Ailemin oğlumu istememesi

Nafaka alıyor musunuz ? Üzerine çalışıp birseyler ekleyip bakıcıya ya da bir akrabaya baktırarak çalışma imkanınız yok mu?

Lütfen çocuğunu bırakmayın. Daha diretirse ailenİz sığınma evine gidin ama bırakmayın.
Bırakmam o benim kanım canım çalışma imkanı var ona da bi bahane buldular ay keşke boşanmasam mı daha iyiydi ne düşünmüyor değilim bazen

Bırakmam o benim kanım canım çalışma imkanı var ona da bi bahane buldular ay keşke boşanmasam mı daha iyiydi ne düşünmüyor değilim bazen
Özel değilse neden boşanmıştınız ?
Çalışmanıza ne engel oldu ? Belki bir çözüm bulur kk nın Zeki kadınları.

Sizin yanlış eş seçiminde sanırım ailenizinde etkisi vardır , epey bir geri kafalılık ve elalem ne der ve dar kafalılar bunun farkındaysanız zaten ne yaparsanız yapın bakmayacaklardır
Sizde bunu kabullenip daha fazla kendinizi üzmeyin , ve sabırlı olun neyse ki çocuklar büyüyorlar o vakit işe girersiniz
Maalesef ya sabır diyorum artık duymazdan gelmeye çalışıyorum olduğu kadar artık

Özel değilse neden boşanmıştınız ?
Çalışmanıza ne engel oldu ? Belki bir çözüm bulur kk nın Zeki kadınları.
Ailem istemediği bi evlilikti evlendim ama olduramadım açıkcası. Ayrı ev açmak istemedi oyaladı eski eş kişisi yalan söylüyor herşeyi nedense çok basit bi konu bile olsa yalan söylüyor ailesi bişeyden bahsetti gene para konusuydu bende doğruladım annesi beni yalanladı vs.o yüzden boşandım

Ailem istemediği bi evlilikti evlendim ama olduramadım açıkcası. Ayrı ev açmak istemedi oyaladı eski eş kişisi yalan söylüyor herşeyi nedense çok basit bi konu bile olsa yalan söylüyor ailesi bişeyden bahsetti gene para konusuydu bende doğruladım annesi beni yalanladı vs.o yüzden boşandım
Anladım. Hayırlısı olsun hakkınızda.
İnsallah bebeğinizle bundan sonra çok güzel bir hayatınız olur 🙏

değil mi, ben olsam Allah korusun evladımı bırakmamak için taş yerdim.
nasıl minik nasıl yazık zavallı bebek.
1-2 yıl idare ediversinler kız kendisi baksın kendileri bakmak istemiyorsa, altı ustu fazladan bir tabak bir de bebek bezi gibi max ayda 500 lira gibi bir zararınız olur kendilerine dişinizi sıkarsanız, insanlar kedisine harcıyor o parayı.
sonrasında da kreşe verirsin çalışırsın, belki ev tutarsın.
Aynen öyle
Onlar küçük bez bi tabak diye bakmıyor
İleriyi düşünüyor
Okulu dershanesi geleceği bizim basımıza kaldı diye bakıyor
Böyle aileler kızı ayrılacağım deseydi de Emin’im sen gel çocuğunu kabul etmeyiz derdi.

Tamamen gitsin çocuk döner gelir diyorlar yeni bi muhabbet değil aslında bu geldim geleli aynı muhabbet dönüyor bir arkadaş sormuş da istemediler evliliğimi memleket farklı şöyle böyle diye. Evlendim ama rızaları yoktu olduramadım açıkcası. Eş ayrı ev açmak istemedi oyaladı yalan söylüyor herşeyi nedense çok basit bi konu bile olsa annesi bişeyden bahsetti gene para konusuydu bende doğruladım beni yalanladı anası. Bu yüzden boşandım ailem gel madem ama çocuk istemeyiz dediler onlar da istemiyorlar dedim
Çocuk bu eşya değil
Sen ebedi olarak onun annesisin
Ailen çok acımasız böyle bşyi nasıl söyler
Ne mezunusun ?
Nafaka alıyor Musun ?
Bir iş bak bence en kısa Zamanda
Çocuğu da devlet kreşine versen biraz da nafaka alırsın

Aynen öyle
İleriyi düşünüyor
Böyle aileler kızı ayrılacağım deseydi de Emin’im sen gel çocuğunu kabul etmeyiz derdi.
Zaten öyle oldu yukarıda yazdım çok kırıcı bişey bu düşüncede olmaları aynı şekilde düşünüyorlar.biz nasıl hakkından gelelim diyorlar baba da inanın çok da ilgili biri olmayacaktı herşeyiyle yine ben ilgilenecektim. Işte bunu anlatamıyorum bi türlü

Çocuk bu eşya değil
Sen ebedi olarak onun annesisin
Ailen çok acımasız böyle bşyi nasıl söyler
Ne mezunusun ?
Nafaka alıyor Musun ?
Bir iş bak bence en kısa Zamanda
Çocuğu da devlet kreşine versen biraz da nafaka alırsın
Lise mezunuyum nafaka alıyorum biraz daha büyüsün istiyorum.

Zaten öyle oldu yukarıda yazdım çok kırıcı bişey bu düşüncede olmaları aynı şekilde düşünüyorlar.biz nasıl hakkından gelelim diyorlar baba da inanın çok da ilgili biri olmayacaktı herşeyiyle yine ben ilgilenecektim. Işte bunu anlatamıyorum bi türlü
Allah bildiği gibi yapsın
İnsafsızlar

Aynen öyle
İleriyi düşünüyor

sadece okula gidene kadar idare etseler işte anneyle yavruyu, ne olacak ki.
annesiz buyuyen çok çocuk var çevremizde, hallerini anlatsam permeperişan, benimle yaşıt da var aralarında ama ne var olmak, keşke doğmasaydım diyodur eminim her gununde. öyle kötu bir hayat yaşadı.

Allah yardımcın olsun canım ya,
cidden çok çok zengin olmayı isterdim sadece şu okuduğum konulardaki çok uzulduğum insanların hayatlarını değiştirmek isterdim.
içim acıdı bebişinize.
lutfen bırakmayın, ne olursa olsun direnin onu bırakmamak için.

cidden çok çok zengin olmayı isterdim sadece şu okuduğum konulardaki çok uzulduğum insanların hayatlarını değiştirmek isterdim.
içim acıdı bebişinize.

içim acıdı bebişinize.
Allah razı olsun 🤗elimden geldiği kadar anneme anlatıyorum vermem diye bende giderim dedim en son nerden bulursanız bulun beni dedim çok acı yanlış bi konuşma kabul ediyorum başka çarem kalmadı artık biraz o zaman sustulardı

böyle bir durumda annemle babamı silerdim sanırım. Ne demek 18 aylık meleği istememek? Ne demek "çocuk babanındır". Yuh ki ne yuh. Yazıklar olsun onlara. Söyleyecek söz bulamıyorum, sözlerin boğazda düğümlendiği kelimesiz kalınan anlar yaşıyorum

keşke paranız olsa da o evden ayrılsanız ve anne babanızı şöyle birkaç sene görmeyip, onlar hatalarını anlayıp özür dileyene kadar onları affetmeseniz. Ama hayatın gerçekleri var. Lise mezunu olarak iş bulma hatta iş kurma şansınız var ama bebeğinizin en azından 3 yaşına gelmesi lazım. Böyle durumlarda çocuğunuzun çıkarı için anne babanızla bakabildikleri yere kadar gitmeniz gerekiyor. Ha olayı büyütür baskıları artırırlarsa kadın sığınma evlerinden birine başvurursunuz. Belediyeler veya kaymakamlıklar size yol gösterir. Muhtemelen sizi ortada bırakmazlar.

İlk hedefiniz çocuğunuzu 3 yaşına kadar layıkıyla büyütmek olsun. sonra yetiştirme işini kreşle paylaşır bir yandan da maddi özgürlük kazanırsınız, üzüntünüzü kalbinde hissettim, Allah yardımcınız olsun

böyle bir durumda annemle babamı silerdim sanırım. Ne demek 18 aylık meleği istememek? Ne demek "çocuk babanındır". Yuh ki ne yuh. Yazıklar olsun onlara. Söyleyecek söz bulamıyorum, sözlerin boğazda düğümlendiği kelimesiz kalınan anlar yaşıyorum

keşke paranız olsa da o evden ayrılsanız ve anne babanızı şöyle birkaç sene görmeyip, onlar hatalarını anlayıp özür dileyene kadar onları affetmeseniz. Ama hayatın gerçekleri var. Lise mezunu olarak iş bulma hatta iş kurma şansınız var ama bebeğinizin en azından 3 yaşına gelmesi lazım. Böyle durumlarda çocuğunuzun çıkarı için anne babanızla bakabildikleri yere kadar gitmeniz gerekiyor. Ha olayı büyütür baskıları artırırlarsa kadın sığınma evlerinden birine başvurursunuz. Belediyeler veya kaymakamlıklar size yol gösterir. Muhtemelen sizi ortada bırakmazlar.

İlk hedefiniz çocuğunuzu 3 yaşına kadar layıkıyla büyütmek olsun. sonra yetiştirme işini kreşle paylaşır bir yandan da maddi özgürlük kazanırsınız, üzüntünüzü kalbinde hissettim, Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bu şekilde düşünüyorum bende en doğrusu sanırım bu olacak benim için

Back
X