Ailemle çok kötü kavga ettim

Evet öyle maalesef kimse birbirini dinlemedi o an olay karıştı

Evet hepiniz hatalısınız. Annenizin ısrar ettiği şakada hiç hoş değil. Sizin babanıza terslenmeniz, onun küfretmesi, fiziken kavga hiçbiri normal değil.

Ve öfkenizle doğru bir şekilde başa çıkmayı öğrenmelisiniz. Üslubunuz ve tekmeniz saygısızlık. Bu şekilde olmaz. Babanızında küfrü ne olursa olsun bana göre alçakça. Arabadaki yetişkinlerin hiçbiri nasıl konuşması/maması gerektiğini bilmiyor.

Babanızın küfürlerini asla savunmuyorum, bu hayatta en sevmediğim şeydir ama başlatan siz olmuşsunuz.. Babama sen karışma diyip kafasına tekme atabileceğimi düşünemiyorum..

Bır baba kızına nasıl orosbu dıyebılır. Babanızın uslup sıkıntısı oldugu gıbı senınde uslup sorunun var. Aılecek sınır, saygı bılmez ınsanlarsınız. Boyle dengesız bırının ustune gıdıp gazlama, bır gun gercekten barıyere surer.

Arkadaslar siz İYİ MİSİNİZ?!
Televızyonda sosyal medyada ağzınızı gere gere kadına sıddete hayır dıyorsunuz burda neler yazmışsınız! Kusura bakmayın ıkıyuzzzlusunuz! Bır baba bır evlada orospu dıyebılır mı? Bu nasıl normalleştirirsiniz!!?? Ikıyuzlusunuz

Sizin konuşmalar da normal değil. Saygısızca . Karşı da kendi gibi çocuk yetiştirmiş

Teşekkür ederim Allaha havale ettim

Allah kimseyi hayırsız evlatla sınamasın. Böyle olacağına hiç olmasın daha iyi.
Babam çok hayırlı doğru.17 yaşımda kafamda sandalye kırmıştı ağlıyorum diye gelip bir tur daha dövmüştü hep duygularımı bastırmayı öğretti ağlasam suçtu ağlamasam suçtu,öfkeli tahammülsüz biri olup çıktım.

Babama göre her şey onu kışkırtmak için hepimiz ona düşmanız ben orospu saygısızım gözünde en doğru o en haksız biziz ona cevap verirsek ölüm ya da şiddet ile cezalandırılırız

Arabada , deli misiniz? Siz önemli değilsiniz de sizin yüzünüzden başka canlara zarar gelir.

Kusura bakmayın da kimse olayı normalleştirmiyor cey cey tarzı kızların kendi yaşıtlarına sınırsızca şiddet gösterdiği 12 yaşında çocukların elinde bıçakla gezdiği yetişkinlerin bile sakındığı bir genç nesil yerleri titrete titrete geliyor.Kendi bile yanlış yaptığını babasına vurduğunu ( kafasına tekme attığını ) itiraf etti.Artık madalyonun diğer tarafıyla yüzleşme zamanı..... Herkes tehlike altında ,şiddet damarlarımıza kadar nüfuz etti.....

Diyorum ya ona göre hep onu kışkırtmak için varım hatamı kabul etsem kışkırtma etmesem kışkırtma bu arada,arabayı sen karışma der demez bilerek bariyere sürdü ki susayım korkup.

Babam beni kışkırtıp orospu diyip üstüne üstlük canıma kast etmek istediğini ağzıyla itiraf edip bunu eyleme döküp ön koltuktan bana saldırınca madalya mı takacaktım hanımefendi?

Ben önemli değilim öyle mi?Orda canıma kast etse nolacak ufacık sebepten
Bana ne sizden, yolda giden adamın çok mu umurundasınız niye sizin aptallıklarınız yüzünden yolunda giden herhangi bir araba riske girsin? Yolumda gidiyorum sizin gibiler yüzünden ölüyorum, korkunç.

Babam beni kışkırtıp orospu diyip üstüne üstlük canıma kast etmek istediğini ağzıyla itiraf edip bunu eyleme döküp ön koltuktan bana saldırınca madalya mı takacaktım hanımefendi?
Biz de sinir anında bazen bak öldürürüm seni diyebiliyoruz ama lafın gelişi,yapacağımızdan değil.Hani babanız ya bu hareket nasıl içinizden geldi?

Bana ne sizden, yolda giden adamın çok mu umurundasınız niye sizin aptallıklarınız yüzünden yolunda giden herhangi bir araba riske girsin? Yolumda gidiyorum sizin gibiler yüzünden ölüyorum, korkunç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…