Ailemin oğlumu istememesi

Allah vicdan versin, şuncacığın boğazından, bakımından ne olacak.

bakmamalarını senin bakmanı istemelerini anlarım bak ama sen bakarken lokma hesabı yapıyorlarsa, babası alsın diyolarsa orası başka.
Konu sahibi için üzüldüm ama daha çok o masum çocuk için üzüldüm.
Bir çocuğun istenmemesi ve sevilmemesi çok kötü
Ve büyükler çocuk o anlamaz dese de küçücük çocuklar farkında
Konu sahibi ne yap et çocuğunu sağlıklı ve sevgi dolu bir ortamda büyüt

Konu sahibi için üzüldüm ama daha çok o masum çocuk için üzüldüm.
Bir çocuğun istenmemesi ve sevilmemesi çok kötü
Ve büyükler çocuk o anlamaz dese de küçücük çocuklar farkında
Konu sahibi ne yap et çocuğunu sağlıklı ve sevgi dolu bir ortamda büyüt

değil mi, ben olsam Allah korusun evladımı bırakmamak için taş yerdim.
nasıl minik nasıl yazık zavallı bebek.
1-2 yıl idare ediversinler kız kendisi baksın kendileri bakmak istemiyorsa, altı ustu fazladan bir tabak bir de bebek bezi gibi max ayda 500 lira gibi bir zararınız olur kendilerine dişinizi sıkarsanız, insanlar kedisine harcıyor o parayı.
sonrasında da kreşe verirsin çalışırsın, belki ev tutarsın.

Ailenizin baskısına boyun eğip çocuğu bırakmayın sakın. Onun sadece size ihtiyacı var, gerisi boş. Okulda bir veli boşandı, babası çocukları bırakıp gel dedi. Kadın çalışmıyor, üç çocuğu var. O cocuklar tam anlamıyla perişan. Ergen olan kız ogrencinin nerede kiminle gezdiğini takip edemiyoruz artık. Kızcağız okulu bıraktı, kendini kandıran insanların peşine takılıyor. Kadın da iş konusunda seçici :KK43: oyle işte çocuktan vazgecmeyin

Şuan çok üzüldüm inanın içim çok burkuldu.. Rabbim yardım etsin size ve oğlunuza. Benimde sizin yaşlarınızda oğlum var ve o aklıma geldi insan canının canını istemez mi yaaa nedir ki bu.. Nasıl bi merhametsizlik inanın getirin siz çalışın ben bakayım demek geldi içimden çok üzüldüm.. Rabbim çıkış yolu göstersin inşAllah...

Çocuğunuz şu an anlamıyor fakat büyüyüp hareketlendiğinde rahatsızlıkları artabilir. Bir şekilde iş bulup kendi düzeninizi kurmanız lazım. O zamana kadar ailenizi idare etmekten başka seçenek kalmıyor. Ayrı ev tutup işe gitseniz bile çocuk büyütürken aile yardımı hep lazım. O yüzden ipleri koparmadan güzellikle ikna edebilirseniz onları çok iyi olur

ya bizim millet boyle zaten, ben hic sasırmıyorum ki, lafa gelince anayım ben ama is parayı paylasmaya gelince cocuk babanındır. hayret nasıl bosanmanıza musaade etmisler ki anlamadım. kusura bakmayın sizin icin ozel olarak yazmıyorum ama böyle ikiyuzluluklere cok sinir oluyorum :/ allah yardımcınız olsun

Şöyle diyeyim, herşeyi biz karşılıyoruz maddi olarak babanın bir yardımı yok zar zor nafaka yatırıyor o kadar. Çocuk babanındır babası gelince götürsün diyorlar iki günde bir aynı muhabbet açılıyor😕
Çocuk babanın derken 🙄 sizi babanız mı doğurdu acaba? 18 aylık bebek niye durduk yere annesinden ayrılsın sırf babası maddi yardımda bulunmuyor diye? Bazı insanlarda kalp yerine taş filan var heralde ya vicdansızlık bu yaptıkları

Nafaka alıyor musunuz ? Üzerine çalışıp birseyler ekleyip bakıcıya ya da bir akrabaya baktırarak çalışma imkanınız yok mu?

Lütfen çocuğunu bırakmayın. Daha diretirse ailenİz sığınma evine gidin ama bırakmayın.

Bebeginizi gule gule buyutun. Ben oglumla kendime ayri bir duzen kurdum. Ev ev ustunde olmuyor. Siz de sartlar olgunlasinca ayri bir eve cikin. Isiniz olsa idi bebeginizi krese verir ayri bir eve cikardiniz. Tek goz oda bile olsa daha huzurlu olacaginiz kesin.
Çok teşekkür ederim 🤗 aklımda bu var ama şimdi gerçekten aileye ihtiyacım var. Biraz daha büyüsün işe giricem izin vermiyor olsa da direticem böyle olmuyor hakikaten

Temelli olarak babaya ver biz bakamıyoruz mu diyorlar ?
Tamamen gitsin çocuk döner gelir diyorlar yeni bi muhabbet değil aslında bu geldim geleli aynı muhabbet dönüyor bir arkadaş sormuş da istemediler evliliğimi memleket farklı şöyle böyle diye. Evlendim ama rızaları yoktu olduramadım açıkcası. Eş ayrı ev açmak istemedi oyaladı yalan söylüyor herşeyi nedense çok basit bi konu bile olsa annesi bişeyden bahsetti gene para konusuydu bende doğruladım beni yalanladı anası. Bu yüzden boşandım ailem gel madem ama çocuk istemeyiz dediler onlar da istemiyorlar dedim

Tamamen gitsin çocuk döner gelir diyorlar yeni bi muhabbet değil aslında bu geldim geleli aynı muhabbet dönüyor bir arkadaş sormuş da istemediler evliliğimi memleket farklı şöyle böyle diye. Evlendim ama rızaları yoktu olduramadım açıkcası. Eş ayrı ev açmak istemedi oyaladı yalan söylüyor herşeyi nedense çok basit bi konu bile olsa annesi bişeyden bahsetti gene para konusuydu bende doğruladım beni yalanladı anası. Bu yüzden boşandım ailem gel madem ama çocuk istemeyiz dediler onlar da istemiyorlar dedim
Sonuç olarak bende kaldı ama hala aynı muhabbet dönüyor sıkıldım artık. Vermem dedim belli bi yaşa gelene kadar benle dursun babası gelsin görsün dedim.

Back
X