Neden özel değilseBenim güvenim sıfır sıfır sıfır
İşte ben onu tutturamadım zamanında, şimdi tek aileme yüzde yüz kalana sıfıra yakın, ne önerirsiniz, ayarı tutturamıyorum...kimseye %100 güvenmiyorum annem hariç.
kalanına babam , eşim , kardeşim de dahil.
ama elbette güvendiğim dostlarım var ailem dışında yok değil.
ama bir yere kadar..
benim güvendiğim insanlar çok uzun süredir hayatımda. şu satten sonra yeni birilerine de güvenme ihtiyacı hissetmiyorum. o yüzden ha diyince olmuyor bu işler , zamana bırakın.İşte ben onu tutturamadım zamanında, şimdi tek aileme yüzde yüz kalana sıfıra yakın, ne önerirsiniz, ayarı tutturamıyorum...
Ben bir süreliğine yabancı ülkeye gittim beni sallayan olmadı oradaykenbenim güvendiğim insanlar çok uzun süredir hayatımda. şu satten sonra yeni birilerine de güvenme ihtiyacı hissetmiyorum. o yüzden ha diyince olmuyor bu işler , zamana bırakın.
Birkaç kez güvendikten sonra ve güvendiğin insanlar senin düşündüğün gibi olmayınca deneye yanıla deneye yanıla güvenmemeyi öğreniyor insan arkadaş dahi olsa kendimi tamamen bırakmam neden çünküü insanlar zalım balımNeden özel değilse
Ya geçenlerde küçük bir terfi gibi bişi edindim iş yerinde ( cidden küçük), arkadaşlarıma anlattım, bozuldular. Hani herkes mi kötü diyorum sonra bana kalıyor başkaları kötülük yapıp vs aklım dehşet karışık.Yalnız bu konuyu okuyunca çok tuhaf bir şey farkettim. Benim en çok güvendiğim insan ailemden değil. Canımdan öte bir dostum. Neyse.
Konu enine boyuna tartışılabilir. Ama yeri gelir ailene bile güvenemeyebilirsin.
Ama sen yinede gözünü kapatıp sırtını dönecek kadar kimseye güvenme.
Cidden aile dışı çok zor, insanlar çok hesapçı kitapçı, ben sevgili veya eş anlamında ileride birine güvenebilir miyim onu Bile bilmiyorumAnneannemden başka kimseye guvenmem
Cidden aile dışı çok zor, insanlar çok hesapçı kitapçı, ben sevgili veya eş anlamında ileride birine güvenebilir miyim onu Bile bilmiyorum
Cidden böyle ama güvenmediğim insanları da sevemiyorum o zaman sadece kendimi mi seveceğimKendine güven gerisi hikaye
İşte onu başınıza bir şey gelmeden bilemezsiniz kiİnsanlardan ne beklediniz de bulamadınız mesela?
Ben kolay güvenenlerdenim. Zaman zaman kazık yedigim oldu.
Ama bir kişinin attığı kazıktan diğerlerini de mesul tutmadım.
Ailem harici insanlara hangi konuda güvenmeliyim?
Her koşulda yanımda olacaklarına mı?
Ailem de olmaz. Kimse kimseye bu sözü veremez
Yok sır tutma, arkanı yaslama, kapının her zaman açık olması, düştüğünde kalkmana yardım etme, yalnız hissettiğinde yanında olma gibi şeylerden bahaediyorsan güvendiğim ailem harici en az 7-8 kişi var, çünkü güvenilirim de.
Durup dururken insanlara olan güvenini mi sorguladın?İşte onu başınıza bir şey gelmeden bilemezsiniz kiAnca başınıza bir şey gelecek, ondan sonra çevredekilerin tutumunu göreceksiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?