- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
Bana konu sahibinin beklentileri cok sacma geldi
Bir de konuyu anneden dinlemek gerekiyor , kimbilir o ne anlatacak
Ne anlatacak işim var dıyıcek işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana konu sahibinin beklentileri cok sacma geldi
Bir de konuyu anneden dinlemek gerekiyor , kimbilir o ne anlatacak
Ne iş seyahati önce doğru düzgün okuAnnenizim duzeni bu
Begenmiyorsaniz evinize donun
Kocaniz is seyehatina cikti diye hemem baskasinim evine yerlesmeye gerek yok
Biraz basinizin caresine bakmayi ogrenin
Bakmak değil ilgilenmek ve sevmekten bahsediyorumKoptum bu yoruma :))
Haksizsiniz konu sahibi , kims3 sizin cocugunuza bakmak zorunda degil
Cocuk yapmadan once dusunecektiniz bunu , kimse size soylemed mi yorucu bir is olsugunu?
Ne kadar duyarsız bi yorumGercekten oyle olmus
Buyuk ihtimalle anne titiz bir kadin , konu sahibi de umursamaz , bebegi bile kime satsamin derdine dusmus
Anne de surekli peslerini topluyor ve kadin bunalmis , gitsinler rahata alismasin diye de bebekle bilerek ilgilenmiyor yoksa konu sahibi bebegini satip baska seyler yapma derdinde
Çok biliyorsunAnnenizim duzeni bu
Begenmiyorsaniz evinize donun
Kocaniz is seyehatina cikti diye hemem baskasinim evine yerlesmeye gerek yok
Biraz basinizin caresine bakmayi ogrenin
Çok biliyorsun
Sen dogru yaz ilkonceNe iş seyahati önce doğru düzgün oku
Ben keyfi bir gelme anladimCevap ver kız evın yokmu senın![]()
Ben keyfi bir gelme anladim
Tatil icin falan demis
Detay da vermemis fazla.
Bu yuzden yorumlarim boyle oldu
Yani annenin duzeni hosuna gotmediyse don evine dedim.
Ama cevaplar..cok biliyorsun sen
Tarzinda olumca benim de yorumlarim degisti ister istemez
Hakli olabilir tabii.Yanı konu sahibi rahatsızsa gidebilir .Ama bide boyle dusunmek lazım. Sen duşa gırıceksın ordan annen hadeee hadeee işim var diye söylenecek . konumu sahibi alınmakla haklı .ben olsam evime dönerdim .İstenılmedıgımı düşünürdüm. Ev işi kaçmıyoya hergun işler güçler var. Bıraz kızıyla torunuyla ilgilense nolurduki
Evet demek istediğim buydu teşekkür ederim anlayan birisi ciktiYanı konu sahibi rahatsızsa gidebilir .Ama bide boyle dusunmek lazım. Sen duşa gırıceksın ordan annen hadeee hadeee işim var diye söylenecek . konumu sahibi alınmakla haklı .ben olsam evime dönerdim .İstenılmedıgımı düşünürdüm. Ev işi kaçmıyoya hergun işler güçler var. Bıraz kızıyla torunuyla ilgilense nolurduki
Ne iş seyahati önce doğru düzgün oku
Deprem bolgesi ddigim 4 şiddetinde deprem oluyor sürekli gece evde yanliziz korkuyirumEşimin işi nedeniyle doğuda küçük tehlikeli deprem bölgesi olan hiçbir sosyal aktivite olmayan bir çocuk parkı bile olmayan bir yerdeyim bebegim küçük olduğu halde sıkıldığını anlayabiliyorum evde sürekli tv izlemesi zararlı insanları görünce korkuyor kimseyi görmediği için onun için geldim ve rahatsız olduğum halde onun için kalmak zorundayım bor süre bi parka gitse nasıl mutlu oluyor onu bunlardan mahrum etmeye hakkım yok tabi ki herkesin kendi düzeni var ama o kadar uzak bi yer ki ve zor geliyoruz alınmakta hakıyım tabi ki beğenmezsen giderim ama çocuğunun biraz sosyalleşme lazım mecbur kaldim
Annenizle konuşmayı deneseniz. Bana bir kırgınlığın mı var? Burada olmamdan rahatsız olduğunu hissediyorum vs gibi.Arkadaşlar merhaba,tatil için ailemin yanına geldim yazı burda geçirecek eşimin işi nedeniyle küçük bir ilcedeyiz ve yapacak hiçbirşey yok orada,bebegim 10.aylik annem sürekli temizlik derdinde vakti yokmuş oturup işten vakit ayırıp sevdiğini görmedim ancak ben çocuğa mama hazotların tutuyor ve ondan öncede diyor ki isim var hadı çabuk banyo yapicam yine aynı çabuk çabuk surwkli isim var isim var diyor gerçekten sinir oluyorum o kadar uzak yoldan gelmosiz oturup biraz ilgilendim demiyor 24 saat benim kucagimda çocuk kadın surwkli iş yapiyor niye geldim bilmiyorum kardeseride aynı şekilde kendilerinden vat ayirabililirlerse 10 dakika bi tutuyorlar ancak benim işim olduğumda bide bişey deyince bozulyyorlsr ev kalabalık ama bolede yanliz kalıyorum evde yine eşimle duruyordu işlerimi yapıyordum hiç yardımcı olmuyorlar bide laf ediyor annem herşeye eleştiriyor çocuğa yaptığım diyorum ki alında biraz dinleneyim o zman daha da kalicam burada ama can sıkıcı çocuk dışarı çıkamıyor orda park bile yok o yüzden durmak zorundsyim bi süre daha