- 31 Mart 2023
- 777
- 141
- 33
- 23
- Konu Sahibi ofneyapicam
-
Hiçbir şey demeden git
Nasıl yani evden nasıl çıkabilirim haber vermedenBas git işte,nerden bilecekler.
Bir şey olmazEvlatlıktan reddederler muhtemelen cjdjcjcj
Beraber mi yaşıyorsunuz???Nasıl yani evden nasıl çıkabilirim haber vermeden
Evet ben daha öğrenciyim, okul tatile girdi yaBeraber mi yaşıyorsunuz???
Evlenince gidersin,diyen aileler evlenince de kefeninle dönersin ancak bu eve derler.Ya dişini sıkacaksın,okulunu bitirip,mesleğini eline alıp,ilişkini keseceksin.Ya da resti çekip,çıkıp gideceksin.Evet ben daha öğrenciyim, okul tatile girdi ya
Ailenizden gizli bir şey yapmayın. Konuşun, ikna etmeye çalışın, şirinlik yapın vs.Nasıl yani evden nasıl çıkabilirim haber vermeden
şehrim ayrı da ben diş hekimliği okuyorum bu tatil hariç sene içinde tatilim yok. Şu an aile evindeyim zaten uzaktayken aileme söylemeden bir sürü şey yaptımevlenmeden gidemezsin ne ya, annene desene "insan gibi yasamak icin evlenmek zorunda miyim? sirf tatile gideyim diye it köpek getireyim aileye bir de onla mi ugrasalim? evlenmek degil insanca yasamak istiyorum" diye.
ben cokca dedim anneme:) ogrenciyken gizli gizli giderdim. sehrin ayri degil mi? gece otobusu al uykunda arayacak halleri yok ya, bir sekilde halledersin. gez toz keyfine bak
ben unide tamamen kendi imkanlarımla 20 sehir gezdim. annem sadece kendi akrabalalarinda kaldigim, ablamin sehrine gittigim, trenle 3 saat mesafedeki tanidigi lise arkadasima gittiğim sehirleri biliyor. ha bir de son senemde birkac turu soyledim. daha da soylemedim birsey çünkü neden soyleyeyim. yasim olmus 20, gezme parami ailemden almiyorum. dunya hali yolda birsey olur anneme soyleyeyim desem bin kere arayip stresten hasta olup, erken donmem icin duygu sömürüsü yapip duruyor. neden soyleyeyim ki?
benim babam normal bir insan, bazen babama soylerdim. genelde de otobuse binerken otobus biletimi, ucaga binerken ucak biletimi, biriyle gidiyorsam bunun bilgisini ablama atardim ki dunya hali. birsey olursa biri bilsin neredeyim.
sen de öyle yap. yarin senle bozusunca ailene yaptiklarini anlatmayacak bir aile uyesi bul bilgilerini ver gitmeden
dönünce de sehir disindan is bul, bu aile seni bunaltir sirf evlenmek icin evlenir pisman olursun. sonra kocan der ki; ananin evinde tatile mi gittin?
yillik izinde kaynananin köyündeki sofada yatarsin:)
bana annem hala diyor evlenince git diye, bir gram umrumda degil. oyle dese de gittim hep. ne yapacak cok cok? evden mi kovacak? kovsa param var cikar giderim zaten. sende de oyle duygusal manipülasyonlara kanma, mumkun mertebe evden uzak yerde is bul calis
ben diş hekimliği okuyorum
Ayy aynı ben.sen yine iyisin ben yaşadığımız yerde kazanmistim üniversitesiyi lise gibi gittim geldim.Merhabalar ben 4. Sınıf üniversite öğrencisiyim. Ailem orta gelirli bir aile ben de şehir dışında okuyorum doğuda bir üniversitede. Üniversitedeyken yine yakın şehirlere günübirlik veya kykda kalarak çok cüzi miktarlarda turla gidiyorduk. Hatta çok yakın olduğu için batum’a da gittik. Bunları yaparken ailemden ekstra para istemedim burslarımla falan gidiyordum zaten en fazla 1k tutuyordu yakın şehirlerdeki masraflarım. Her neyse biz hiç tatile gitmemiş bir aileyiz. Annem lisede beni şehir dışı hiçbir geziye göndermezdi. Ortanca kardeşim ise 2 gün otelde kalmalı şehir dışı gezisine gitti geçen. Arkadaşlarımın hepsi bu yaz yurt dışına çıkıyor. Ben de hayatımda ilk defa tatile gitmek istedim. Bu seyahatsever programıyla kyk’lar ücretsiz, arkadaşımla izmir’e ya da bir tatil şehrine gitmek istedik. Hem de çalışarak kendi paramı kazanıyorum. Bunu da teklif ettim. Asla gidemezsin evlenene kadar diyorlar. Böyle bir aile işte.
Arkadaşlarım eskişehire gidelim şuraya gidelim buraya gidelim diyor. Ben paramı kendim kazanmama ve zaten şehir dışında okumama rağmen aile evine gelince ev işi yapmaktan başla vir şey yapmıyorum. Bunu söyleyince de nankörlükle suçlanıyorum. Sen zaten olduğun şehre yakın her yere gittin diye.
Saçma bir konu belki ama kendimi kötü hissediyorum. Arkadaşlarım da sanki nispet yapar gibi beni çağırıyorlar sürekli. Çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?