Ailemle çok kötü kavga ettim

Önce sen iftiranı temizle ben bakarım sorulara gayet sakinim ayrıca sigridcim

Konu sahibi ben kesinlikle yaz tatillerinde dahi eve birkaç günden fazla gitmemenizi ve atanmayı beklerkende sığınma evinde ikamet etmeniz gerektiğini düşünüyorum.

İletişim türünüz ailecek; empatisiz, tahammülsüz, öfke kontrolsüz, duyarsız, duygusuz, saldırgan, savunma modunda.

Teşekkür ederim mezun olunca oraya yerleşeceğim.

Ve ben evlencem galiba 1 haftadır konustugum biriyle kurtulur muyum öyle?Bugün gel isteteyim seni dedi.
Cey cey bak canım biz tedavi ol kendini iyileştir diyoruz sen evlencem diyorsun .Sürekli kendini bir çıkmazdan başka çıkmaza sokuyorsun. şiddet öfke sorunun var bunu bitirmeden evlenirsen o ev sana ve evleneceğin adama cehennem olur hiç istemem ama birinizede mezar yapma......

Ay doğru ama nasıl kurtulcam

Tamam umarım aynısını kocan sana yapar anlarsın beni
Eminim o yorumu yapan hanfendi sizin kadar saygısız değildir. Babanız normal değil, siz de babanızın kızısınız. Ne kadar edilen küfürleri savunmasak da siz başlatmışsınız, adamın üstüne üstüne gitmişsiniz. Babanızın huyunu biliyorsanız susun. Ne demek yol ortasında arabadan inip dövüşmek, acilecek İbrahim tatlısesin doğduğu mağarada mı doğdunuz. Bir de sağa sola saldırıp böyle cümleler kuruyorsunuz.

1 haftadır konuştuğu ile evlenecekmiş bir de pes. Yav devlete sığın. Yurtta bulunur burs da. Biraz çaba göster yeter ki. Kendisinin de psikolojisi bozulmuş .

1 haftadır konuştuğu ile evlenecekmiş bir de pes. Yav devlete sığın. Yurtta bulunur burs da. Biraz çaba göster yeter ki. Kendisinin de psikolojisi bozulmuş .
Evet maalesef kendi şiddet göre göre hem şiddeti normalleştirmiş kendi de uygulamış,hemde empati merhamet duyguları körelmiş ....

O orosbu dedı dıye mı tekme attın yoksa tekme attıktan sonra mı ororsbu dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…