- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 38
- 33
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
gerçekten merak ettiğim için soruyorum ne kadar verdi eşiniz?
Ama onlar size o muameleyi yaşatırken utanmamış. İma etme açık açık söyle, ev kv nin evi ve o kadar kalabalık misafiri ağırlama mecburiyeti yok, belki memnun olmayacak, niye ezilip büzülesin
Bunu söylersem kenddimi ifşa edecem galiba:)))
Valla benim eşim olsa başlık parasını verdik gidin tatili başka yerde yapın müsait değiliz derdi yani.Ben telefona vp vermediğim için eşimi arıyorlar onlarda sürekli bu gelme mevzusunu açınca buyur gelin diyo ne diyecem ki diiyo
yok merak etme tanımayız seni:)Bunu söylersem kenddimi ifşa edecem galiba:)))
Evet canım aynen öyle....Ben her ne kadar açıklamaya çalışsam da anlayan yok.Neymiş efendim tatil yeri görmemiz lazım
Tatil yapmaya geliyorlar ha.
KK'da nice anneleri okudum, hayret ettim, bir anne kızına karşı nasıl böyle olur diye. Ama sizinki, şimdiye kadar okuduklarım içinde en tuhaf olanlarından biri.
Yani, nasıl utanmadan dünürünün evinde kalacak? Lütfen alınma, en düzgün kelimeleri seçmeye çalışıyorum ama zor yani, gerçekten. Annene açık açık, biz kv ile yaşarken, buraya gelemezsiniz. Sizi bu evde misafir edemem. Burası benim evim değil. Kendi evime yerleştiğim zaman gelirsiniz diyeceksin. Alınırsa alınsın bırak.
İşin diğer tarafı, kocanla ailesinin ağzına çok laf vermişler. Yarın öbür gün ya kafana kakılırsa? Eşinle mutlusun anladığım kadarıyla. Bu kadar şeye tamam deyip, evliliğiniz için uğraştıklarına göre, oğullarına değer veriyorlar. İnş. hep iyi anlaşırsınız.
Tatil yapmaya geliyorlar ha.
KK'da nice anneleri okudum, hayret ettim, bir anne kızına karşı nasıl böyle olur diye. Ama sizinki, şimdiye kadar okuduklarım içinde en tuhaf olanlarından biri.
Yani, nasıl utanmadan dünürünün evinde kalacak? Lütfen alınma, en düzgün kelimeleri seçmeye çalışıyorum ama zor yani, gerçekten. Annene açık açık, biz kv ile yaşarken, buraya gelemezsiniz. Sizi bu evde misafir edemem. Burası benim evim değil. Kendi evime yerleştiğim zaman gelirsiniz diyeceksin. Alınırsa alınsın bırak.
İşin diğer tarafı, kocanla ailesinin ağzına çok laf vermişler. Yarın öbür gün ya kafana kakılırsa? Eşinle mutlusun anladığım kadarıyla. Bu kadar şeye tamam deyip, evliliğiniz için uğraştıklarına göre, oğullarına değer veriyorlar. İnş. hep iyi anlaşırsınız.
Verilen başlık parasıyla 5 yıldızlı otelde tatil yapın deAma anlamıyo annem anlamak istemiyo
e yani ailede tavrını o göre belli etseydi canım ya
100 bin lira vermediler ya ailen yüzünden yoksulluga düşesiniz.
ayrıca sizde adetler öyleyse erkek tarafı buna hazırlıklı olsaydı?[/QUOBen bilebu kadar çok istediklerini bilmiyordum ki ben bile şaşırdım
Ama sana tavsiyem, ailenin önünü kes. Onlar yüzünden eşinle ve kv ile kötü olma. Çünkü gelirlerse, huzurunuz kaçar kesin.
Niye ailene bu kırgınligini söylemiyorsun?bilseler başka kardeşin varsa hiç olmazsa o çekmez senin gibi..Eşine üzüldüm,sana da ama bun çözecek yıne sensin.Aileni karşına alacaksan bu konuda al derim,madem soğumuşsun..Açık ve net mutluluğun üstünde kurdukları bedelin sadece senin ödedigini şöyle.Susmak sana birşey kazandırmiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?