Ailemin bitmek bilmeyen oyalamaları

Ablacım olmuyorsa olmuyor bırakıcaksın, senin ailenden bir yol olmaz. Çıkıp gidiceksin madem evlenecek kadar seviyordun o kadar.
Zaten şuan tek oluru o diyorum ki kendi ailesi de gelinlikle çık o evden dediği için onların hatrına da sabrettim bir de bizimkilerin göz boyayıcı tavırlarına inandılar onlar da ama boşanma konusundaki ısrarlarından sonra onlar da ben de sabretme fikrinde değiliz gelecekler zaten

Tatlım ona bakarsan aileci erkekler de ailesine rağmen evlenip, bir de saçma sapan vicdan azabı duyup hayatı cehenneme çevirebiliyorlar, bdv bu konular ile dolu. Yani senin ailene rağmen evlenmen aileci olmadığın anlamına gelmiyor. Evlendin de ne oldu? Hala ananın dizinin dibinde bekliyorsun kabul etsinler diye. O adamın az aklı varsa resti çeker, geliyorsan gel yoksa benim ömrümü yeme boşanalım gitsin diye.

Ailecinin dibisin. Kalkıp kocanla gitmek yerine canına kıymak gibi harika bir çözümün olmuş.
Ya anlatamadım sanırım intihar olayı resmi nikahın ve kaçma girişimimin ertesi günü oldu, ben o süreçte evden çıkamıyorum zaten olay çok yeni olduğu için herkes tepemde. Eşimin ailesi de abim bişey yapar çekincesiyle eşimin cüzdanını araba anahtarını elinden almış intihar ettiğim gün ne o bana gelebilirdi ne de ben çıkabilirdim zaten. Neden herkes buna bu kadar takmış ki ben kimseye ders vermek için veya başka birşey için intihar etmedim çıkma imkanım olsa onu yapardım zaten ölme meraklısı biri değilim emin olun ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir niye böyle anlamadan dinlemeden yaftalıyorsunuz ki

Ailecilikle alakası yok yargılamalarınız çok kırıcı
Ablacım nesi kırıcı ailene rağmen gitmiş nikah kıymışsın
Bu ilk konun değil ailen istemiyor işte sana intihar edecek kadar baskı yapıyorlarsa ararsın kocanı gel beni al dersin dışarı salmıyorlarsa gelir polisle alır dışarı çıkabiliyorsan da kendi ayağınla gidersin. İntihar etmek ne alaka. Eşin naptı intiharı duyunca. Niye gelip almıyor da aileni bekliyor o da çok saçma.

Benden ziyade ailesi sabrer kızım sabret oğlum diyor bize, biz şimdiye kadarki sözlerine inandık hep boşanma konularına gelene kadar. Bu saatten sonra sabredelim bekleyelim diyen kimse yok ve inanın aileci biri asla değilim ailem bana o düşkünlükte olmamı sağlayacak şeyler yaşatmadı.

Çünkü intihar ettiğim gün yani nikahın ertesi günü bizimkiler beni çıkarmıyordu dışarı, ailesi dw abimler bişey yapar düşüncesiyle eşim yanıma gelmesin diye araba anahtarı cüzdan telefon neyi varsa el koymuşlar yoksa o dönem kimse tutamazdı onu. Sonrasında da ailemin tutumuna inandılar babası sürekli sabredin güzellikle olsun dedi

Herkes tependeyken intihar edecek vakti bulduysan polisi arayacak vakti de bulurdun. Canından geçmek bu kadar kolay değil, kesinlikle normal düşünen biri değilsin.

Zaten hep böyle ailelere düşkün olunur, gıdım gıdım sevgi verdikleri için hep kendini kanıtlama, sevdirme, onaylatma çabasına girersin.

Herkes tependeyken intihar edecek vakti bulduysan polisi arayacak vakti de bulurdun. Canından geçmek bu kadar kolay değil, kesinlikle normal düşünen biri değilsin.
Telefonumu nikah gecesi elimden aldılar odaya kitlediler arayamazdım. Böyle bir ailede yaşasaydınız sizde normal düşünen biri olmazdınız. Çoğu kişi bana iyi bile dayandın diyorken sizden bunları duymak şaşırttı ki siz beni en iyi anlayanlardandınız

Ailesi de kendi oğulları için korkuyor doğal olarak o yüzden güzellikle olsun diyorlardır yoksa masraf yapalım gelinlik giydirelim illa diye direteceklerini sanmıyorum.

Zaten hep böyle ailelere düşkün olunur, gıdım gıdım sevgi verdikleri için hep kendini kanıtlama, sevdirme, onaylatma çabasına girersin.
Aksine ne yapsam suçlu ben olduğum için asla onlar onaylasın diye kendimi yırtmadım. Eşimin ailesi de bana hep sabret aileni karşına alma hazır kabul ettiler huyların gidelim dediler hep

Ailesi de kendi oğulları için korkuyor doğal olarak o yüzden güzellikle olsun diyorlardır yoksa masraf yapalım gelinlik giydirelim illa diye direteceklerini sanmıyorum.
Evet işte o sebepten korkuyorlar yoksa zaten herşeyi aldılar evi hazırladılar bana takacakları altınlar vs herşeyi hazırlamışlar aylardır.. Sırf işte abimlerin saçma tutumlarından dolayı oğullarını da dizginlemeye çalışıyorlar

Aksine ne yapsam suçlu ben olduğum için asla onlar onaylasın diye kendimi yırtmadım. Eşimin ailesi de bana hep sabret aileni karşına alma hazır kabul ettiler huyların gidelim dediler hep
Arkadaş, intihar etmişsin intihar. Şimdi çıkıp gitsen yine mi aileni karşına alma diyecekler? Hepiniz tuhafsınız ki.

Valla canım benim işler karışık ben erkek olsam 3 gün yoğun bakımda kalmışsın o hastaneyi yıkar yine de karımı yollamazdım ailesi ile. Eşin de pasif. Böyle ulaşamayacağım elim kolum bağlı oturacağım falan yok. Yani çoğu koca bu durumda beklemezdi. Sanki yaşlar 20 küsur değil de 15. Bilmiyorum Belki pişman oldu ya da seni gelip alacak başına dert açacak kadar da istemiyor olabilir. Tamam ailesi onun için korkuyor onlar çok haklı ama eşinin de senin için korkması gerekmez mi

Adamda da iş yok abi. Benim herif olsa o kaçma günü bitmişti bu iş. Ne demek önüne gerilmek? Onun önüne geçip elinden kıymetlisini alacak adam anasının karnından doğmadı.

Yok evlenmek için değil, intihar ettiğimde zaten evliydim ailemin zorbalıklarına dayanamadığım için ettim
Kaç yaşındasınız ki evden ayrılamıyorsunuz?
18 yasıni gectiyseniz gidin eşinizin yanına.
Ailenizde kabul etmezlerse kendileri bilir. Ayağınıza pranga mı taktılar ne saçma seý.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…