebileceğiniz başka bir yere gidin sizde yemeğe.Daha önce kursa yazıldım sınavı geçemedim en yakın zamanda tekrar gidicem jnsallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otele değil, taksiyle gidebileceğiniz başka bir yere gidin sizde yemeğe.Daha önce kursa yazıldım sınavı geçemedim en yakın zamanda tekrar gidicem jnsallah
Plan yapmadık sadece tekrar gidelim diye konuştuk. Su gün gidelim diye değil. Bugün aklıma geldi esimi aradım gidelim dedim o da böyle tepki verdiSiz eşinizle baş başa bir plan yapmışsınız, önceden konuşmuşsunuz. Aklına gelen mekan için aramışsınız buraya kadar tamam ama sonrasında ailem de gelsin demeniz doğru değil.
Çalışıyorum zaten 5 bn civarı maaşım.Bence işe girip çalışın parasına muhtaç kalmanız kötü.
sonrasına bakarsınız.
Çalışıyorum zaten 5 bn civarı maaşım.
Kendim gitmek isterdim fakat araçla gidilmesi gereken bir yer şehir merkezine uzak ve benim ehliyetim yok
Kesinlikle katılıyorum araba ve ehliyet her kadına lazımSenin nezdinde bütün hanımlara söyleyeyim...
Kızlar ehliyetinizi 18 e girince mutlaka alın, yazın çalışın para kazanın ve o parayla gidip ehliyet alin... Evlenmeden arabanızı da alın. Çünkü araba kadın için çok büyük bir özgürlük...
Yemeyin içmeyin bekarken bı araba kesinlikle alın... (Yani evlenmeden önce işiniz de olsun)
Kesinlikle katılıyorum araba ve ehliyet her kadına lazım
Beş bin civarı maaş alan bir kadının kişi başı 85 lira için kocasından azar işitmesi, küçümsenmesi..Çalışıyorum zaten 5 bn civarı maaşım.