- 31 Temmuz 2020
- 37
- 35
- 3
- 28
Olmuyor gerçekten ne kendi ailenle ne eş ailesiyleEv ev üstüne olmuyor malesef..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuyor gerçekten ne kendi ailenle ne eş ailesiyleEv ev üstüne olmuyor malesef..
Bilmez miyimsadece okula gidene kadar idare etseler işte anneyle yavruyu, ne olacak ki.
annesiz buyuyen çok çocuk var çevremizde, hallerini anlatsam permeperişan, benimle yaşıt da var aralarında ama ne var olmak, keşke doğmasaydım diyodur eminim her gununde. öyle kötu bir hayat yaşadı.
Ama ezdirme o evde kendi çocuğunu o yaşlar çocuk psikolojisi açısından çok önemli özgüveni zedelenir devamlı çocuk babanın derlerseAllah razı olsun çok teşekkür ederim. Bu şekilde düşünüyorum bende en doğrusu sanırım bu olacak benim için
Ezdirmiyorum ağladığında herhangi bişey oldu mu gelişimlerinin bi parçasıymış diyorum işte buna çok sinir oluyorlar da ama doğruymuşAma ezdirme o evde kendi çocuğunu o yaşlar çocuk psikolojisi açısından çok önemli özgüveni zedelenir devamlı çocuk babanın derlerse
Bir yandan da kalıcı bi iş ara
haklısınız illa ki geçer bu günler deBoşver takma duyma . Cocuk biraz büyüyene kadar sabret hersey yoluna girecek Allahın izniyle dua et.. zaman hızlı zor durum ve insanın en hassas noktası evladı kalp kırıklığı mutlaka olmuştur .. ancak hasta değil ve ya çocuģunuz değil çok şükür bu bi sınav her zaman zorluğun arkasından kolaylik gelir bunu düşün ..
Bu kafada anne babayla ne yaşıyorsun. Men edin beni de git ya sığınma evine. Orda toparlandıktan sonra çocuğu kreşe verirsin sende çalışırsın sonra da okula başlar zaten.Şöyle diyeyim, herşeyi biz karşılıyoruz maddi olarak babanın bir yardımı yok zar zor nafaka yatırıyor o kadar. Çocuk babanındır babası gelince götürsün diyorlar iki günde bir aynı muhabbet açılıyor![]()
Ne demek babanindir ya?kusura bakma arkadaşım ama ailen vicdansiz ve tuhaf. Allah sizi de kurtarsın. 18 aylık bebekten bahsediyoruz. Benim oğlum dA 17 aylik. Babasını da çok sever ama düşsün anneeee diye gelir. Aciksin anne der uykusu gelsin anneee... Kısaca ne kadar babayı sevsede anneye ihtiyacı var. Süt kuzusu daha bunlar. Neye göre babanın oluyor çocuk. Anne ihtiyacı olan çocuk.. baba sanırım bölünerek çoğaldi kendi dogurdu sizin konu ile ilginiz yoktu galiba aileniz öyle sanıyor.. hem dogurucam her türlü cefayi cekicem. Adam soy adı verdi diye çocuğa benden çok söz sahibi olacak.yerim onların gerici ataerkilligini...Şöyle diyeyim, herşeyi biz karşılıyoruz maddi olarak babanın bir yardımı yok zar zor nafaka yatırıyor o kadar. Çocuk babanındır babası gelince götürsün diyorlar iki günde bir aynı muhabbet açılıyor![]()
Buradan sinir oldum ailenize
El kadar bebeyi bir yere sığdıramamışlar
Benim önerim ise şu: Öfkenizi canlı tutun, tutun ki paranızı kazanın.
Üniversite mezunları iş bulamıyorken ben nasıl bulacağım diye düşünmeyin, sadece sertifika isteyen ama iyi para veren meslekler var.
Örnek olarak zabıta katipliği, kurs ile güzel maaş alırlar, düz lise yeterlidir.
Bunun dışında iş garantili kurslar var, ayrıca manikür gibi eğitimler de var. İyice araştırın.
Ailenize para kazanmak istiyorum diyin, kursa giderken bebeğinize bakarlar, hatta para verirler, ucunda ödül var sonuçta.
Ev bütçesine biraz katkı yapın, hemen o ciyaklamalar kesilecektir.![]()
Herşeyi kadının üstüne yıkıyoruz ohhh vicdanımız!!! Çok rahat oluyor zaten kadın suçluydu gitmeseydi gelmeseydi kimse de bende hata yaptım demiyorBu zihniyet doğal seleksiyonla yok olup gitse keşke
O kadar cahil ve yobaz bir milletiz ki..