Ailemin takıldığı konuların düzelmesi imkansız . Sürekli yok eğitimi senden daha az , yok boyu kısa , zayıf vs . Ve annem sürekli bana bir şey aldığında falan daha iyisini neden yapmadı diyor . Bu durumda haliyle beni çok sinir ediyor. Sevgilim bana sen benden vazgeçersen ancak ben bir şey yapamam diyor . Yani bilemiyorum umarım tavırları değişir .Zaman tanıyın ailenize derim. Evet siz yaşadınız ama onlarda yaşadı.. Canından sevdikleri evlatları gözünün içine bakmaya kıyamadığı evlatları zamanında cok üzüldü ve şimdi bir şekilde korumak istiyorlar. Ne kadar oldu tanışalı. En az 1 yıl ailenize kendini kabul ettirebilmek için uğraşsa onlarında rızasını alsanız ne iyi olur. Sonuçta başımız sıkıştığında evlilik bittiğinde bizlere sahip çıkan yine anne baba oluyor. O yüzden aranızdaki desteği yok etmeden uzlaşma yolun gidin bunun için de zaman zaman zaman lazim
ne yazsam bilemedim geneldeel aile istemiyorsa vardır bir hikmeti diyenlerdenim ama burda durum farlı... fiziksel olarak yargılama saçma... siz beğenmişsiniz ki hayatınıza almışsınız... çeken bendim size ne oluyor demeyin ... eminim aileniz de sizin adınıza üzülmüş,kahrolmuşlardır o yüzden şimdi dört dörtlük olsun herşey diye bakıyorlar
adam için de zor... istenmeyen damat durumunda ... size çok iş düşüyor arada kalacak gibisiniz
Fiziksel özelliğine takılmaları doğru değil belki ama onlarada biraz zaman vermelisiniz. Ailelerimizde bizim derlerimizle dertleniyorlar. Basınızdan kötü bir evlilik geçmiş, biraz daha temkinli olmaları çok da anormal değil bana göre. Muhtemelen şuan ki erkek arkadaşınızın yerinde başka bir de olsa ayni tepkiyi vereceklerdi. Eğer siz eminseniz erkek arkadaşınızdan ailenizi ikna etmek için beraber çaba gösterin.
Eski eşim benden daha iyi tahsili olan , boyu benden çok daha uzun olan ama adam vasfı taşıyaman bir cinsti . Söylüyorum zaten ama bana hemen her tahsilli adam böyle mi diyorlar .Ay yazık ya adam direk hissetmiş istenmedigini
Madem öyle eski eşiniz eğitimli ve uzun boyluyduysa demekki bunlarda cok önemli değilmiş diyerek ordan vurun ailenizi belki işe yarar
ne kadar zaman oldu ilişkiniz başlayalı?
Peki ne yapmalıyım ?senin boşanmiş yaşadığı talihsiz olaylardan sonra annen yeni damatlara güvenemiyor olabilir evladinin bu olayini tekrar yaşanmasini hangi aile isteyebilir.
belli ki güveninden kaynaklı..
sen seviyorsun güveniyorsun sevdiğiyle yeniden dogmuşsun..
ama aileler hiç bir zaman evladinin kötü olmasini istemezler. bu durumu iyi anlamalisin.
Öyle diyorsunuz ama buluşmaya kalksak babam ne gerek var , yeterince gördün işte adamı diyor.Sabredin.
Acele etmeden yavaş yavaş ikna edin ailenizi.
1-2 sene geç evlenmek size bir şey kaybettirmez.
Ailenizi suçlamayın.
Sütten ağızları yandı, yoğurdu üfleyerek yiyorlar o kadar.
Ben çok dik duruyorum zaten buna da bozuluyorlar . Ne kadar tanıyorsun ki arkasında duruyorsun diyorlar. Bilemiyorum ne yapacağımı ?Aileniz de çok geçerli nedenler sunmuyor. Boyu kısa olabilir. Karakteri için bir etken mi? Eğitim deseniz, evet bir nebze hak verilir ama herkes aynı şartlarda doğup büyümüyor. Kendini geliştirmiş olabilir. Maddi şeylere hiç değinmiyorum. Tanıdıkça tavırları değişir belki. Tabi burada sizin duruşunuz da önemli.
sevgiliniz ailenizini güven kazanmasi için elinden geleni yapmali. hoşnut ve saygı göstermeli. yapmacikla degil olduğuyla davransin bence. bu şekilde kazanilir güvenirliği.Peki ne yapmalıyım ?
Kendimi sevgilimin yerine koyunca , çok kötü hissediyorum .
kimse gerçek yüzünü göstermez ki anca evlenince gösteriyo adamlar. o yüzden dikkatli olmalisin. bence zaman tani derim.Ben çok dik duruyorum zaten buna da bozuluyorlar . Ne kadar tanıyorsun ki arkasında duruyorsun diyorlar. Bilemiyorum ne yapacağımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?