- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
Ailenle beraber yaptigin cirkinligi dert edecegine, maddi sıkıntı cektigini dert edinmissin.valla canım benim senin inandırmak gibi bir çabam yok yaptığın yorumlara bir cevap verme tenezzülünde bile bulunmak istemiyorum ancak saygı duyarım....
100 bine yakın para vermişler 10 bin değil
Baslik parasi dendimi dogu bolgesi aklima gelir demissiniz yaa. Iste bu dogulu olmadiginizi gosteriyor. Birde esiniz izmirliyse nasil tanistiniz.eyer doguda oturuyorsaniz. Eyer buyuk sehirde yasiBaşlık parası dendi mi doğu bölgesi gelir aklıma.Daha yeni bu siteyi farkettim birazda içimi dökmek için.Anneme karşı gelmedim yaptığı şeyin yanlış olduğunu belirttim ondan böyle birşey yapmamasını istedim kızdım yalvardım ama ablalarına ne istediysek sana da onu isteyecez deyip konuyu kapatmaya çalıştı eşimde izmirli olduğu için bizde başlık parası yok ama ben yine de veririm sıkıntı olmaz demişti.Doğuluları sevmeyen biri değilim fakat başlık parası olayı kendimi bildim bileli bana yanlış geliyordu halada geliyor.Eşim sadece herkesin gönlü olsun bir tatsızlık çıkmasın herkesi hoşnut edeyim diye kabul etti.Bu duruma göz yummak değilde eşimi gerçekten kaybetmek istemediğim için onunda ısrarlarına rağmen ailemle tartışmayı sürdürmedim ama gün geçiyor ve hamileyim belki de ondandır o kadar çok şey yoruyor ki kafamı napıcaz ne edicez ve tüm bu olanlara rağmen ailemin hala herşeyi görmemesi anlamaması benim zoruma gidiyor.
e yani ailede tavrını o göre belli etseydi canım ya
100 bin lira vermediler ya ailen yüzünden yoksulluga düşesiniz.
ayrıca sizde adetler öyleyse erkek tarafı buna hazırlıklı olsaydı?
eşinin durumu ıyıyse 80 bın tl sızı zorlamazdı degılmı canım
aılene duydugun bı kınden yarın obur gun cok pısman olacaksın soylıyım
Neden kendini ifşa edesin ki üstünde etiket mi var?Bunu söylersem kenddimi ifşa edecem galiba:)))
Siz doğulu değil misiniz zaten?Başlık parası dendi mi doğu bölgesi gelir aklıma.Daha yeni bu siteyi farkettim birazda içimi dökmek için.Anneme karşı gelmedim yaptığı şeyin yanlış olduğunu belirttim ondan böyle birşey yapmamasını istedim kızdım yalvardım ama ablalarına ne istediysek sana da onu isteyecez deyip konuyu kapatmaya çalıştı eşimde izmirli olduğu için bizde başlık parası yok ama ben yine de veririm sıkıntı olmaz demişti.Doğuluları sevmeyen biri değilim fakat başlık parası olayı kendimi bildim bileli bana yanlış geliyordu halada geliyor.Eşim sadece herkesin gönlü olsun bir tatsızlık çıkmasın herkesi hoşnut edeyim diye kabul etti.Bu duruma göz yummak değilde eşimi gerçekten kaybetmek istemediğim için onunda ısrarlarına rağmen ailemle tartışmayı sürdürmedim ama gün geçiyor ve hamileyim belki de ondandır o kadar çok şey yoruyor ki kafamı napıcaz ne edicez ve tüm bu olanlara rağmen ailemin hala herşeyi görmemesi anlamaması benim zoruma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?