Şuan dediğin yerde oturuyorumöHiç sorma Yıldırımda oturuyordum tam dağın dibiAğustos ayında o güzelim rüzgar eserdi, sıcak bastı mı bir güzel yağmur yağardı offf özledim yaaaa
Şuan dediğin yerde oturuyorumöSon 4 ay kaldı ankaraya gitmeme
Valla ankarayı sevdirmeye çalışacağına daha çok bursa özlemimi arttırdın canım yaaaŞevket Yılmaz Hastanesin az ilerisinde oturuyordum , güllük tarafı oluyor yanılmıyorsammSözde destek vericem üstüne özledim falan yazıyorum Napim çok seviyorum Bursayı
Valla ankarayı sevdirmeye çalışacağına daha çok bursa özlemimi arttırdın canım yaaa
Çok teşekkür ederim inşlh canım hayatlarımız mutlu huzurlu olurAynen öle oldu canımmmAnkara'ya hayırlısı ile git belki ilerde Bursa'ya dönme şansın olur. Dediğim gibi kafanda çok ön yargı ile doldurma insan nerede mutlu ve huzurlu ise memleketi orası İnş. çok mutlu huzur dolu bir yaşamın olur.
Çok teşekkür ederim inşlh canım hayatlarımız mutlu huzurlu olur
Alisabildin mi şehreKonuyu 2016 da açmışım :))) aaaaa evlenmiyin
HahahahhaKonu sahibi alisamadi kizlar. Herhalde suan aktif degil aydınlatayim dedim
2016 yılında açmışım konuyu şuan 2020 yılından size yazıyorummm ... korona ve ankara hiç çekilmiyor gelmeyin buraya :)Ankara’ya alışabildiniz mi
Ben bursadayım 2 yıl oldu geldiğimde bende Bursa’ya hiç alışamamıştım İstanbul’dan geldim2016 yılında açmışım konuyu şuan 2020 yılından size yazıyorummm ... korona ve ankara hiç çekilmiyor gelmeyin buraya :)
Ben bursalıyım. Bursadan ankara ya geldim. Bursa sevilmez mi ayol ailem olmasa bile orda denizi dağı çarşısı herşeyi war :)Ben bursadayım 2 yıl oldu geldiğimde bende Bursa’ya hiç alışamamıştım İstanbul’dan geldimBende yüz yüzde alışamasamda kafam esince gidebildiğim için şükrediyorum sanıyorum yaşanılan şenirden çok aileler ve çevremiz özleniyor
Katılıyorum Bursa güzel bir şehir ama bir İstanbul değil bence güzellik olarak dedikleriniz istanbuldada var fazlasıyla gez gez bitmez ülke gibi Bursa bana çok küçük geliyor İstanbulda büyüdüğüm için ama dediğim gibi Bursa yaşanılacak bir yer ve lokasyonu çok iyi heryere yakın denizi olmasa bende alışamazdım gelme şansınız yokmu bursayaBen bursalıyım. Bursadan ankara ya geldim. Bursa sevilmez mi ayol ailem olmasa bile orda denizi dağı çarşısı herşeyi war :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?