Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hem uzakta hem erkek, tabi kiymete binmiş. Tipik türk zihniyeti.
Arada bir buraya yazdiklarinizi onlara da soyleyin, her isinize ben koşuyorum deyin. Belki anlarlar
Ailemin iki çocuğu da yurtdışında kimse bize de haber vermiyor birşey olduğunda çünkü haber verseler bile o an kalkıp gelemeyeceğimiz belli birşey. Bir iki kez tansiyonları çıkmış komşuyla gitmişler doktora. O yüzden normal yani abiniz gelip götüremeyeceğine göre
Almanya dağ başı değil . Gelişmiş ülke . Uçağı var hastanesi var . Abiniz arada anne babasını misafir etsin ilgilensin. Sizin de kendinize ait zamanınız kalır . Yapmazlar biliyorum ama yine de yazmak istedim .