- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Peki onlada bu kadar kısa sürede mi evlenme kararı almıstınızEski eşim benden daha iyi tahsili olan , boyu benden çok daha uzun olan ama adam vasfı taşıyaman bir cinsti . Söylüyorum zaten ama bana hemen her tahsilli adam böyle mi diyorlar .
7,5- 8 ay oldu ve başından beridir de biliyorlar .
Çok teşekkür ederim yorumun için .Kajmery34 ailenin sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyor. Sende kendi çok kaptırdın sanki.
Tamam gençsin güzelsin sevmek sevilmek mutlu bir aile kurmak istiyorsun ama acele etme
Köken olarak , maddi olarak , tahsil olarak farklısınız şu an sorun olmasa bile ileriyi de düşünerek adım at. Ilk zamanlar herkes mükemmel olur. Ama ailen eğer bu sefer de olmazsa yine üzülürsün diye korkuyorlar. Ve sanırım biraz da tutucu insanlar ( yanlış anlama )
Boşanmak doğal ne var ki demek yerine evlilik kutsaldır bir kere Olmalı mantığındalar ve senin ömürlük bir adamla evlenmeni istiyorlar. Bunlar çok normal.
Sevgilin seni gercekten seviyorsa ailene de kendini kabul ettirsin. Yıksın önyargıları.
Onu ailem görünce hemen evlenmemi istediler. Çünkü uzun boylu , yakışıklı ve çok iyi bir eğitim hayatı olan bir cinsti.Peki onlada bu kadar kısa sürede mi evlenme kararı almıstınız
Hani ailenizin neden böyle düşündügünü bulmaya calısıyorum
inanın bu son söylediğinizi babama söyledim . Bana cevap olarak ; karpuz mu ki kesip anlayayım ? dedi.Biraz daha zaman ver bence ailenle daha çok bir araya gelsinler aile istemiyorsa vardır bir bilDigi diyorum bende belki kötü bişey hissediyorlardir emin olamadigi için dış gorunusunden vuruyorlardir anne ve babanizla bence oturup daha sakin konuşun gerçekten o ozellikleri yuzundenmi istemediklerini sorun bir süre daha gorusmelerini ve daha iyi tanimalarini soyleyin bunları daha alttan soyleyinki sinirle karar vermesinler mesela baba sen anlarsin bi kaç kere görüş huyunu tanımaya çalış filan gibi
Ozman sorun ailenizde kaç yaşına gelmiş adamsin cnm illa biraz insan tanimistirki erkek erkeğin halinden anlar sen guveniyorsan ozman takma aileni elbet kabul ederlerinanın bu son söylediğinizi babama söyledim . Bana cevap olarak ; karpuz mu ki kesip anlayayım ? dedi.
Zaten hemen evlenmeyi düşünmüyormussunuz o yüzden biraz daha zaman tanıyın ilişkinize zaten agzınız yanmıs bi kere malesefOnu ailem görünce hemen evlenmemi istediler. Çünkü uzun boylu , yakışıklı ve çok iyi bir eğitim hayatı olan bir cinsti.
Ailemin bunlara takması bile bana çok cahilce geliyor.
Eski eşim benden daha iyi tahsili olan , boyu benden çok daha uzun olan ama adam vasfı taşıyaman bir cinsti . Söylüyorum zaten ama bana hemen her tahsilli adam böyle mi diyorlar .
7,5- 8 ay oldu ve başından beridir de biliyorlar .
Ailenin tepkisi sadece dış görünüş içinse çok haksız hatta Saçma bir tepki ama dış görünüşten ziyade baska şeyler varsa baska soru işaretleri ve görüntüyü bahane ediyorlarsa o önemli işte.Çok teşekkür ederim yorumun için .
Kendimi kaptırmaktan ziyade belki biraz abartılı gelecek ama çok mutluyuz. Her şeyi konuşabiliyoruz , ortak yönlerimiz çok fazla ve belki inanmayacaksınız ama kadın olduğumu hissettiriyor .
Ailem tutucu maalesef . Ben de hemen evlenmeyi düşünmüyorum aslında ama sürekli kararını verdiysen gelsin evlenin falan diyorlar. Millet sizi yan yana görünce aa Kajmery neden böyle biriyle diyecek sen bunları duymaya hazır ol diyor.
Ben çok yakışıklı bir adamla evliydim , millet bizi çok yakıştırıyordu , kim biliyordu içimde ki fırtınaları ?
Sevgilim pes etmez ama ben de bu şekilde konuşulunca çok üzülüyorum.
Ailenizi ezip geçemeyeceğinize göre sabredeceksiniz.Öyle diyorsunuz ama buluşmaya kalksak babam ne gerek var , yeterince gördün işte adamı diyor.
Annem kararlıysan uzatma evlen diyor..
Ona da maalesef karşılar. Yani ne yapacağımı şaşırdım. 30 yaşına geldim , 18 yaşındaymışım gibi davranıyorlar .
Elin adamı için ailenizi üzmeyin.Ben çok dik duruyorum zaten buna da bozuluyorlar . Ne kadar tanıyorsun ki arkasında duruyorsun diyorlar. Bilemiyorum ne yapacağımı ?
Hayır asla alakası yok . Ailem böyle diyor ama bir yandan da artık kararını verinse evlenin diyor . Gerçekten hepimizin kafası karışık...Bence çok normal. Geçerli bi sebep bulamamışlar sırf olmasın diye istemiyolar. Neden bu kadar acele edildiğini başından beri anlamadım. Hani sanki evlenmezseniz kaçacakmış gibi mi hissediyosunuz adam? Tek sebep bu olabilir
Onlar sevgili olaylarına sıcak bakmıyolarsa öyle diyolardırHayır asla alakası yok . Ailem böyle diyor ama bir yandan da artık kararını verinse evlenin diyor . Gerçekten hepimizin kafası karışık...
Aileme diyorum ki eğer geçerli bir sebebiniz varsa elbette ben bu adamla asla olmam.Ailenin tepkisi sadece dış görünüş içinse çok haksız hatta Saçma bir tepki ama dış görünüşten ziyade baska şeyler varsa baska soru işaretleri ve görüntüyü bahane ediyorlarsa o önemli işte.
Zaten daha yasın genç Anladığım kadarıyla ve çok yenisiniz hemen evlenmek zorunda değilsin ki 1 sene kadar Flört et tanı iyice. Onun ailesini de tanı.
O daha önce evlenmiş biri değil Anladığım kadarıyla ailesi senin daha önceden evlenmiş olduğunu sorun yapabilecek insanlar mı?
O Yörenin insanı biraz katıdır. Ailesiyle olan iliskilerde önemli. Bunu da gözardı etme.
O zaman ailen tanamen önceki evlilikten Can'ları yandığı icin böyle yapıyorlar. Haklı olarak. Zaman ver onlara da ilişkine de zaten su akar yolunu bulur.Aileme diyorum ki eğer geçerli bir sebebiniz varsa elbette ben bu adamla asla olmam.
Ama geçerli bir sebep sunmuyorlar bana . Sürekli olarak ya şöyle olursa ya böyle olursa...
Onun ailesinden yana hiç bir sorunumuz yok. Kararını verebilecek yaştasın diyorlar ve destekliyorlar da.
Zaten annesi ve kardeşleri başka bir şehirdeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?