Ben buna katılmıyorum, ailesi ve dostları olmadan insan eksiktir, olgun olmamakla hiçbir ilgisi yok bunun. İnsan sosyal bir canlıdır ve yakın çevresi olmadan yalnızlık çekmesi kaçınılmazdır. S SucveCeza 'un da tamamen yabancı bir şehirde olması hiç ama hiç kolay olmayacak. Tamam, sevdiği adam yanında olacak ama inanın yetmez. Orada yeni bir çevre edinmesi ve sık sık ailesiyle görüşmesi gerek o şehre adapte olabilmesi için, başka yolu yok...
Al benden de o kadarbende seninle aynı durumda evlendim cnm..Esımden Allah bınlerce kere razı olsun desem azdır belki o kdr memnunum ondan..Hemde Karedeniz bölgesıne gelin gittim..Aşağı bakıyosun masmavi yukarı bakıyosun yemyeşil.....Sakin bir şehir..insanlar tertemiz..Annem dedi bak zor olur yalnızlık..yok dedim ya nolcak..öle özgüvenliydim ki..Pehh ben mii...Yeter ki o olsun yanında nolcak bi uçak degıl mi gelir giderim hem arada özlemekte iyi olur dedım..dedim ..dedim ...sonra bi hamile kaldım..şaak!! dıe agzımın payını aldım..öle bi zor hamilelikti ki 13 kilo verdim..okul zamnı annem kardeşimi bırakıp gelemıyo ben ucaga atlayıp gıdemıyorum o kdr ki berbat bı hamılelıktı..kapımı calıp bı tas corba veren yok mısalı..neyse gıttım annemın yanına serum alarak bı gun..bu seferde eşimi özledim 2 ay kaldım aılemın yanında..dedim ben bıraz toparlandım gıdeyım ..geldım bu seferde erken dogum dedı doktor..hayde tek basıma doguma gırdım..kızım kuvezde kaldı ..annem geldı gıttı ..1900 gr dı eve getrdıgımde kızımı ..kımsem yok ..doktoru kesınlıkle ızın vermedı gıtmeme enfeksıyon rıskınden dolayı..youtubeden cocuk nasıl yıkanır dıe bakıp öle yıkadım çok zorluk cektım onu buyuturken..şimdi şark gorevındeyız burdan snra ılk tercıh aılemın yanı düşün toplamda 6 yıl olucak ailemden ayrı gecrdıgım zmn ve ben hıc alısamadıîm...hiçte alışamıcam..Eşime körkütük aşık bile olsam ana yerı ayrı baba yeri ayrı maalesf..Ve dunyanın en mükemmel eşi bile olsa onların eksıklerını doldurmuyo..Benım evlendıgımden beri en mutlu oldugum an eşimle ailemin yanında oldugum an ......
Evet biraz da girişken oldu mu bu konuda zorluk çekeceğini pek zannetmiyorum. Arada illaki hasretlik oluyor ama bu ayrı bir durum. :)Hemde hiç zorluk çekmedim ço şükür. Eşimle alakalı da olabilir. İlk bir ayda bir çok arkadaşım bir çok komşum oldu.
Al bendende o kadarAl benden de o kadar
Canım çok zor aileden uzak olmak. Bende geçen sene iki ailedende uzaktaydim. Bu sene esimin memleketine tayin istedik geldik ve gecen seneyi çok özlüyorum arkadaş ortamimizi ozellikle. Korkma illaki kafa dengi arkadaslarin olurMerhaba kızlar ağustos ayında evleniyorum. Yaşayacağımız şehirde ne onun ailesinden biri ne de benim ailemden biri olacak.. Nişanlımın yanında 1 hafta kaldım bulunduğu şehirde... O kadar çok sıkıldım ki anlatamam..çok korkuyorum nasıl olacak? Herşeyimi alıştığım şehiri bırakıp baska bir şehirde yeniden hayat kurmak.. Arkadaslarını sevdiklerini bırakıp baska bir şehirde mutlu olan war mı aranızda?
Aynen öyle ya yıllardır sanki burdayım gibi. Ama sadece 10 ay oldu :) o kadar alıştım yaniEvet biraz da girişken oldu mu bu konuda zorluk çekeceğini pek zannetmiyorum. Arada illaki hasretlik oluyor ama bu ayrı bir durum. :)
gerçekten zor ben varım önce istanbuldaydım şimdi doğudayız ama yapacak bişe yok Allah hepimizin yardımcısı olsun bende patlıyorum sıkıntıdan kafa kalmadı resmen ama bendende var ne çalıştım nede adamakıllı kurs falan eğer bi şekilde değerlendirirsen alışırsınMerhaba kızlar ağustos ayında evleniyorum. Yaşayacağımız şehirde ne onun ailesinden biri ne de benim ailemden biri olacak.. Nişanlımın yanında 1 hafta kaldım bulunduğu şehirde... O kadar çok sıkıldım ki anlatamam..çok korkuyorum nasıl olacak? Herşeyimi alıştığım şehiri bırakıp baska bir şehirde yeniden hayat kurmak.. Arkadaslarını sevdiklerini bırakıp baska bir şehirde mutlu olan war mı aranızda?
ben işte girişken değilim konuşmaya korkuyorum benim için çok zor oluyo hep zor girişken olsam zaten ortam kurardım hayırlısı bakalımAynen öyle ya yıllardır sanki burdayım gibi. Ama sadece 10 ay oldu :) o kadar alıştım yani
bende kayseriden istanbula gittim kayseri çok güzel bi yer istanbul haliyle insanları mesafeli bide çalışmadım gün boyu evde çok zorkonuyu görünce hemen atladım:)
6 ay önce istanbuldan kayseri'ye gelin gittim. eşim ve ailesi dışında kimsem yoktu.
hiçbir korktuğumu yaşamadım şükürler olsun. ben özledim dedikçe gönderdi eşim beni. şu anda da ailemin yanındayım. iyi bile oluyor, özlüyorsun eşini, evini, kıymet biliyorsun. ordayken çevremi, işimi, arkadaşlarımı, denizi vs özlüyorum. buraya geliyorum, 2. günde daha yemişim denizini diyorum. ayda 1 gelir görürüm ama eşimin yanındaki o huzuru mutluluğu özlüyorum. büyük ihtimal ilk aylarımız olduğu için böyle:))
ama benim eşim kıymet biliyor çok şükür. ben de sürekli yaptığım fedakarlıkları hatırlatıyorum tabi:) kesinlikle eşinizle aranızdaki ilişkiye bakın. ondan başka kimseniz olmayacak. üzüldüğünüzde, gece ağladığınızda sizi o teselli edecek. hakkınızda hayırlısı olsun.
ayni ben..10 yildir uzaktayim hala özlüyorum memleketime gitme hayali kuruyorum.Burayi benimseyemiyorum hep geçici bi süreç olarak yasayip gidiyorum.Icimden cevre edinmek te gelmiyor ben ailemle mutluymusum meger.Ben buna katılmıyorum, ailesi ve dostları olmadan insan eksiktir, olgun olmamakla hiçbir ilgisi yok bunun. İnsan sosyal bir canlıdır ve yakın çevresi olmadan yalnızlık çekmesi kaçınılmazdır. S SucveCeza 'un da tamamen yabancı bir şehirde olması hiç ama hiç kolay olmayacak. Tamam, sevdiği adam yanında olacak ama inanın yetmez. Orada yeni bir çevre edinmesi ve sık sık ailesiyle görüşmesi gerek o şehre adapte olabilmesi için, başka yolu yok...
Pursaklarda evler 400 bin oldu :)))) saray tarafı hala köy tadında zaten orası bari öyle kalsın ki Bahçesi olan yerler kalsın. O tarafta çok güzel açık hava kahvaltı yemek yerleri var :)uff biz Ankara dan ayrılınca saray pursaklar da mı popüler olmuş
anacığım oralar köydü yaaa :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?