Ailemle çok kötü kavga ettim

Siz kolay bir çocuk değilsiniz bunu kabul edin. Ailenizle aranızdaki ilişki etki- tepki haline gelmiş. Yılların acısını böyle çıkaramazsınız.

O çok doğru yaptı doğru burdaki kadınların bazen akıl seviyesinden şüphe ediyorum sonra da ağlıyorlar düzgün konuş üslupsuz diye.Siz burdakiler üslup bilin ben de bilirim.
Adama ağır konusmussun o da o sinirle yaptığını savunmuyorum ama o kötü sözü söylemiş.Ama bu bir babaya tekme atmayı gerektirmiyor.Allah korusun kimseye yaşatmasın böyle bir durumu.

Adama ağır konusmussun o da o sinirle yaptığını savunmuyorum ama o kötü sözü söylemiş.Ama bu bir babaya tekme atmayı gerektirmiyor.Allah korusun kimseye yaşatmasın böyle bir durumu.
Arkadaşlar siz iyi misiniz?Ben adama nerde ağır konuşmuşum çıldırtmayın beni bana ağzına sıçarım orospu kaltak diyen o siz iyi misiniz?Ya sabır sanki ben şizofrenim de öyle konuştum,basit hareketler diyerek iyi yapmışım çok basitçe kaç yaşında adam yolun ortasında çocuk gibi arabayı bariyere sürüyor garip garip hareketler yapıp küfürler edip sus diyor.Son derece pişkin bir ifadeyle özür diletiyor.

Ailede bir tane normal insan yok.
Kimsenin birbirine saygisi yok.
Hepsinde bir üslup ve öfke sorunu mevcut.
Toplu olarak bir psikiyatrik tedaviye ihtiyaclari var gibi
Bence sadece babamın var,kaç yaşında eşek kadar adam genel müdür bakın yolun ortasında düzgün konusur musun dedim diye arabayı bariyere sürüp fren yapıyor garip garip küfürler basitlik diz boyu oturup konusmak yerine böyle salak salak hareketler yaparsa ağzının payını alır asla da pisman degilim.

Babam bana aylık sadece 5000 lira harçlık veriyor demiştin. sebebi ortaya çıktı. benim senin gibi evladım olsa onu bile vermem reddederim mahkeme kararıyla.

Babam beni kışkırtıp orospu diyip üstüne üstlük canıma kast etmek istediğini ağzıyla itiraf edip bunu eyleme döküp ön koltuktan bana saldırınca madalya mı takacaktım hanımefendi?
Siz değil misiniz fevri öfkeli olduğunu söyleyen,siz değil misiniz en ufak ima söz ve lafta saldırıya geçtiğini söyleyen kimse Süper iyi babanın hayırsız kızı demedi,böyle babanın böyle kızı dedi, insanları kışkırtıp karşılıklı küfürleşip sonra şiddet uygulayan sizsiniz şu platformda babasının kafasına tekme atmış atacak olan bir kişi bulamazsanız.Babanız kötü kabul ama bu şiddetin bahanesi olamaz......

Babam bana aylık sadece 5000 lira harçlık veriyor demiştin. sebebi ortaya çıktı. benim senin gibi evladım olsa onu bile vermem reddederim mahkeme kararıyla.
Kalbiniz ne kadar pis.İş kadına şiddete gelince bağırırsınız ama yapmayın diye ikiyüzlüler.

Babam beni kışkırtıp orospu diyip üstüne üstlük canıma kast etmek istediğini ağzıyla itiraf edip bunu eyleme döküp ön koltuktan bana saldırınca madalya mı takacaktım hanımefendi?

Ceycey madalyada takmayın, tekmede atmayın. Hayat iki uçtan ibaret değil. Bunların sağlıklı veya sağlıklıya daha yakın bir ortası var. Size bunu fiilen gösteren hiç olmamış, önünüzde kötü örnekler var. Ama anne babanızda kızılacak yönler bulacak kadar doğruya yanlışa iyiye kötüye hakimsiniz. Bu onların sizinle yaşama ve iletişim şekli. Sizin nasıl tepki vereceğinizi seçme şansınız hala var. Gidip kum torbası tekmeleyip yumruklayın, ama anne babanıza olmaz.

Babanız özeleştiri yapmıyor, sizde yapmıyorsunuz. Bu kadar rahatsız olduğunuz insanlara bu denli benzemek kendi kendinize verebileceğiniz en büyük ceza olur.

Öfke başkasının hareketi yüzünden kendi kendine verdiğin duygusal cezadır. Bu cezayı hepimiz kendimize kesiyoruz. Ancak karakterinizi, kişiliğinizi, üslubunuzu onlarla yaşadıklarınızın şekillendirmesine, seçmesine izin vermeyin. Bu duygusal cezadan çok daha fazlası.

İyi yapmışım ayağıma sağlık

Buradakiler çıldırttı beni

son babam atladı ordan noluyor ya felan diye

ben de sen karışma dedim

ben de düzgün konuş istersen dedim
Baban normal değil ama aileden gordugunle sende onlara benzemişsi
Burada bile üslubun öfkeli, agresif ve saldirgan, bu ileride senin çalışma hayatini da , ikili ilişkilerini de etkileyecek.
Psikolojik destek almayı dusunmelisin.

Maalesef tedaviye başlayacağım

Kalbiniz ne kadar pis.İş kadına şiddete gelince bağırırsınız ama yapmayın diye ikiyüzlüler.
Yapma ceycey önce sen dayak yiyordun güçlendin şimdi sen ailene şiddet uyguluyorsun onlara tekme tokat giriyorsun artık onların şiddet dili küfür olmuş senin dayak ve küfür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…