Önce sen iftiranı temizle ben bakarım sorulara gayet sakinim ayrıca sigridcimSen önce daha önce defalarca sorduğum ve yanıtlamadığın soruları yanıtla. Senin sinirli tavrınla üste çıkmaya çalışmanı yemiyoruz. Ben senin veni sorgulaman için burada değilim. Kendine dair yardım isteyen sensin ve dolayısıyla insanların yardım etmesi için gerekirse bilgi verebilirsin bence
Bu egoistliğin ve narsistliğin de bana sökmez ama
Şizofren değilim gidip millete şiddet uygulayayım.Sosyal hayatta herkes babana benzemez yalnız kafanı gözünü kırarlar bir gün.
Teşekkür ederim mezun olunca oraya yerleşeceğim.Konu sahibi ben kesinlikle yaz tatillerinde dahi eve birkaç günden fazla gitmemenizi ve atanmayı beklerkende sığınma evinde ikamet etmeniz gerektiğini düşünüyorum.
İletişim türünüz ailecek; empatisiz, tahammülsüz, öfke kontrolsüz, duyarsız, duygusuz.
Milli sporcular ailesine tekme mi atıyor?Milli sporcuyum esneğim
Evlen ben arkandayımVe ben evlencem galiba 1 haftadır konustugum biriyle kurtulur muyum öyle?Bugün gel isteteyim seni dedi.
Evlen gitsin.Ve ben evlencem galiba 1 haftadır konustugum biriyle kurtulur muyum öyle?Bugün gel isteteyim seni dedi.
Süper fikir, hiç durma. Teeee allahım. Öğretmen adaylarına bakın. Bunlara çocuklarımızı emanet edeceğiz mezun olunca.Ve ben evlencem galiba 1 haftadır konustugum biriyle kurtulur muyum öyle?Bugün gel isteteyim seni dedi.
Cey cey bak canım biz tedavi ol kendini iyileştir diyoruz sen evlencem diyorsun .Sürekli kendini bir çıkmazdan başka çıkmaza sokuyorsun. şiddet öfke sorunun var bunu bitirmeden evlenirsen o ev sana ve evleneceğin adama cehennem olur hiç istemem ama birinizede mezar yapma......Ve ben evlencem galiba 1 haftadır konustugum biriyle kurtulur muyum öyle?Bugün gel isteteyim seni dedi.
Ay doğru ama nasıl kurtulcamCey cey bak canım biz tedavi ol kendini iyileştir diyoruz sen evlencem diyorsun .Sürekli kendini bir çıkmazdan başka çıkmaza sokuyorsun. şiddet öfke sorunun var bunu bitirmeden evlenirsen o ev sana ve evleneceğin adama cehennem olur hiç istemem ama birinizede mezar yapma......
Eminim o yorumu yapan hanfendi sizin kadar saygısız değildir. Babanız normal değil, siz de babanızın kızısınız. Ne kadar edilen küfürleri savunmasak da siz başlatmışsınız, adamın üstüne üstüne gitmişsiniz. Babanızın huyunu biliyorsanız susun. Ne demek yol ortasında arabadan inip dövüşmek, acilecek İbrahim tatlısesin doğduğu mağarada mı doğdunuz. Bir de sağa sola saldırıp böyle cümleler kuruyorsunuz.Tamam umarım aynısını kocan sana yapar anlarsın beni
1 haftadır konuştuğu ile evlenecekmiş bir de pes. Yav devlete sığın. Yurtta bulunur burs da. Biraz çaba göster yeter ki. Kendisinin de psikolojisi bozulmuş .Cey cey bak canım biz tedavi ol kendini iyileştir diyoruz sen evlencem diyorsun .Sürekli kendini bir çıkmazdan başka çıkmaza sokuyorsun. şiddet öfke sorunun var bunu bitirmeden evlenirsen o ev sana ve evleneceğin adama cehennem olur hiç istemem ama birinizede mezar yapma......
Çevreni değiştir , ailenden uzak dur bol vaktinde yardım kuruluşlarında ,yaşlı bakım evlerinde gönüllü çalış merhamet duygun gelişsin,tedavi olAy doğru ama nasıl kurtulcam
Merhamet duygum yok eskiden çok merhametliydim bugün gram olmadıÇevreni değiştir , ailenden uzak dur bol vaktinde yardım kuruluşlarında ,yaşlı bakım evlerinde gönüllü çalış merhamet duygun gelişsin,tedavi ol
Evet maalesef kendi şiddet göre göre hem şiddeti normalleştirmiş kendi de uygulamış,hemde empati merhamet duyguları körelmiş ....1 haftadır konuştuğu ile evlenecekmiş bir de pes. Yav devlete sığın. Yurtta bulunur burs da. Biraz çaba göster yeter ki. Kendisinin de psikolojisi bozulmuş .
Doğrudur bunun nedeni yaşadığın evdeki kaos ve şiddetin yavaş yavaş seni içine çekip ,tüm iyi yönlerini yok etmesi...Merhamet duygum yok eskiden çok merhametliydim bugün gram olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?