İşte yaş aldıkça insan, çoğu ikişkinin çıkarlara bağlı olduğunu görüyor sevgiden çok, ben çok sevdiğim için eskiden insanları hep hesapsız kitapsız herkese yardım ettim ama ben rahatsızlandım bir ara bacaklarımdan, evde oturmak durumunda kaldım, ne arayan, ne soran olduDurup dururken insanlara olan güvenini mi sorguladın?
Ne bekledin, ne bulamadın çok basit bir soru.
Bu senin güven anlayışını da gösterir.
İşte bende eş yok henüzAslaaa guvenmiyorum hic kimseye!!! Esim ve annem bunlar hayatimda tek arkadaslarim...
İşte yaş aldıkça insan, çoğu ikişkinin çıkarlara bağlı olduğunu görüyor sevgiden çok, ben çok sevdiğim için eskiden insanları hep hesapsız kitapsız herkese yardım ettim ama ben rahatsızlandım bir ara bacaklarımdan, evde oturmak durumunda kaldım, ne arayan, ne soran oldu
İşte bende yok öyle biri, azıcık iyi bir şeyimi anlatınca insanların içlerinin vurulduğunu görüyorumYaş küçük sanırım
Şimdi az daha yaş al...
Demek istediğimi anlayacaksın :)
Bir arkadaşım var,
20 yılı geçtik. Yaşlarımız 30.
Kaç gece aradığımda nedenini sormadan geldi,
kaç yalanını ona buna idare ettim,
zamanında o bana evini sorgusuz sualsiz açtı,
Birbirimizin her şeyini biliriz.
Şimdi Doğum yaptım, 4 ay oldu hala bebek görmeye gelecek.
4 Ayda 2 kere konuştuk ve hiç yuzyuze gelmedik.
Ama öyle zamanlar oluyor ki haftalarca her gün görüşüyoruz.
Şimdi ne ona vefasız derim, çünkü değil;
Ne de güvenilmez derim, çünkü güvenirim.
En fazla bir araya geldiğimizde oooooo Benim oğlan askere gidecegidi derim :)
Ama bu gece arasam, ben hiç iyi hissetmiyorum desem, gelir alır, sorunumu çözene kadar bırakmaz.
Aileme guvenmiyorum ki... esim ve babam o kadar .... kendine guven aen baskasini bosver. Yalniz geldik yalniz gidicez...arkadaşlar merhaba :) aileniz dışında yüzdeyüz güvendiğiniz kimseler var mı ? Ben son dönemlerde (24 yaşındayım) güvendiğim insanlardan aynı özveriyi göremedim( bir ara bir rahatsızlık geçirdim fiziksel olarak- destek olan çok az kişi oldu) Aile dışında birilerine güvenmek hatalı mıdır?
Ben gerçekten çok özverili dsvrsnıyorum kıymrtimi bilen yokAileme guvenmiyorum ki... esim ve babam o kadar .... kendine guven aen baskasini bosver. Yalniz geldik yalniz gidicez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?