Abi siz şaka mısınız?Kamera şakası mı yapıyorsunuz bana nerde tahrik var allah için çıldırtmayın beni düzgün konuşur musun dememin olanı söyleyip basitlik diz boyu dememin nesi tahrik?Bunu açıklayın özür dileyeceğim sizden.Tahrik var ama.
Babaya şiddeti napıcaz? Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Öyle kadına şiddetin altına sığınıp haklı çıkamazsın. İki yüzlü olan sensin. Sen uygulayınca şiddetin şiddet olmadığını sanıyorsun. Ki sen milli sporcusun, birine vurman bile suç. Daha öfkesini kontrol edemeyen tipler de nasıl sporcu oluyor o da ayrı bir tartışma konusu.Kalbiniz ne kadar pis.İş kadına şiddete gelince bağırırsınız ama yapmayın diye ikiyüzlüler.
Çünkü ben de yapan elbet karşılığını alır düşüncesi vardır.İntikamımı babam dahi olsa alırım almaya devam edeceğim o günahsızken bana şiddet uyguladı sıra bende.Yapma ceycey önce sen dayak yiyordun güçlendin şimdi sen ailene şiddet uyguluyorsun onlara tekme tokat giriyorsun artık onların şiddet dili küfür olmuş senin dayak ve küfür
Babam bana orospu demeseydi vurmazdım pişman değilim babam dahi olsa elin gerizekalı oğlu benim namusuma laf uzatamaz o dilini keserim onun.Babaya şiddeti napıcaz? Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Öyle kadına şiddetin altına sığınıp haklı çıkamazsın. İki yüzlü olan sensin. Sen uygulayınca şiddetin şiddet olmadığını sanıyorsun. Ki sen milli sporcusun, birine vurman bile suç. Daha öfkesini kontrol edemeyen tipler de nasıl sporcu oluyor o da ayrı bir tartışma konusu.
Arkadaslar siz İYİ MİSİNİZ?!
Televızyonda sosyal medyada ağzınızı gere gere kadına sıddete hayır dıyorsunuz burda neler yazmışsınız! Kusura bakmayın ıkıyuzzzlusunuz! Bır baba bır evlada orospu dıyebılır mı? Bu nasıl normalleştirirsiniz!!?? Ikıyuzlusunuz
Ne?Kanıtlasana ben öyle bir şey yapmadım kanıtla burda özür dileyeceğim karıştırıyorsun beni.Yalnız korumaya çalıştığınız üye de "50 yaşında ve pro üyelik" almış diyerek başk bir üyeyi aşağıladığını sanıyordu.
Şiddet kelimesinin buradaki kilit önemi, erkekten kadına uygulanıyor olması değil; güçlüden zayıfa uygulanıyor olması idi.
Sırf kendisini genç olduğu için güç sahibi zanneden birini bu hayatta çiğ çiğ yerler
Kusur bakmayın ama bu denli yüzeysel yaklaşıyorsanız meselelere sizi de çiğ çiğ yerler.
Ayarın kaçtı yine. Öfke kontrolü için tedavi olmalısın acilen. Tam bir şeyleri anlamaya insan gibi konuşmaya başlamıştın sana hak veren bir mesaj okuduğun anda öfken coştu, üslubun bozuldu. Üzgünüm böyle bir yere varamazsın. Babanın kopyası olur, berbat bir hayat yaşar, baban gibi bir herifle evlenip kendin gibi çocuklar yetiştirirsin. Başka ihtimal yok. Ve bu şekilde öğretmenlik asla asla asla yapmamalısın.Babam bana orospu demeseydi vurmazdım pişman değilim babam dahi olsa elin gerizekalı oğlu benim namusuma laf uzatamaz o dilini keserim onun.
Ay Allah korusun pardon bir an öfkeme hakim olamadım ama hak verdikleri için değil inatla tahrikli konuşmuşsun dedikleri için okuyorum okuyorum anlamıyorum nerde konuşmuşumAyarın kaçtı yine. Öfke kontrolü için tedavi olmalısın acilen. Tam bir şeyleri anlamaya insan gibi konuşmaya başlamıştın sana hak veren bir mesaj okuduğun anda öfken coştu, üslubun bozuldu. Üzgünüm böyle bir yere varamazsın. Babanın kopyası olur, berbat bir hayat yaşar, baban gibi bir herifle evlenip kendin gibi çocuklar yetiştirirsin. Başka ihtimal yok. Ve bu şekilde öğretmenlik asla asla asla yapmamalısın.
Kimse küçükken yediğin dayağa ohh iyi demiyor,burada sıkıntı onlardan nefret edip onlara dönüşmen .Onlar sen acizken zayıfken dövüyorlardı şimdi onlar sana göre daha zayıf sen onları dövmeye başladın ,peki sonra ne olacak?? Onları dövdükçe öfken azalacak mı? Yaraların kapanacak mı? Kendi elinle bir canavar yaratıyorsun merhameti vicdanı empati yeteneği olmayan bir canavar.Onların yaşına geldiğinde ne olacak?? Ben olanları unut affet demiyorum tam tersi onları affetme uzaklaş tedavi ol kendini yeniden yarat diyorum,Yaşlandıkça onlara kinin büyüyecek annesine babasına zulüm eden o kötü evlatlardan biri olacaksın.....Çünkü ben de yapan elbet karşılığını alır düşüncesi vardır.İntikamımı babam dahi olsa alırım almaya devam edeceğim o günahsızken bana şiddet uyguladı sıra bende.
Ay hiç böyle düşünmemiştim doğru diyorsunuz teşekkür ederim bazen diyorum çok değiştim merhametim vicdanım gitti naptım kendimeKimse küçükken yediğin dayağa ohh iyi demiyor,burada sıkıntı onlardan nefret edip onlara dönüşmen .Onlar sen acizken zayıfken dövüyorlardı şimdi onlar sana göre daha zayıf sen onları dövmeye başladın ,peki sonra ne olacak?? Onları dövdükçe öfken azalacak mı? Yaraların kapanacak mı? Kendi elinle bir canavar yaratıyorsun merhameti vicdanı empati yeteneği olmayan bir canavar.Onların yaşına geldiğinde ne olacak?? Ben olanları unut affet demiyorum tam tersi onları affetme uzaklaş tedavi ol kendini yeniden yarat diyorum,Yaşlandıkça onlara kinin büyüyecek annesine babasına zulüm eden o kötü evlatlardan biri olacaksın.....
O sen karışma vs cümlelerini nasıl söylediğini tahmin edebiliyorlar da ondan öyle diyorlar. Kullandığın kelimelerde sorun olmayabilir ancak nasıl söylediğin de önemli.Ay Allah korusun pardon bir an öfkeme hakim olamadım ama hak verdikleri için değil inatla tahrikli konuşmuşsun dedikleri için okuyorum okuyorum anlamıyorum nerde konuşmuşum
Ne?Kanıtlasana ben öyle bir şey yapmadım kanıtla burda özür dileyeceğim karıştırıyorsun beni.
Doğru diyorsunuz ben biraz egoist dedim üstten şekilde.Zaten sakinleşince konuştuk hep babama nasıl bir öfkem varsa evde sürekli hadsiz diyormuşum adama ama farkında değilim.İçimde bir canavar yaratmışlarO sen karışma vs cümlelerini nasıl söylediğini tahmin edebiliyorlar da ondan öyle diyorlar. Kullandığın kelimelerde sorun olmayabilir ancak nasıl söylediğin de önemli.
Sigrid konu şu an milli sporcu olmam değil iftiranı düzelt önce nerde yapmışım kanıtla bakalım.Milli bir sporcu olarak nasıl oluyor da hiç otokontrol ve disiplinin yok, okaça?
Bi de arabadan inip sana vurmaya çalıştığını söylemiştim. Sonra da arbadyken vurmaya çalıştığını söyledin. Hangisini seçiyorsun?
Sen istersen öldürebilirsin o canavarı. Herşey senin elinde. Ama önce acilen terapiye başla lütfen.Doğru diyorsunuz ben biraz egoist dedim üstten şekilde.Zaten sakinleşince konuştuk hep babama nasıl bir öfkem varsa evde sürekli hadsiz diyormuşum adama ama farkında değilim.İçimde bir canavar yaratmışlar
Evet teşekkür ederim param olsun biraz ilk bursumla psikoloğa gideceğim okuduğum şehirdeki özel psikolog ucuzSen istersen öldürebilirsin o canavarı. Herşey senin elinde. Ama önce acilen terapiye başla lütfen.
Sigrid konu şu an milli sporcu olmam değil iftiranı düzelt önce nerde yapmışım kanıtla bakalım.
Bu egoistliğin ve narsistliğin de bana sökmez amaSen önce daha önce defalarca sorduğum ve yanıtlamadığın soruları yanıtla. Senin sinirli tavrınla üste çıkmaya çalışmanı yemiyoruz. Ben senin veni sorgulaman için burada değilim. Kendine dair yardım isteyen sensin ve dolayısıyla insanların yardım etmesi için gerekirse bilgi verebilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?