Ailemle araba konusunda anlaşamıyoruz

iyi de siz çalışıp kazandınız. tabii ki fikir belirtebilirler ama para sizin ya hu.
Bunu aileme anlatmak zor ne zaman ayrı eve çıkarsan o zaman diyorlar ben aslında çıkmıştım okulum karşıda olduğu için sonra da dönmedim. Sonra işsiz kaldım ve kiramı ödemediler. Hayatına artık karışmayacağız gel birikim de yaparsın dediler ok dedim. Birikim sadece benim değil 150 gram benim annem de eline geçtikçe yardım etti yaklaşık 35 gramı da onun. Eve bir kuruş desteğim olmadı ama bunu onlar istemedi eve market alışverişi yapsam bile parasını verdiler. Mesela evden çalıştığım için sodexo var onunla markete gitsem bile ödediler. Bu yüzden ortak görüyorlar

Ne önemi ne olduğunun . Araç araçtır ayağını yerden kessin yeter ben bankaya atardım parayı evlenene kadar kendını katlasın die
Çok fark eder kullanamıyorum büyük nereye gireceğim parkta. Zaten şuan altında. Evlilik düşüncem de şuan yok yani gelecek planlarımda ama 2 senelik bir planda. Evlenmeden kendi arabam olsun kafama göre gezeyim istiyorum

Transporter ne için kullanılıyor? Boşta kalıyorsa onu değiştirmeyi teklif etseniz? Onu da mı istemiyorlar?
Babamın anlamsız hareketi tamamen ticaret vs yapılmıyor lazım değil köyüne giderken rahat oluyor diye eskiden babamın arabası pickup idi ben onunla kaza yaptım sonra bunu aldı kullanıyorum ama park sıkıntı her şey sıkıntı babaannemlerin yükü bizde köye götürüyor halamı vs ondan yoksa biz 3 kişilik bir aileyiz. Bu Dacia vs 7 kişilik arabaları var onlardan alalım dedim kampanyalar var ben kredisini öderim bunu da kabul etmiyorlar

İnşAllah ikna olurlar . Bende küçük araba sevmıyorum

Anladım. Şu an birikiminiz ne kadar? Bi gün habersiz çıkıp gidip alın ne diyebilirler ki? Sizin üstünüze kayıtlı aracı zorla sattıramazlar ya? Ya da bi diğer seçenek bu birikiminizle işinizde kalıcı olacağınızı düşünüyorsanız evinizi ayırın. Tek başınıza size 1+1 bile yeter. Sonra araba mı almışsınız yan gelip yatmış mısınız kimse karışamaz

150 gram altınım var Ailemin kasasında. Altın hesabı açtım sürekli bozdurup durdum. Evi de ayıramam maaş yetmez. Sevgilimin yanına taşınsam yüzüme bakmazlar. Evlilik düşünüyorum ama 2 sene yok gibi. Daha aileler tanışmadı. Bu yaza düşünüyoruz onu. Teklif aldım tabii

Alkollü araç kullanmamanın olayı sarhoş olup olmamak veya alkole dayanıklı olup olmamak değildir. Dikkat odak algı gibi bilişsel becerileri bozar veya refleksleri zayıflatır, tepki süresini uzatır vs vs. Zaten bu sebeple yasal sınır o kadar düşük ki neredeyse 1-2 bira dahi içseniz promil olarak yasal sınırı zaten geçiyorsunuz. "Sınırı belli ceza alacak şekilde değil" derken ne kastettiğinizi anlamadım o sebeple. Alkolün hiçbir miktarı sürücülük için uygun değil

Valla eşimin aileside aynıydı en sonunda canına tak etti eşim gitti beğendi kaporayı verdi herşeyi halletti eksper vs sonra aradı araba aldım dedi ee onlarada hayırlı olsun demek düştü

İstanbulda adım başı çevirme var nasıl kullabilirim ki zaten içiyorum evet ama içer içmez araç kullanmıyorum çevirmede de çıkmadı hiç. sürekli içki içmiyorum da max 1 bira 1 kokteyl baileys kahve vs onu da arabada kullanmam. Hiç kullanmadım yani içkili

İşte fark var ben bekarım ve onlarla yaşıyorum
Evet canım evliyiz evliyken yaptı düşün o zaman bile karıştılar hatta eşim dediki bir şeyi yapacaksan kimseye danışmadan habersiz yapılmalı sonuçta kendi paramız karışamaz kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…