- 4 Eylül 2014
- 2.008
- 9.145
- 358
Evet öyle maalesef kimse birbirini dinlemedi o an olay karıştı
Babanızın küfürlerini asla savunmuyorum, bu hayatta en sevmediğim şeydir ama başlatan siz olmuşsunuz.. Babama sen karışma diyip kafasına tekme atabileceğimi düşünemiyorum..Direkt konuya gireceğim arabadayız ve yolculuk yapıyoruz annem 3 dür istemediğim şakayı yapıyor uyarıyorum yapma diye sus diye en son babam atladı ordan noluyor ya felan diye ben de sen karışma dedim o da kes dedi ben de düzgün konuş istersen dedim birden arabayı bariyere hızla sürdü ve çarpmak istedi seni burda öldürürüm dedi ben de sıkıysa dene dedim annem babamı tutmaya calısıyor ben sakince basitlik diz boyu yaptığın hareketlere bak dedim hala öldürücem seni orospu dedi sonra vurmaya çalıştı ağzına sıçarım orospu diye ben de tekme attım kafasına iki tane birbirimize girdik sonra annem felan durdurdu elim ayağım titriyor hala napmış olabilirim bu kadar nefret ediyorum bunlardan
Sizin konuşmalar da normal değil. Saygısızca . Karşı da kendi gibi çocuk yetiştirmişDirekt konuya gireceğim arabadayız ve yolculuk yapıyoruz annem 3 dür istemediğim şakayı yapıyor uyarıyorum yapma diye sus diye en son babam atladı ordan noluyor ya felan diye ben de sen karışma dedim o da kes dedi ben de düzgün konuş istersen dedim birden arabayı bariyere hızla sürdü ve çarpmak istedi seni burda öldürürüm dedi ben de sıkıysa dene dedim annem babamı tutmaya calısıyor ben sakince basitlik diz boyu yaptığın hareketlere bak dedim hala öldürücem seni orospu dedi sonra vurmaya çalıştı ağzına sıçarım orospu diye ben de tekme attım kafasına iki tane birbirimize girdik sonra annem felan durdurdu elim ayağım titriyor hala napmış olabilirim bu kadar nefret ediyorum bunlardan
Teşekkür ederim Allaha havale ettimArkadaslar siz İYİ MİSİNİZ?!
Televızyonda sosyal medyada ağzınızı gere gere kadına sıddete hayır dıyorsunuz burda neler yazmışsınız! Kusura bakmayın ıkıyuzzzlusunuz! Bır baba bır evlada orospu dıyebılır mı? Bu nasıl normalleştirirsiniz!!?? Ikıyuzlusunuz
Babam çok hayırlı doğru.17 yaşımda kafamda sandalye kırmıştı ağlıyorum diye gelip bir tur daha dövmüştü hep duygularımı bastırmayı öğretti ağlasam suçtu ağlamasam suçtu,öfkeli tahammülsüz biri olup çıktım.Allah kimseyi hayırsız evlatla sınamasın. Böyle olacağına hiç olmasın daha iyi.
Arabada , deli misiniz? Siz önemli değilsiniz de sizin yüzünüzden başka canlara zarar gelir.Direkt konuya gireceğim arabadayız ve yolculuk yapıyoruz annem 3 dür istemediğim şakayı yapıyor uyarıyorum yapma diye sus diye en son babam atladı ordan noluyor ya felan diye ben de sen karışma dedim o da kes dedi ben de düzgün konuş istersen dedim birden arabayı bariyere hızla sürdü ve çarpmak istedi seni burda öldürürüm dedi ben de sıkıysa dene dedim annem babamı tutmaya calısıyor ben sakince basitlik diz boyu yaptığın hareketlere bak dedim hala öldürücem seni orospu dedi sonra vurmaya çalıştı ağzına sıçarım orospu diye ben de tekme attım kafasına iki tane birbirimize girdik sonra annem felan durdurdu elim ayağım titriyor hala napmış olabilirim bu kadar nefret ediyorum bunlardan
Kusura bakmayın da kimse olayı normalleştirmiyor cey cey tarzı kızların kendi yaşıtlarına sınırsızca şiddet gösterdiği 12 yaşında çocukların elinde bıçakla gezdiği yetişkinlerin bile sakındığı bir genç nesil yerleri titrete titrete geliyor.Kendi bile yanlış yaptığını babasına vurduğunu ( kafasına tekme attığını ) itiraf etti.Artık madalyonun diğer tarafıyla yüzleşme zamanı..... Herkes tehlike altında ,şiddet damarlarımıza kadar nüfuz etti.....Arkadaslar siz İYİ MİSİNİZ?!
Televızyonda sosyal medyada ağzınızı gere gere kadına sıddete hayır dıyorsunuz burda neler yazmışsınız! Kusura bakmayın ıkıyuzzzlusunuz! Bır baba bır evlada orospu dıyebılır mı? Bu nasıl normalleştirirsiniz!!?? Ikıyuzlusunuz
Diyorum ya ona göre hep onu kışkırtmak için varım hatamı kabul etsem kışkırtma etmesem kışkırtma bu arada,arabayı sen karışma der demez bilerek bariyere sürdü ki susayım korkup.Bır baba kızına nasıl orosbu dıyebılır. Babanızın uslup sıkıntısı oldugu gıbı senınde uslup sorunun var. Aılecek sınır, saygı bılmez ınsanlarsınız. Boyle dengesız bırının ustune gıdıp gazlama, bır gun gercekten barıyere surer.
Ben önemli değilim öyle mi?Orda canıma kast etse nolacak ufacık sebeptenArabada , deli misiniz? Siz önemli değilsiniz de sizin yüzünüzden başka canlara zarar gelir.
Babam beni kışkırtıp orospu diyip üstüne üstlük canıma kast etmek istediğini ağzıyla itiraf edip bunu eyleme döküp ön koltuktan bana saldırınca madalya mı takacaktım hanımefendi?Kusura bakmayın da kimse olayı normalleştirmiyor cey cey tarzı kızların kendi yaşıtlarına sınırsızca şiddet gösterdiği 12 yaşında çocukların elinde bıçakla gezdiği yetişkinlerin bile sakındığı bir genç nesil yerleri titrete titrete geliyor.Kendi bile yanlış yaptığını babasına vurduğunu ( kafasına tekme attığını ) itiraf etti.Artık madalyonun diğer tarafıyla yüzleşme zamanı..... Herkes tehlike altında ,şiddet damarlarımıza kadar nüfuz etti.....
Bana ne sizden, yolda giden adamın çok mu umurundasınız niye sizin aptallıklarınız yüzünden yolunda giden herhangi bir araba riske girsin? Yolumda gidiyorum sizin gibiler yüzünden ölüyorum, korkunç.Ben önemli değilim öyle mi?Orda canıma kast etse nolacak ufacık sebepten
O çok doğru yaptı doğru burdaki kadınların bazen akıl seviyesinden şüphe ediyorum sonra da ağlıyorlar düzgün konuş üslupsuz diye.Siz burdakiler üslup bilin ben de bilirim.Babaya tekme atmak ne demek ya..Çok yanlış yapmışsınız çok.
Biz de sinir anında bazen bak öldürürüm seni diyebiliyoruz ama lafın gelişi,yapacağımızdan değil.Hani babanız ya bu hareket nasıl içinizden geldi?Babam beni kışkırtıp orospu diyip üstüne üstlük canıma kast etmek istediğini ağzıyla itiraf edip bunu eyleme döküp ön koltuktan bana saldırınca madalya mı takacaktım hanımefendi?
Bana ne sizden, yolda giden adamın çok mu umurundasınız niye sizin aptallıklarınız yüzünden yolunda giden herhangi bir araba riske girsin? Yolumda gidiyorum sizin gibiler yüzünden ölüyorum, korkunç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?