- 28 Mayıs 2025
- 933
- 818
- 18
- 25
Ben lisede böyle olmaz diyip kendi kendime doktora gitmiştim doktor ailemle görüşmek istedi. Görüşmediler. Bir gün doktora gideceğim çocuk endokrin sanırım annemin çalışma saatine göre ayarladım randevuyu götürecek diye. neymiş karşı komşuya kek yapılacakmış kendim gidecekmişim. Bakmadı doktor. Mesela aşırı derecede regl kanamam olurdu durmazdı. Her yere geçerdi anca bağırırdı bi kere bile doktora götürmedi. Ben 18 oldum öyle gittim. Gerçekten canım çok yanıyor. Şuan param yok biliyorlar. Borcumu da biliyorlar bir kere demediler ki gel ödeyelim. Aylarca işsiz kaldım bana çıkarıp 200 TL verildi max. Elimde kredi kartı var ama sadece ev için alışverişe yetiyor. Sürekli limiti yok. Ya dedim ne yapayım kötü yola mı düşeyim nasıl ödeyeyim biliyorsunuz umursamıyorsunuz. Üniversite okurken bile bu yüzden farklı şehirdeki okulumu bıraktım. Paraları mı yoktu. Yok parasız kalayım diye. Dö eyim diye. Söylüyorum siz bir genç kızı parasız bıraktınız. Yok biz yolladık. Kyk kredisi yattı 2 aylık toplu onunla yurdumu ödedim. Bu yaz mezun oldum geç bitti. Çalışıyordum çünkü. Mezun olmayacaktım bir kere sormadılar ki bir kere nasıl durum. Ailecek oturuyoruz yengem yeğenini anlatıyor mezuniyet hediyesi almışlar. Siz ne alacaksınız dedi bir de hediye mi alacağım dedi. Bu yüzden mezuniyetime gitmedim dedim orda öksüz gibi duracağım öyle mi. Arkadaşımın anne babası vefat etmiş abisi asla aratmıyor evli olduğu halde bir sürü hediye almışlardı. Öyle denilince üzüldüm ben kimsesiz miyim dedim. Öyle demese bu kadar dert olmayacaktı belki. Hevesim de vardı. Gitmedim. Bunu diyince sen kendi kendine kuruyorsun oluyor. Çalıştım sürekli çalıştığım kıyafete ona buna gitti. Niye çünkü böyle bir evde büyüdüm. Borcumu da eksi hesaptan öde onu ondan öde takla attıra attıra mahvoldum. Ödüyorum ödüyorum bitmiyor 80 bin TL. Annem kolunda bileziklerle geziyor birini verse derdim olmayacak.Ben baştan önyargılı davranıp size yüklenecektim ama hayır çok üstünüze geliyorlar. Böyle gerçekten olmaz ilerleyen dönemlerde psikolojik olarak fazla fazla sizden acısı çıkar. Anladığım kadarı ile karşılıklı konuşmaktan anlamıyorlar. Mecburen size karışmamalarını yoksa eviniİ ayıracağınızı söyleyeceksiniz. Ben bu sınırı çizemediğim için sizden 10 yaş büyüğüm ciddi buhranlar yaşıyorum. Aştım sandım aşamamışım. Siz de umarım ki gönlüm bundan yana orta yolu bulur anlaşırsınız ya da ileryen dönemlerde tüm vücudu sarmaması için bu kangren kolu kesip atacaksınız.