Babası engel oluyor ona yoksa 3 gün boyunca hastanede beklemişler abim sıkıntı çıkarmış hep, ailesi de ondan korkuyor. Kendisi her Allah ın günü gelip alıcam diyo ama babası az daha sabır diye diye.. Bu boşanma muhabbetlerini öğrenene kadardı tabi öğrendiler gelecekler zatenValla canım benim işler karışık ben erkek olsam 3 gün yoğun bakımda kalmışsın o hastaneyi yıkar yine de karımı yollamazdım ailesi ile. Eşin de pasif. Böyle ulaşamayacağım elim kolum bağlı oturacağım falan yok. Yani çoğu koca bu durumda beklemezdi. Sanki yaşlar 20 küsur değil de 15. Bilmiyorum Belki pişman oldu ya da seni gelip alacak başına dert açacak kadar da istemiyor olabilir. Tamam ailesi onun için korkuyor onlar çok haklı ama eşinin de senin için korkması gerekmez mi
Ne zaman?Babası engel oluyor ona yoksa 3 gün boyunca hastanede beklemişler abim sıkıntı çıkarmış hep, ailesi de ondan korkuyor. Kendisi her Allah ın günü gelip alıcam diyo ama babası az daha sabır diye diye.. Bu boşanma muhabbetlerini öğrenene kadardı tabi öğrendiler gelecekler zaten
25 yaşındayım hayır ondan dolayı değil. Her yere aynı şeyi yazmış gibi oldum ama yazıyım yine, intihar olayı kaçma girişimimin ve resmi nikahın hemen ertesi günü oldu. O zaman olay daha çok yeni olduğu için herkes tepemde telefonuma herşeye el koydular odaya kitledir. Eşimin ailesi de abimlerin tutumumdan dolayı kendi oğullarının canına bişey olmasından korktukları için onun telefonuna araba anahtarına cüzdanına el koymuş yanıma gelmesin diye. O dönem çıkamıyordum haliyle, hastaneden sonra bizimkiler güya bana ve karşı tarafa bu işi güzellikle halledicez nidaları attıkları için de ailesi dedi ki sabredin ne güzel gelinlikle çıkacaksın falan. Boşanma konuları faha ypktu öğrendiler tabi gelip alacaklar artıkKaç yaşındasınız ki evden ayrılamıyorsunuz?
18 yasıni gectiyseniz gidin eşinizin yanına.
Ailenizde kabul etmezlerse kendileri bilir. Ayağınıza pranga mı taktılar ne saçma seý.
Eşim Zonguldakta izin alıp yarın gelecek, ailesi burada zaten avrupa yakasında. Şimdiye kadar bunu yapmama sebepleri boşanma gibi bir durum yoktu güzellikle olacağına inanmışlardı benim gibiNe zaman?
Belli ailesi belalı tipler de onu baştan neden düşünmez ki insan. Müge anlı da vardı böyle Bi olay damadı öldürmüştü kp. Kıza herkes yüklendi madem baban böyle biri niye kaçtın diye.Adamda da iş yok abi. Benim herif olsa o kaçma günü bitmişti bu iş. Ne demek önüne gerilmek? Onun önüne geçip elinden kıymetlisini alacak adam anasının karnından doğmadı.
İyi polisle gelsinler bence. Önce Bi güzellikle arasınlar geliyoruz kızı almaya diye. İkna olmazlar tabi sonra da polisi alıp gelsinler.Eşim Zonguldakta izin alıp yarın gelecek, ailesi burada zaten avrupa yakasında. Şimdiye kadar bunu yapmama sebepleri boşanma gibi bir durum yoktu güzellikle olacağına inanmışlardı benim gibi
Yani daha da beklemenin bir anlamı yok değilmi ölümlerden dönmussunuz onda bile yumuşama ibaresi yok siz elinizden geleni yaptınız gerisi boş artikÇok haklısınız, olayı bilen birkaç yakınım sabretmem gerektiğini ve şu durumda söylenilen herşeyi hakettiğimi huylarına gitmem gerektiğini söyleyince kendimi aciz hissettim sabrettim. Ama bu süreçte ailem cidden tam tersi tutum sergiledi hala da devam ediyor. Güzellikle oldurmaya niyetleri asla yokmuş meğer
Kaçıp nikah kıyacak kadar gözü karartan o eve daha girmez, aylar hatta yıllarca görmemeyi de göze alır. Bu güzellik olsun aman aman tribini anlamıyorum, canından kıymetli mi iki tane uyuzun paşa gönlü.Belli ailesi belalı tipler de onu baştan neden düşünmez ki insan. Müge anlı da vardı böyle Bi olay damadı öldürmüştü kp. Kıza herkes yüklendi madem baban böyle biri niye kaçtın diye.
Alevi diye istemiyorlarmisAileniz bu evliliğe neden bu kadar karşı?
Çok şükür çözüldü ya, bugün evden çıktım gittim. Abim aradı gidiyorum daha dönmeyeceğim dedi yalvardı yakardı tarihleri ayarladık eşimin ailesi tarafına da söylendiYani daha da beklemenin bir anlamı yok değilmi ölümlerden dönmussunuz onda bile yumuşama ibaresi yok siz elinizden geleni yaptınız gerisi boş artik
Çok şükür gerek kalmadı çözüldü, evden çıkıp daha dönmeyeceğimi öğrendiler tarihler alındı sonundaİyi polisle gelsinler bence. Önce Bi güzellikle arasınlar geliyoruz kızı almaya diye. İkna olmazlar tabi sonra da polisi alıp gelsinler.
Biraz gaza ihtiyacın varmış.Çok şükür gerek kalmadı çözüldü, evden çıkıp daha dönmeyeceğimi öğrendiler tarihler alındı sonunda
Nikah günü Kırklareli'de bir yer tutmuştuk oradan döndüm. Kendisi Zonguldak'ta görevli evi var eşyalar da hazır
İnşallah çok mutlu olursun canımÇok şükür çözüldü ya, bugün evden çıktım gittim. Abim aradı gidiyorum daha dönmeyeceğim dedi yalvardı yakardı tarihleri ayarladık eşimin ailesi tarafına da söylendi
Şu an nasılsın?Çok şükür çözüldü ya, bugün evden çıktım gittim. Abim aradı gidiyorum daha dönmeyeceğim dedi yalvardı yakardı tarihleri ayarladık eşimin ailesi tarafına da söylendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?