• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemm:((

ozlemmm123

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
21
0
6
35
Kayseri
Merhabalar ben özlem 8. sınıfa gidiyorum. 2 tane abim var. Fakat keşke ablam olsaymış. Ben internette takılıp vakit geçirmek istiyorum ama ailem bir yere göndermiyor. Arkadaşım değilde yaşıtım yok varda benle konusmuyo kavga ettik onun barışmaya niyeti olmadığı için bende fazla zorlamadım. Neyse. İki tane abim var. Fakat ben Twitter hesabı açtım baya bi kıvanç tatlıtuğ fanıyım. Abim sanki bundan rahatsız gibi.
Yani kıvanç kolik yaptım adımı kıvanca tweetler yazdım ona.
İltifatlar ettim onun fanlarıyla arkadaş oldum. Baya bi iyiydim sonra yakaladı kızdı falan.
İstemiyo sanki kıvanc fanı olmamı. Ne var seviyorum. Hem ders notlarım biraz kötü yada iyi.
Orta. Ama babam çok anlayışlı düşük aldığımda bna destek çıkıyo "Sen benim akıllı kızımsın yaparsın bidahakine" diyo. Annem babam ayrı. Annem babamın ona yaptıklarının acısını benden alıyo sanki. Şiddet var hakaret var. Manevi yönden çok eksiğim var ama Allah var maddi yönden çok iyiyim.
Fakat kötü notlarımı söylediğimde hakaret ediyolar. Annemi sevmiyorum artık. O kadar soğudumki. Keşke istanbula taşınsak hergün kıvancı görürdüm. Ama o yeni dizisi için rusyaya gitti. Bu aralarda kendimi hiç beğenmiyorum yüzüm benle dolu. Çare arıyorum.Ama bulamıyorum. Korumalı aile için devlete gitsemmi diye düşündüm ama vazgectm. 7/24 ders çalışıyım kafamı kaldırmayım istiyolar konusmak istiyorum konusamıyorum ağır ergenlik geçiriyorum sanırım :D millet gülemiyo bile kendi çocugunda cıkar diye :D
--
İşte böyle ablalar. Ailemi sevmiyorum, sevilmiyorum, hakaret ve şiddet.
Bi keresinde hap içmeye kalkmıştım ama yapamadım. Yaşamak için nedenim yok e öliyim bariii. :D :D

Son düzenleme:
Benim 3 ablam var. Sen yaşlarındayken en büyük ablamdan çok çekmiştim. Sürekli herşeye karışır, küçük görür ve aşağılardı. Ona karşı öyle nefretle dolmuştu ki kalbim anlatamam. Hala daha aşırı derecede can ciğer olduğumuz söylenemez. Ama canı acısa canımdan can koparırlar sanki öyle üzülürüm. Neyse. Biraz ergenliğinin verdiği duygusal ve fiziksel değişimlerden dolayı biraz ailenin seni anlamamasından dolayı şuan kendini kötü hissediyor olabilirsin. Ancak şunu unutma ailen de olsa başkaları yüzünden kendine zarar vermen çok yanlış olacaktır. Ben o dönemlerde kendimi çok yanlız hissediyordum ve sürekli ağlıyordum. Ağlamakla yada intiharı düşünmekle birşey olmayacağını farkedince beni mutlu eden başka birşeye yöneldim ve çok başarılı oldum. Yazılar, şiirler yazmaya başladım. Yazdığım o yazılar herkes tarafından çok beğenildi. Hem yazarak yanlızlığımı gideriyordum hem de insanlar tarafından takdir ediliyordum ve zamanla çevremde daha çok insan olmaya başladı. Ailem beni çok sıktığı için onlarla okul dışında görüşemiyordum. Ama arkadaşlarıma dosdoğru benim böyle bir ailem var diye anlattığım için onlarla aramda bu tarz konularda sıkıntı da olmuyordu. Tabi herkese aileni anlatma. Üstü kapalı bir şekilde sürekli gözlerinin üzerinde olduğunu söyle arkadaşlarına.

Neyse...

Demem o ki.. Seni mutlu edecek başka bir şeye sarılmaya bak.

Ailen bir zaman sonra seninle uğraşmaktan vazgeçecek.

Ümitsizliğe kapılma. Eğer kendine ait bir odan varsa sürekli orada vakit geçir. Yazı yaz, kitap oku, resim çiz bilmiyorum ne yapmaktan mutlu oluyorsan işte...

Aile içinde böyle şeyler olabilir. Senin bakman gereken -bence- kıvançtan çok derslerin. Daha yaşın küçük. tabii ki böyle hayranlıkların olacak. ben senşn yaşındayken emre aydın fanıydım ve evden bile kaçmıştım. ama şimdi düşününce ne kadar saçma gereksiz şeyler diye düşünüyorum. böyle hayranlıklar hayatının derslerinin önüne geçmemeli.

abine gelince belki o da benim gibi düşünüyordur. yani abinin yerine koyuyorum da kendimi kardeşim birine bu kadar hayranlık duyuyorsa ben kıskançlıktan değil de kendini kaptırdığı için kızardım.

Annenin de yaşadıklarını biliyorsundur, belli bir yerden sonra büyükler küçükleri hor görmeye başlar. senin yapman gereken muhattap olmayacaksın ılımlı davranacaksın -eğer annen aşırı derecede şiddet hakaret göstermiyorsa,ılımlı olmaya eğilimliyse-.

Şu zamanlarında ne öğrenirsen o kalır karakterinde. Eve kapatma kendini sosyal ortam edin. Pozitif ol hayata karşı. Bu kadar memnun değilsen hayatndan, ailenden, okuyup kendine bir hayat kurabilirsin. Hep okumaktan bahsediyorum yanlış anlama sakın bende çok çektim hala da çekiyorum ve tek derdim okuyup hayata atılmak.

Daha çok küçüksün hap içmek ne demek ?
Nasıl bir ailede büyürsen büyü bunu yapman saçma .
Yazdıklarını okudum da hiçte öyle vahim bir durumun yok .
Kendine acımayı bırak, yaşın küçük değil mantıklı düşünebilecek yaştasın .

canımın içi.. abinin kıvanç fanı olmana kızdığını sanmıyorum. sen her ne kadar artık bir genç kız sayılsanda, abinin gözünde miniksindir ve o seni twitter gibi sosyal ağların zararlarından kurtarmak istiyordur. abiler-ablalar yapar böyle şeyler. anneni de boşver. baban sana destek çıkıyormuş ya bak ne güzel işte!!

hem biz kızlar babalarına aşık değil miyizdir :51:

Daha çok küçüksün hap içmek ne demek ?
Nasıl bir ailede büyürsen büyü bunu yapman saçma .
Yazdıklarını okudum da hiçte öyle vahim bir durumun yok .
Kendine acımayı bırak, yaşın küçük değil mantıklı düşünebilecek yaştasın .

Ama gına geldi artık. Annemide sevmiyorum zaten. Devlete başvursam korumalı aileye verirlermiki :51:

Ama gına geldi artık. Annemide sevmiyorum zaten. Devlete başvursam korumalı aileye verirlermiki :51:

baban varmış ya canım ne gerek var korumalı aileye. bu devletin yaptığı işten kime ne hayır gelmiş ki sana gelsin :ssz: okumana bak sen. eğer ailenle mesafeli olmak istiyorsan bu iş ancak okumaktan geçer. bitirirsin liseni, kazanırsın üniversiteni hem çalışır hem okursun. kimseye muhtaç olmazsın. o yüzden derslerini çalış sen.

Canim ya :)
Arkadasinla aran düzeli merak etme.
Biraz zamana birak.
Kivanca kim hayran degil ki :)
Ama sen simdilik kivanc yerine derslerine yor kafani.
Annen abilerinde seni cok seviyorlar eminim.
Babanda zira öyle.
Bu yasta böylesi ailevi sorunlar gayet normal canim.
Üzme sen kendini.
:16:

canım benim böle kötü şeyler düşünme sakın daha genceciksin önünde çook güzel mutlu uzun yııllar olucak inş.
Ailede hepimiz böle yaşıyoruz
sen herşeyden önce kendine bi hedef çiz ben okuyıp bir meslek sahibi olucam de ayaklarının üstünde drmasını bil
ozman kimseye minnet etmezsin
ama belli bi yaşa gelince

kıvanç muhabbeti kimde yok hepimiz beğeniyo znacım onu :3::1:
Abinlerde erkek olduğu için ve sosyal hayatta çok kötü şeylerde olduğu ,ç,n bundan ötürü korkuyolardır bi hataya düşürülmenden

kıvançı sen tv den takip et

senin yaşlarında da ben burak kut hayranıydım
bebeto namı diyar :)

anam gece gündz onu düşünüyodum
bak şimdi evlendi çoluk çocuk sahbibi oldum
şimdi o hallerime gülüp geçyom
:54:

cnm senın yaşlarda hepımız bazı unlulere hayranlık duymuşuzdur.zamanla gececek emın ol. şunu bılkı ailen senı korumak için sosyal ağlardan uzak tutmak ıstıyorlar. senın ıyılığını duşunuyorlar.unutma kımse kımseyı ailesı kadar sevemez koruyamaz
bu arada abılerınden şiddet görmuyorsun değil mi???

cnm senın yaşlarda hepımız bazı unlulere hayranlık duymuşuzdur.zamanla gececek emın ol. şunu bılkı ailen senı korumak için sosyal ağlardan uzak tutmak ıstıyorlar. senın ıyılığını duşunuyorlar.unutma kımse kımseyı ailesı kadar sevemez koruyamaz
bu arada abılerınden şiddet görmuyorsun değil mi???

görüyorum annemdende görüyorum ama babamdan görmüyorum

Back
X