Ailemin davranislari

Gercekten oyle olmus
Buyuk ihtimalle anne titiz bir kadin , konu sahibi de umursamaz , bebegi bile kime satsamin derdine dusmus
Anne de surekli peslerini topluyor ve kadin bunalmis , gitsinler rahata alismasin diye de bebekle bilerek ilgilenmiyor yoksa konu sahibi bebegini satip baska seyler yapma derdinde
Ne kadar duyarsız bi yorum

Cevap ver kız evın yokmu senın :KK70:
Ben keyfi bir gelme anladim
Tatil icin falan demis
Detay da vermemis fazla.

Bu yuzden yorumlarim boyle oldu
Yani annenin duzeni hosuna gotmediyse don evine dedim.

Ama konu sahibinim cevaplari..

cok biliyorsun sen. Gibi polimik yaratici

Tarzinda olumca benim de yorumlarim degisti ister istemez

Ben keyfi bir gelme anladim
Tatil icin falan demis
Detay da vermemis fazla.

Bu yuzden yorumlarim boyle oldu
Yani annenin duzeni hosuna gotmediyse don evine dedim.

Ama cevaplar..cok biliyorsun sen

Tarzinda olumca benim de yorumlarim degisti ister istemez

Yanı konu sahibi rahatsızsa gidebilir .Ama bide boyle dusunmek lazım. Sen duşa gırıceksın ordan annen hadeee hadeee işim var diye söylenecek . konumu sahibi alınmakla haklı .ben olsam evime dönerdim .İstenılmedıgımı düşünürdüm. Ev işi kaçmıyoya hergun işler güçler var. Bıraz kızıyla torunuyla ilgilense nolurduki

Yanı konu sahibi rahatsızsa gidebilir .Ama bide boyle dusunmek lazım. Sen duşa gırıceksın ordan annen hadeee hadeee işim var diye söylenecek . konumu sahibi alınmakla haklı .ben olsam evime dönerdim .İstenılmedıgımı düşünürdüm. Ev işi kaçmıyoya hergun işler güçler var. Bıraz kızıyla torunuyla ilgilense nolurduki
Hakli olabilir tabii.
Ama ben de rahatsiz oldugum yerde durmam valla

Ne bileyim.
Herkes farkli iste

Nokta kullanmadığınız için tam anlaşılmıyor konu.
Anladığım kadarıyla anneniz çocuğunuzla ilgilenmedi diye bozuluyorsunuz ama kısa süreliğine gitmemişsiniz ki. Kadın işine gücüne bakıyor doğal olarak.
Ayrıca bunu sadece sizin şahsınıza söylemiyorum ama çoğu kadın ve erkekte, anneleri torunlarına bakmak zorundaymış gibi bir anlayış var.
Çocuk imece usulü yetiştirilen bir şey değil. Çocuk sizin çocuğunuz. Sorumluluk sadece size ve eşinize ait. Kim olursa olsun, kimse kimsenin çocuğuyla ilgilenmek zorunda değil. Evinizde kalsanız daha rahat edersiniz.

Evet demek istediğim buydu teşekkür ederim anlayan birisi cikti

Eşimin işi nedeniyle doğuda küçük tehlikeli deprem bölgesi olan hiçbir sosyal aktivite olmayan bir çocuk parkı bile olmayan bir yerdeyim bebegim küçük olduğu halde sıkıldığını anlayabiliyorum evde sürekli tv izlemesi zararlı insanları görünce korkuyor kimseyi görmediği için onun için geldim ve rahatsız olduğum halde onun için kalmak zorundayım bor süre bi parka gitse nasıl mutlu oluyor onu bunlardan mahrum etmeye hakkım yok tabi ki herkesin kendi düzeni var ama o kadar uzak bi yer ki ve zor geliyoruz alınmakta hakıyım tabi ki beğenmezsen giderim ama çocuğunun biraz sosyalleşme lazım mecbur kaldim
Ne iş seyahati önce doğru düzgün oku

Konu sahibi haklı. Annem bana da gelse ben de anneme gitsem annem ilgilenir torunuyla. Özlüyorum diyor. Hatta kapıda alır kızımı 5 dakika sonra falan gelirim aklına sen nasılsın diye :-)

Annenle düzgünce konuş istersen yorulduysa sıkıldıysa dön evine...

Eşimin işi nedeniyle doğuda küçük tehlikeli deprem bölgesi olan hiçbir sosyal aktivite olmayan bir çocuk parkı bile olmayan bir yerdeyim bebegim küçük olduğu halde sıkıldığını anlayabiliyorum evde sürekli tv izlemesi zararlı insanları görünce korkuyor kimseyi görmediği için onun için geldim ve rahatsız olduğum halde onun için kalmak zorundayım bor süre bi parka gitse nasıl mutlu oluyor onu bunlardan mahrum etmeye hakkım yok tabi ki herkesin kendi düzeni var ama o kadar uzak bi yer ki ve zor geliyoruz alınmakta hakıyım tabi ki beğenmezsen giderim ama çocuğunun biraz sosyalleşme lazım mecbur kaldim
Deprem bolgesi ddigim 4 şiddetinde deprem oluyor sürekli gece evde yanliziz korkuyirum

Kadın al şu çocuğu ben bir hafta tatile gideyim dememiş ki. Tabi ki çocugun sorumluluğu anneye ait. Tabi ki kimse bakmak zorunda değil ama anneannesi o ya. İnsan annesine çocuğunu bir saat olsun emanet edip kendine zaman ayıramaz mı? Bebek büyütmek öyle birşey ki insan duş almaya bile zaman bulamıyor. Her şeyi geçtim azıcık da olsa dinlenmeyi istemek çok mu abes. İnsan komşunun çocuğuna bile bakıyor kaldı ki o onun torunu.

Arkadaşlar merhaba,tatil için ailemin yanına geldim yazı burda geçirecek eşimin işi nedeniyle küçük bir ilcedeyiz ve yapacak hiçbirşey yok orada,bebegim 10.aylik annem sürekli temizlik derdinde vakti yokmuş oturup işten vakit ayırıp sevdiğini görmedim ancak ben çocuğa mama hazotların tutuyor ve ondan öncede diyor ki isim var hadı çabuk banyo yapicam yine aynı çabuk çabuk surwkli isim var isim var diyor gerçekten sinir oluyorum o kadar uzak yoldan gelmosiz oturup biraz ilgilendim demiyor 24 saat benim kucagimda çocuk kadın surwkli iş yapiyor niye geldim bilmiyorum kardeseride aynı şekilde kendilerinden vat ayirabililirlerse 10 dakika bi tutuyorlar ancak benim işim olduğumda bide bişey deyince bozulyyorlsr ev kalabalık ama bolede yanliz kalıyorum evde yine eşimle duruyordu işlerimi yapıyordum hiç yardımcı olmuyorlar bide laf ediyor annem herşeye eleştiriyor çocuğa yaptığım diyorum ki alında biraz dinleneyim o zman daha da kalicam burada ama can sıkıcı çocuk dışarı çıkamıyor orda park bile yok o yüzden durmak zorundsyim bi süre daha
Annenizle konuşmayı deneseniz. Bana bir kırgınlığın mı var? Burada olmamdan rahatsız olduğunu hissediyorum vs gibi.

Bnce haklısın canım, bazıları çok şanslı anneden yana, bazıları değil:( birkaç gün kal ve dön. Eşine de kimse ilgilenmedi bizle diye söyleme, sonra bumerang gibi gelir o laflar

Back
X