Aileni bırakıp başka bir şehre gitmek !

Şevket Yılmaz Hastanesin az ilerisinde oturuyordum , güllük tarafı oluyor yanılmıyorsamm Sözde destek vericem üstüne özledim falan yazıyorum Napim çok seviyorum Bursayı
Valla ankarayı sevdirmeye çalışacağına daha çok bursa özlemimi arttırdın canım yaaa

Valla ankarayı sevdirmeye çalışacağına daha çok bursa özlemimi arttırdın canım yaaa

Aynen öle oldu canımmm Ankara'ya hayırlısı ile git belki ilerde Bursa'ya dönme şansın olur. Dediğim gibi kafanda çok ön yargı ile doldurma insan nerede mutlu ve huzurlu ise memleketi orası İnş. çok mutlu huzur dolu bir yaşamın olur.

Çok teşekkür ederim inşlh canım hayatlarımız mutlu huzurlu olur

İllaki başlarda zorlanacaksin ama zamanla çalışacaksın. Ben de evlendim ve başka bir ile yerleştim. Esimin de benim de ailelerimiz aynı şehirde yaşıyorlar. Önceleri çok gitmek istedim oraya ama şuan biz de tam tersi bir durum var oraya gitme şansı tanındı bize memuruz bu arada ama gidip gitmemekte kararsiziz şuanda da. Buraya duzenimizi kurduk ve mutluyuz. Yani zamanla alışıyorsunuz. Dogdugunuz değil dogdugunuz yer memleketinizdir. İnsallah esinizde size sıkı sıkı sarılır daha çabuk atlatirsiniz bu süreci.

Tatlımmm tatlımmm egenin muhteşem bir tatil kasabasında büyümüş biri olarak, önce ailem için iç anadoluya geldim kendim yaşadım çalıştım sonra da evlenip güneydoğuda sınıra geldim, bim ve a101den başka bişeyin olmadığı medeniyetin uğramadığı türkçenin bile konuşulmadığı bi yerdeyim, insan sevdiği için heryere gider hemde heryere, zaten ailemden ayrı yaşadığım için normalde de alışmam zor olmadı ayrılığa, yere alışmak dersen eşimleyken heryer bana tatil yeri gibi zaten ama para verseler gelirmisin desen bulunduğum yere asla, haritadan silinmiştir gözümde

Ha bu arada eşim asker, yoksa ömür boyu yaşamaya desen mümkün değil yapamazdım o ayrı ,tayinci olduğumuzdan heryere giderim niye gitmiyim üç beş sene ne de olsa

Bende subay bırının yolunu beklemekteyım zor zahmetlı cok sevmeden yapamaz ınsan kızıyorsun ama oda onun ısı gurur duyuyorum

2016 yılında açmışım konuyu şuan 2020 yılından size yazıyorummm ... korona ve ankara hiç çekilmiyor gelmeyin buraya :)
Ben bursadayım 2 yıl oldu geldiğimde bende Bursa’ya hiç alışamamıştım İstanbul’dan geldim Bende yüz yüzde alışamasamda kafam esince gidebildiğim için şükrediyorum sanıyorum yaşanılan şenirden çok aileler ve çevremiz özleniyor

Ben bursalıyım. Bursadan ankara ya geldim. Bursa sevilmez mi ayol ailem olmasa bile orda denizi dağı çarşısı herşeyi war :)

Ben bursalıyım. Bursadan ankara ya geldim. Bursa sevilmez mi ayol ailem olmasa bile orda denizi dağı çarşısı herşeyi war :)
Katılıyorum Bursa güzel bir şehir ama bir İstanbul değil bence güzellik olarak dedikleriniz istanbuldada var fazlasıyla gez gez bitmez ülke gibi Bursa bana çok küçük geliyor İstanbulda büyüdüğüm için ama dediğim gibi Bursa yaşanılacak bir yer ve lokasyonu çok iyi heryere yakın denizi olmasa bende alışamazdım gelme şansınız yokmu bursaya

Aileyi bırakmanın bu kadar zor gelmesini gram anlamıyorum. Koskoca insanlar olmuşsunuz, evlenecek yaşa gelmişsiniz, ne bu aile bağımlılığı? Ailesine düşkün, memeden kopamamış erkek kadar kadın da itici.

Ben 17 yaşında ayrıldım ailemden. İmkanım olsa, geri dönmezdim yanlarına. İnsanın kendi evi, kendi düzeni gibisi yok. Erkek arkadaşım ikimizin de doğduğu, büyüdüğü, okuduğu illerin profilinden çok çok farklı bir yere atandı. Ben toplamda 1.5 ay onun yanına gittim ancak bir an bile sıkılmadım. Bursa'dan Ankara diyorsunuz, kültür şoku yok, yine büyük şehir, iş imkanı var. Doğunun kuş uçmaz kervan geçmez yerlerine gidecekmiş gibi davranıyorsunuz. Evlenince yaşayacağımız şehir, ailelerimize 25 saat mesafede, uçakla 1.5 saat. Ancak uçak olmasaydı da bir an bile dert etmezdim bunu. İnsanlar dünyanın öbür ucuna gidiyor, iş için, evlilik için. 6 saat ne ki?

Edit: Ahahaha, uzun zamandır ilk kez tongaya düştüm, tarihe bakmadım , uykum gelmiş demek ki. Kim hortlattıysa alacağım olsun
Ee alışabildiniz mi bari, konu sahibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…