21 yaşındayım.Çok sağolun yorumunuz için. Benim hissettiklerimi çok güzel aciklamissiniz. Içimi ferhatlattiniz teşekkürler :)
Tatlım sen sakın katı yorumlardan etkilenme.
Lütfen sil göz yaşlarını,emin ol bende senin yollarından geçtim,çok ağır günlerim oldu.
Bileklerimin içi acırdı sinirden..Sinirlerin geçtiği yerler çürümüştü sanki..
Çok iyi bilirim yorgana sarılıp,kendimi yalnız hissetmemek için yorgandan medet umduğumu.
Yer yarılıp,yerin dibine geçmeyi çok istemişimdir,buhar olup uçayım,kimse bulamasın beni..
Çok iyi bilirim anne-oğul birleşmesini,ve küçüğün dışlanmasını..
Benim bir odam bile yoktu,annemin yatağında yatıyordum,eğer kavgalıysak,gelip kovardı yatağından yada mutfağından.
Sığınacak liman ararsın,babaanneme sığınırdım çoğu zaman..
Kendini rezil rüsva hissedersin,ailen sana değer vermiyor,el nasıl versin diye düşünürsün..
Fakat yıllar geçtikçe,o seni dışlayan aile,sana muhtaç,senden gelecek tek bir mesaja,bir tek alo demene muhtaç kalacaktır.
Şimdi kıymetime kar yağıyor benim,eminim seninde öyle olacak gün gelecek.
Lütfen sakin ol,ve kendini geliştirici şeylerle ilgilen..
Hepsi kabus,hepsi kötü rüya..
yok anacım bu gece bende sorun var..diyorum ki anne hatalı 10 defa dedim bunu ama eğer konu sahibi pişmansa ve arayı düzeltmek isytiyorsa gönlünü alsın bari ama anne de özür dilemeli o küfürlerle olmaz.annelik bu değil.bu kadar kolay değil...
ne demişim şimdi ben çok mu fena bişey demişim? kendimden şüphe dicem artık ama.yapıcı olmaya çalışıyorum daha fazla kışkırtmak istemiyorum çünkü zaten üzgün konu sahibi bari orta yolu bulalım diyorum.
sonuçta anne-baba atsan atılmaz.
Kız hastayım diyor ve hala diyosunuz ki kalk kız sen sil camları
Valla yorumlarımdan az buçuk tanıyan bilir beni dedemin eski halini görseniz cinnet geçirir yine de haklı siz olurdunuz.
Yaşamayan anlayamıyor işte daha ne diyeyim.
anne oyle bir kutsaldirki evlat uvey bile olsa severEvet öyle bir durumdayım ki kimse anlayamaz beni. Göz yaslarimin ardı arkası gelmiyor suan. Annem beni seviyormu bilmiyorum. Kötü bir çocuğum ben. Annemde sevgi şevkat hissedemiyorum yapamam özür dileyemem. Henüz çok yeni çok sinirliyiz. Teşekkürler güzel dualariniz için.
çok taze bir anne adayıyım ve düşüncem şu, anne kelimesi ya da her anne kutsal değildir,evladına Allahın emaneti gözüyle bakıp en iyi şekilde yetiştiren kadın iyi annedir, ne demek kızına o şekilde küfretmek,konu sahibinin fiziksel kökenli ama ruh sağlığını da etkileyen bi hastalığı var belli, annedir çocuğun hamurunu yoğuran becerememiş demek ki, anne diye aaa nasıl vurursun diyemicem ne yazık ki
İlkokul
mezunu.Annem aslında çok neşeli,esprili biridir ama o tür küfürleri
sinirli anında hep söyler.
babannem babam okula giderken arkasından beddua edermiş ölün gelir inşallah diye, ki 80 dönemleri, ortalık karışık o ihtimal var, şimdi diğer iki oğlundan fayda yok gene babam evlatlık yapıyo onlara, ama hala yaranamıyo,benim annemde bize hep Allah bıraktığım gibi bulmayı nasip etsin diye dua ederdi, al işte ikiside anne, ben anneme kurban olurum ama babam annesini sevmez niye sevecek?
yuh diycem ama..nasıl anne bu nasıl evladına öl diye beddua eder..niye doğurmuş o zaman?
dilim tutuldu şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?