Ailemle konuşmak istemiyorum!!!!!

Başlık parası mı

bu devirde hala var yani

böyle aileden kim olsa soğur mal gibi satmışlar resmen ne yüzle geleceklermiş

böyle adet adı altında karşı tarafı sömüren insanlardan nefret ediyorum.benim ailemde benim üzerimden para kazanmaya çalışsa bende nefret ederdim.sık aramayın o halde görüşmek istemiyorsanız.

Başlık parası mı

bu devirde hala var yani

böyle aileden kim olsa soğur mal gibi satmışlar resmen ne yüzle geleceklermiş

Adet böyle sözde. tm istersin ama o kadar mı birde herşeyi eşim halletti nişan düğün tüm masrafları o üstlendi.Bana sadece bi künye takıldı düğünde başkada hiçbişey yok gelen paralar hariç...Oda masraflara gitti zaten ne ablamlar ne abimler hiç kimse bişey takmamıştı....

böyle adet adı altında karşı tarafı sömüren insanlardan nefret ediyorum.benim ailemde benim üzerimden para kazanmaya çalışsa bende nefret ederdim.sık aramayın o halde görüşmek istemiyorsanız.

ben aramıyorum zaten onlar sürekli her gün arıyorlar açmayınca eşimi kv falan arıyorlar ne oldu neden açmıyo diye

Aileniz utanmadan başlık parası aldığı için, kendi evinizden gelen kira gelirine ihtiyacınız var.
Eviniz kirada olduğu için, kv ile yaşıyorsunuz. Onun evinde.
Ve ailen siz kv ile yaşarken, cümbür cemaat sizin yanınıza mı gelecek?

Eşiniz çalışıyor mu tek geliriniz kira mı ?
Kv ile oturmak zor aileniz yaptığı kendilerince doğru ama çoook çok büyük yanlış ..
Haklısınız ama aileniz sonuçta atamazsınız .

Hala devam ediyormuş demek ki o adetler. Valla ailene açık açık söyleceksin siz başlık parası aldığınız için bizim şuan durumumuz yok, kv evinde de sizi ağırlayamam diye.
Eşinin ailene saygı duymasını istiyorsan da, kızgınlığını eşine yansıtmayacaksın, yarın sen ailene karşı yumuşadığında, eşin karşına dizer sorunlarını

Başlık parası hala var mı ya? Çok şaşırdım. Ne oldu o para? Annenler mi aldılar?

Evet canım aynen öyle....Ben her ne kadar açıklamaya çalışsam da anlayan yok.Neymiş efendim tatil yeri görmemiz lazım

Anneme ima ediyorum ama anlamıyor ki yani ben söylemey utanıyorum ya

ailenize sert bi tavırla maddi durumunuzun kötü olduğunu o kadar kalabalık misafiri uzun süre ağırlayamayacağınızı söyleyin.
kendi evime geçince beklerim sizi deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…