Yok evlenmek için değil, intihar ettiğimde zaten evliydim ailemin zorbalıklarına dayanamadığım için ettimOnceki konularinizi bilmiyorum ama evlenmek icin intihar etmeniz normal mi sizce?
Çok haklısınız, olayı bilen birkaç yakınım sabretmem gerektiğini ve şu durumda söylenilen herşeyi hakettiğimi huylarına gitmem gerektiğini söyleyince kendimi aciz hissettim sabrettim. Ama bu süreçte ailem cidden tam tersi tutum sergiledi hala da devam ediyor. Güzellikle oldurmaya niyetleri asla yokmuş meğerSeni çok merak ettmistim hala o evde olmana anlam veremiyorum evlisin git kocanın yanına ne düğünü ne nişanı ya siz bekledikçe ailen vermeyecek
Merhabalar bu sanırım 3.konum. diğer iki konumu bilenler beni tanır. En son resmi nikahlı eşime karşı, ailemin beni tutsak etmesinden bahsetmiştim.. Sonrasında sizlere yazamadım akıbetimi merak edenler olmuş. Size son konuyu yazdığım gün yani 27 nisanda intihar teşebbüsünde bulundum. Ailemin durumu erken farketmesiyle ambulansla hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alındım. 3 gün yoğun bakımda kaldım. O süreçte doktorlar durumumun iç açısı olmadığını herşeye hazırlıklı olunması gerektiğini söylemiş. 3 günün sonunda tahlillerimin temiz olması sebebiyle kendime gelmemle beraber beni servise çıkardılar. Bir gün de serviste kaldıktan sonra taburcu oldum. Bütün bunlar yaşanırken büyük abim iş için şehir dışındaydı ve olan biten hiçbir şeyden haberi dahi yoktu. Gelince kendisine usulünce anlatıp bir ay içinde nişanın yapılacağı sözünü verip birkaç ay içinde de düğün yapacağız demişlerdi. Geldi üstünden bir ay geçti ne büyük abime söylendi ne de nişan falan olmadı. Bir önceki konuda dert yanmamdan bana kızanlar olmuştu dişini sık sabret ne olacak gibisinden. Sabretmek problem değil asıl mesele ailemin tutarsız tavırları. Ben hastaneden döndüğümden beri ailem yalan dolanlarla beni de eşimin ailesi tarafını da oyalamaya çalışıyor. Bana ağustos Eylül gibi diyen abim kayınpederime kasıma belki düğün yaparız diyor. Annem gitmiş rahmetli babamın yakın bir arkadaşına herşeyi anlatmış hayatımda yüzünü görmediğim adam beni arayıp vazgeçirmeye çalışıyor, o işe yaramayınca gitmiş kendi arkadaşına anlatmış normalde hiçbir şekilde telefonda konuşmadığım kadın günde 4-5 kez beni arayıp nasihatler dizerek vazgeçirmeye çalışıyor. Ha daha durun bunlar çok hafif, annem ve küçük abim bana boşanıp herkesin önünde tekrar nikah yapma teklifiyle geldiler.. Ben tabiki kabul etmedim, çünkü bana verdikleri sözlerin aksine gündemlerinde olan tek şey boşanma. Ve herşeyin de bir kulpunu bulmuşlar. Merak etme başkasıyla evlenirsen suçu bize atarsın, nişanlılık döneminde ailem nikah kıydı dersin diyor abim. Annem de (çok afedersiniz) eğer bir şeyler yaşadıysan merak etme doktora gider hallederiz, çocuk olsa bile aldırırız dedi şok oldum o an annemi tanıyamadım. Yahu sonuçta resmi nikahlıyım, olmasam bile bi cana bu kadar kolay kıyılmaz ama inanın çıkmazdayım. Durumu bilen bazı yakınlarım hala daha sabret diyor ama bunca yalan dolanın içinde nereye kadar sabredilir ki ayrıca eşimi tutamıyorum çıldırmış durumda, ben de çok bunaldım ne yapmalıyım bilmiyorum gelinlikle çıkabileceğime çok inanmıştım ama ailem maalesef tam tersine zorluyor.
Aslında bize kalsa belirleriz ama abim o kadar diktatör biri ki onu da saçma sapan bahaneler ileri sürüyorlar aylarca ileri atıyorlar. Yok taşınacağız yok benim tayinim var diyor bir sürü yalan anlayacağınız karşı tarafta iş başka yere gitmesin diye susuyor karşılık vermiyor ama bizimkiler boşamanın planlarını yapıyormuş meğerTekrar baktim eski konulariniza
Aileniz bu kadar zorken gidip gizli nikah kiymaniz cok cesurca
Esinize soyleyin gidip dugun salonu ayarlasin annenize soyleyin biz salonu ayarladik temmuzun x gununde dugun yapiyoruz diyin
Evlenmissiniz madem neden hala dugun gunu belirlemiyorsunuz?
Sen hiçbir şey hak etmedin. Politik davranan, bugün onlara yarın bize kafasındaki riyakarların aklı ile hayatını yakma.Çok haklısınız, olayı bilen birkaç yakınım sabretmem gerektiğini ve şu durumda söylenilen herşeyi hakettiğimi huylarına gitmem gerektiğini söyleyince kendimi aciz hissettim sabrettim. Ama bu süreçte ailem cidden tam tersi tutum sergiledi hala da devam ediyor. Güzellikle oldurmaya niyetleri asla yokmuş meğer
Eşimin akrabaları alevi diyeAileniz bu evliliğe neden bu kadar karşı?
Kendi yönetebilecekleri biri ile evlendirecekler, kukla damat arıyorlar.Aileniz bu evliliğe neden bu kadar karşı?
İnanmak istedim bana verdikleri sözlere belki güzelce hallolur diye ama maalesef niyetlerini açıkça belli ettilerSen halen neden bekliyorsun orda, gitsene kocana!
ne tuhaf aileler var yahu bence sen harekete geç nikah kıydığın adamla bu işi planla ailedende beklentiye girme intihar olayıda çok kırılmışsınız ailenize çok duygusalsınız ama artık gerçekleri kabülenin istediğiniz gibi bir aile yok karşınızdaÇok haklısınız, olayı bilen birkaç yakınım sabretmem gerektiğini ve şu durumda söylenilen herşeyi hakettiğimi huylarına gitmem gerektiğini söyleyince kendimi aciz hissettim sabrettim. Ama bu süreçte ailem cidden tam tersi tutum sergiledi hala da devam ediyor. Güzellikle oldurmaya niyetleri asla yokmuş meğer
Ailem, eşimin akrabaları alevi diye istemedi başka hiçbir sebep yok kaldı ki annem tanıştırdı kendisi vesile oldu. Hastanede kendimde değildim kendime geldiğimde de işler daha kötü gitmesin diye bir şey demedim.. Eşim Zonguldak'ta görevli evi var 26 yaşında, ben 25 yaşındayımAilen neden bu evliliği ve kocanı istemiyor?
Sen neden hastanede polise durumu anlatıp, emniyet güçlerine sığınmadın?
Şuan kocan nerede? Eviniz var mı kendinize ait?
Ve kaç yaşındasın?
İntihar edip ölümden döndünüz,nikah kiydik dediniz hala vazgeçirme peşindeler sırf mezhebi yüzünden.Basin gidin ya terkedin o cahiliye dönemi kabileyi.Eşimin akrabaları alevi diye
artık nikahlı eşinden beklentiye gir annen istemiyor olabilir ama sen istiyorsun , buna saygı duymalıydı seninde yaşın yerinde karar alacak kadarAilem, eşimin akrabaları alevi diye istemedi başka hiçbir sebep yok kaldı ki annem tanıştırdı kendisi vesile oldu. Hastanede kendimde değildim kendime geldiğimde de işler daha kötü gitmesin diye bir şey demedim.. Eşim Zonguldak'ta görevli evi var 26 yaşında, ben 25 yaşındayım
Ailem, eşimin akrabaları alevi diye istemedi başka hiçbir sebep yok kaldı ki annem tanıştırdı kendisi vesile oldu. Hastanede kendimde değildim kendime geldiğimde de işler daha kötü gitmesin diye bir şey demedim.. Eşim Zonguldak'ta görevli evi var 26 yaşında, ben 25 yaşındayım
Kızım çık git ordan, bunlar seni çiğ çiğ yiyecek.İnanmak istedim bana verdikleri sözlere belki güzelce hallolur diye ama maalesef niyetlerini açıkça belli ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?