böyle bir durumda annemle babamı silerdim sanırım. Ne demek 18 aylık meleği istememek? Ne demek "çocuk babanındır". Yuh ki ne yuh. Yazıklar olsun onlara. Söyleyecek söz bulamıyorum, sözlerin boğazda düğümlendiği kelimesiz kalınan anlar yaşıyorum
keşke paranız olsa da o evden ayrılsanız ve anne babanızı şöyle birkaç sene görmeyip, onlar hatalarını anlayıp özür dileyene kadar onları affetmeseniz. Ama hayatın gerçekleri var. Lise mezunu olarak iş bulma hatta iş kurma şansınız var ama bebeğinizin en azından 3 yaşına gelmesi lazım. Böyle durumlarda çocuğunuzun çıkarı için anne babanızla bakabildikleri yere kadar gitmeniz gerekiyor. Ha olayı büyütür baskıları artırırlarsa kadın sığınma evlerinden birine başvurursunuz. Belediyeler veya kaymakamlıklar size yol gösterir. Muhtemelen sizi ortada bırakmazlar.
İlk hedefiniz çocuğunuzu 3 yaşına kadar layıkıyla büyütmek olsun. sonra yetiştirme işini kreşle paylaşır bir yandan da maddi özgürlük kazanırsınız, üzüntünüzü kalbinde hissettim, Allah yardımcınız olsun