Yorumlarda konu sahibine, nankör, şımarık olduğunu yazanlar olmuş. Tek çocuk ve ailesi ona birey gibi davranmamış, kendilerine ait yönetmeleri gereken bir parça gibi davranılmış ne yazıkki. Ben seni çok iyi anladım canım. Ailen odana izinsiz giren eşyalarını karıştıran, balkondan bile giren insanlar. Giyimine, ilişkine her şeyine karışmışlar.
Yorumda Lyanna'nın yazdığı gibi kesinlikle odan ve balkon hep kilitli olsun , sen dışarı çıkınca.
Seni takdir ettim , çok güçlü bir kadınsın. Lisede de çalışmışsın, kendi paranı kazanıp emek vermişsin hayatın adına. Borcunu kapatıp birikim yapıp o evden kendini kurtarırsın umarım. Bu süreçte ailemden kurtulayım yeterki diye düşünüp aklına evliliği koyma derim. Yağmurdan kaçarken doluya tutulan çok kişi var ne yazıkki.
Ben de ailemle yaşıyorum. Kalabalık bir ailede büyüdüm. Aileme hiçbir şeyimi anlatmam, hayatıma birisi girerse saklarım. Yıllar önce eski sevgilim bana gül verdiğinde, eve giderken nasıl saklarım bunu diye düşünmüştüm, sonra bir bez torbaya koyup öyle gelmiştim eve. Düşünce yapıları bana çok zıt. Davranışları, konuşmaları hiç hoşuma gitmiyor. Yani kısacası seni iyi anlıyorum.
Mutlu,huzurlu olmanı ve kendi hayatını kurmanı diliyorum, sana kocaman sarılıyorum.