Ailemin oğlumu istememesi

Bende anneannemlerle büyüdüm

Anneme o kadar kötü davrandılarki en son annem verem oldu

Yaşıyor ama 14 yıl onlara boyun eğdi benim yüzümden
Allah şifa versin annenize üzüldüm 😫şimdi nasıl peki hali durumu

Allah şifa versin annenize üzüldüm 😫şimdi nasıl peki hali durumu
Psikolojimiz çok bozuk

Çok baskı gördük

Şimdi ise en ufak baskıda kaçıyoruz

Bende oda

Mesela annrme kısmet çıkınca en ufak baskıda kendimizi o adamdan kaçmış başka eve taşınmış buluyoruz

Bende keza öyle

Anneannem bana drğer vermezdi

Diğer kuzenlerime hep değer verirdi babaları var diye

Bana ters bakardı

Bende en ufak bi terslikte insanlarda kaçıyorum

Evlenecek psikolojim bile yok

Kolay pes edip kaçar olduk

Çünkü çektik yıllarca tahamülümüz kalmadı

Siz suçlu değilsiniz. Ben ailenize yazdım. Kusura bakmayın aileniz kağıt üzerinde ama.
Boşanmak haktır. Kimse karışamaz. Kimse de anne ile çocuğu ayıramaz.

Psikolojimiz çok bozuk

Çok baskı gördük

Şimdi ise en ufak baskıda kaçıyoruz

Bende oda

Mesela annrme kısmet çıkınca en ufak baskıda kendimizi o adamdan kaçmış başka eve taşınmış buluyoruz

Bende keza öyle

Anneannem bana drğer vermezdi

Diğer kuzenlerime hep değer verirdi babaları var diye

Bana ters bakardı

Bende en ufak bi terslikte insanlarda kaçıyorum

Evlenecek psikolojim bile yok

Kolay pes edip kaçar olduk

Çünkü çektik yıllarca tahamülümüz kalmadı
Şu an tek istediğim dilediğim şey biraz param olsa çalışsam oğlumu da alıp çekip gideceğim ama yok işte bekliyorum sabırla. Hem oğlum biraz daha büyüsün istiyorum kendi kendini idame ettirsin istiyorum bu 2.5 3 yaşında olur artık. Sadece sabrediyorum. Evlenmeden önce de baskı vardı benim hadi geldim gene aynı. Evden dışarı çıkamıyorum sağlık ocağı hariç eee Onun cezası gitmeseydi demiş babam ne diyim daha. O kadar da çözüm sunuyorum yukarıda arkadaşlar da demiş kurslar var kreşler var yok anlatamıyorum dinletemiyorum kendimi. Daha ne diyebilirim ne yapabilirim bilmiyorum. Hatta geri dönmeyi düşündüm eşe ona da hiç güvenemiyorum birde gurur yaptım o yüzden oturdum kaldım. Hayırlısı bakalım

Siz suçlu değilsiniz. Ben ailenize yazdım. Kusura bakmayın aileniz kağıt üzerinde ama.
Boşanmak haktır. Kimse karışamaz. Kimse de anne ile çocuğu ayıramaz.
Teşekkür ederim 🤗 evlilik olmuyorsa olmuyor çok büyük problemimiz olmamasına rağmen bir araya gelmedik bende gurur yaptım biraz bitti gitti.zaten çocuk belli bi yaşa gelince babamı istiyorum diyebilir hiç demese de üstüme yük değil ki. 9 ay sabırla karnımda taşıdığım evladım niye bana yük ayak bağı olsun. Hayırlısı umarım 🙏

Konudan ne olursa olsun kadın okuyup çalışmalı alt mesajını aldım ben. Kocamın geliri iyi çalışmama gerek yokçular iyi okusun bu konuyu
Yoook canım çalışan kadın modern köle, kadının yeri evidir ! Kocası geçinecek kadar para kazanıyorsa çalışan kadın bir de çocuğu var ise bencildir.

😂😂😂😂para herşeyi çözer elbet. Işin şakası haklısınız para versem susarlar

Vallahi de çözer 👍
Ye kürküm ye misali gözlerine iki bez parası batıyor şu an.
Biraz para kazanın aman ayrı eve çıkma otur kızım derler. 😅
Sertifika için uğraşmaya çoğu insan çekiniyor, Türkiyede boş üniversite okumaktansa hemen iş getirecek orta alana yönelmek lazım.
Mesela işkurun iş garantili mesleki eğitim kurslarında İşte Anne projesi kapsamında bebek/çocuk sahibi kursiyerlere özel olarak aylık ve günlük yardımlar bile yapılıyor.

Seçenekleri bir araştırın 😊

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum kaç senedir okuyordum bugüne kısmetmiş üyelik. Boşandım haziran sonunda nihayet kesinleşti davam. Oğlumun velayeti bana verildi 18 aylık şu an. hamileyken baba evine geldim burada doğum yaptım gel gelelim ailem oğlumu istemiyor. Ihtiyaçlarını karşılıyorlar kimseyi kötülemiyorum da Allah razı olsun diyorum ama bu durum beni çok üzüyor bunaldım artık. Çalışayım dedim çocuğa kim bakacak çocuk dadısı değiliz diyorlar onu beğenmiyorlar bunu beğenmiyorlar ne yapacağımı şaşırdım artık. Bu durumda olan arkadaşlar illa ki vardır ne yaptınız nasıl bi yol izlediniz?

Öncelikle şunu sorayım; mesleğiniz var mı ?

Vallahi de çözer 👍
Ye kürküm ye misali gözlerine iki bez parası batıyor şu an.
Biraz para kazanın aman ayrı eve çıkma otur kızım derler. 😅
Sertifika için uğraşmaya çoğu insan çekiniyor, Türkiyede boş üniversite okumaktansa hemen iş getirecek orta alana yönelmek lazım.
Mesela işkurun iş garantili mesleki eğitim kurslarında İşte Anne projesi kapsamında bebek/çocuk sahibi kursiyerlere özel olarak aylık ve günlük yardımlar bile yapılıyor.

Seçenekleri bir araştırın 😊
Bi bakayım teşekkür ederim

Back
X