- 27 Mayıs 2025
- 35
- 14
- 3
- 26
- Konu Sahibi alexdunphy9
-
Of maalesef çocuktan beter bir adam küser ömür törpüm. Çok zor şeyler yaşadık yeni yeni toparlandı aramız. Örneğin evlenme teklifini kabul ettim ki sevgilimle tanıştılar ailelerde tanıyor birbirini. Dedim evlenmek istiyorum bununla ilk başta bu yaşta ne evliliği dedi sonra iyi çocuk vs dedi. Evlenme teklifi aldım sosyal medyamda paylaşım yapmadım ama yüzükle foto almıştım akrabalardan gizlemiştim durumları ama bir fake hesap kalmış oradan biri gitmiş ece söz mü yaptı demiş. Kavga ettik ben kimim ki dedi ben de sen mi evleniyorsun baba konuştuk ya ciddiyiz dedim ya tanıştın ya dedim. Yok sen beni hiçe saydın ettin. Kıyamet koptu madem böyle bana hayatı zindan ediyorsun ben de kocaya kaçıyorum senin zihniyetine göre. evleniyorum sen de otur ister ağla ister sil umurumda değil bıktım artık dedim. Onda da çıktım gittim gerçekten geri döndürdü. Bu da 2 aylık bi mesele aramız hala kötüNasıl inatmış öyle
Evlenince almak istemiyorum sorun burada evlenmeden arabam olsun istiyorum rahat olmak istiyorumSen bilirsin o zaman canım evlenince alırsın olmazsa
Aboovv .Of maalesef çocuktan beter bir adam küser ömür törpüm. Çok zor şeyler yaşadık yeni yeni toparlandı aramız. Örneğin evlenme teklifini kabul ettim ki sevgilimle tanıştılar ailelerde tanıyor birbirini. Dedim evlenmek istiyorum bununla ilk başta bu yaşta ne evliliği dedi sonra iyi çocuk vs dedi. Evlenme teklifi aldım sosyal medyamda paylaşım yapmadım ama yüzükle foto almıştım akrabalardan gizlemiştim durumları ama bir fake hesap kalmış oradan biri gitmiş ece söz mü yaptı demiş. Kavga ettik ben kimim ki dedi ben de sen mi evleniyorsun baba konuştuk ya ciddiyiz dedim ya tanıştın ya dedim. Yok sen beni hiçe saydın ettin. Kıyamet koptu madem böyle bana hayatı zindan ediyorsun ben de kocaya kaçıyorum senin zihniyetine göre. evleniyorum sen de otur ister ağla ister sil umurumda değil bıktım artık dedim. Onda da çıktım gittim gerçekten geri döndürdü. Bu da 2 aylık bi mesele aramız hala kötü
Keşke ailenizin kasasında olmasaydı onların onayı olmadan şimdi bişey yapamazsınız. Keşke kendi adınıza kasa açsaydınız neyse olan olmuş. 620 bin civarlarında bi bütçeniz var aslında ayağınızı yerden kesecek çok iyi bi model olmasa da ortalama birşeyler alabilirdiniz. Siz ikna edene kadar daha da üstüne koymaya çalışın. Akşam gezmeleri yapmanızı istemiyolarsa araba alırsanız daha özgür olacağınız için engel oluyo olabilirler malesef. Eğer altınlar sizde olsaydı istediğinizi yapmakta özgürdünüz ama ailenizdeyken zor150 gram altınım var Ailemin kasasında. Altın hesabı açtım sürekli bozdurup durdum. Evi de ayıramam maaş yetmez. Sevgilimin yanına taşınsam yüzüme bakmazlar. Evlilik düşünüyorum ama 2 sene yok gibi. Daha aileler tanışmadı. Bu yaza düşünüyoruz onu. Teklif aldım tabii
Artık böyle yapacağım tak etti çünküAl gitsin getir kapının önüne. Baban da küserse küser ne yapabilirsin
İşte ben sürekli harcadım hesaptayken 50 gramı bende yaklaşık olarak takı olarak annem babam da kalsın altın çok çıkacak ona dokunmadan alırız ederiz diyorlar ama bi zaman gelemiyorKeşke ailenizin kasasında olmasaydı onların onayı olmadan şimdi bişey yapamazsınız. Keşke kendi adınıza kasa açsaydınız neyse olan olmuş. 620 bin civarlarında bi bütçeniz var aslında ayağınızı yerden kesecek çok iyi bi model olmasa da ortalama birşeyler alabilirdiniz. Siz ikna edene kadar daha da üstüne koymaya çalışın. Akşam gezmeleri yapmanızı istemiyolarsa araba alırsanız daha özgür olacağınız için engel oluyo olabilirler malesef. Eğer altınlar sizde olsaydı istediğinizi yapmakta özgürdünüz ama ailenizdeyken zor
Madem onlara dokunmadan alacak güç var neden sizi uğraştırıyolar kiİşte ben sürekli harcadım hesaptayken 50 gramı bende yaklaşık olarak takı olarak annem babam da kalsın altın çok çıkacak ona dokunmadan alırız ederiz diyorlar ama bi zaman gelemiyor
Transport. Dışarı çıktığımda alkol içsem bile sınırı belli ceza alacak şekilde değil ki içkiye dayanıklı olduğumu biliyorlar. Sadece dışarı çıkmak değil mesela tatile gideceğim arabama binip gitmek istiyorum. Evime metro uzak. İşe giderken toplu taşıma kullanıyorum çıkışta da sevgilim bırakıyor beraber çıkarız çünkü. Ya onlar alır.
Yahu hiç içkili kullanmadım zaten ne çok biliyorsunuz her şeyi dışarı çıkınca insan sadece alkol mü kullanır sadece adım başı çevirme var istesem de içkili kullanmam bak istesem bile umursamıyorum desem bile kullanamam 2 saatte içtiğim bir kokteyl ya da bira da yasal sınırda ki bugüne kadar hiç içkili halde o halde bile kullanmadımSiz mümkünse kendinizde araba almayın ailenizin arabasını da kullanmayın. Aldığınız alko miktarını küçükmseyip trafiğe gayet olağan şekilde çıkmakta sorun görmeyen birinin araba sürmeye hakkı yok. Herkes içkiye dayanıklıyım diye içiyor sonrası malum.
Sizin gibiler yüzünden oluyor o kazalar.
Tek çocuğum durumları da iyi ama yok benim yaşımda kuzenlerim erkekse hemen arabası olur benim yok bir eve 2 araba fazla diyorlar ki teklif ediyorum transporterı sat 7 kişilik bir araba alalım bakarız bakarız tamam. Arabayı annem veriyor vermiyor değil ama sıkıldım artık param var kullanmak istiyorum özgür olmamı istemiyorlarMadem onlara dokunmadan alacak güç var neden sizi uğraştırıyolar ki
Muhtemelen evet kız evlat olduğunuz için. İnşallah çözersiniz mevzuyu aklıma başka bi yöntem gelmedi. He başka bi ihtiyaca diyip altınları alıp arabayı gizlice de almak bi seçenek ama bu kadar karşı çıkarken kaos yaşanabilir o şekildeTek çocuğum durumları da iyi ama yok benim yaşımda kuzenlerim erkekse hemen arabası olur benim yok bir eve 2 araba fazla diyorlar ki teklif ediyorum transporterı sat 7 kişilik bir araba alalım bakarız bakarız tamam. Arabayı annem veriyor vermiyor değil ama sıkıldım artık param var kullanmak istiyorum özgür olmamı istemiyorlar
Yani ailem kız erkek ayrımı yapmaz aksine yapana sinirlenir ama bence de bu yüzden özgür olmamı istemiyorlarMuhtemelen evet kız evlat olduğunuz için. İnşallah çözersiniz mevzuyu aklıma başka bi yöntem gelmedi. He başka bi ihtiyaca diyip altınları alıp arabayı gizlice de almak bi seçenek ama bu kadar karşı çıkarken kaos yaşanabilir o şekilde
Belki erkek olsanız da olucaktı bilemezsiniz onu ama şu an görünen buYani ailem kız erkek ayrımı yapmaz aksine yapana sinirlenir ama bence de bu yüzden özgür olmamı istemiyorlar
İşte biz senden araba mı kıskanıyoruz şöyle böyle. Bir şey dediğimde kavga çıktığında insan evladına ömrünü adamamalı diye başlıyorlar. BunaldımBelki erkek olsanız da olucaktı bilemezsiniz onu ama şu an görünen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?